Kardeşim yarından itibaren kursa gitmeye başlıyor haliyle bende onun için yolluk yapmaya başladım. Öhm konuya dönecek olursak '' öğrenci yemeği '' denildiğinde aklına ilk gelen yemek nedir?Soslu makarna
"Öğrenci yemeği" denildiğinde aklına ilk gelen yemek nedir?
62
83
Görüşünü yaz
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
fukanınhatunu | Yeme & İçme konusunda 2,5b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Merhaba yemek pıtırcıgımıızz 💃benim aklıma ilk tost geldi 🤷♀️Diğerlerini sayacak olursam sandviç Sahan yumurta Menemen Makarna Ve tabii gonullerin sultanı patates kızartması Iyi geceleeerr 🎉
2|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşü
nordun_gadasi | Yeme & İçme konusunda 6,4b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Elbette binbir çeşit yapılan makarna geliyor gadası
BlueCupcake | Yeme & İçme konusunda 686 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Ilk olarak makarna geliyor, hazır çorba, menemen, soğan halkası, hazır patates, hazır diğer gıdalar. Normal yemekle uğraşan insanlar çok nadirdi eskiden. :d
1|0
0|0
biradetmehmet | Yeme & İçme konusunda 2,5b görüş paylaştı.
Makarna ve karnabahar Karnabaharı öğrenciyken çok yemiştim yoksa ucuz diye değil.. sagolsunlar evde kaldgm kişiler baya çok karnabahar akmşlardı bizde ziyan olmasın diye her türlü yemeğini yapmstm. Aslnda zaten severim karnabaharı zorlanmadım da acele yapıyorlardı bazen yemegi yemek sradsi olan arkadaş o zaman tatsız oluyordu
1|0
0|0
Tati_Likoo_ | Yeme & İçme konusunda 100 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Bala üniversite hayatımda hiç öğrenci yemeği denilecek şeyler yapmadim. Evde sulu yemekler, lahmacunlar, pizzalar, hamburgerler, sarma dolmalar... Evden pek farki yoktu
1|0
0|0
necro987654321 | Yeme & İçme konusunda 51 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Hazir yemekler. Makarna hem ucuz hem ekonomik ama her gün yemek gıda zehirlenmesine yol açabilir hem usanır insan. Cornflaleks kahvaltı için hazirlamasi en kolay dir. Sandüviç..
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş