Nasıl hızlı bir şekilde kilo verebilirim?

Halamlar kilom hakkında konuşmış işte "çok üzülüyorum buna" falan demişler. Bugun beni ariyo goruntulu iste yapma kendıne boyle arkadaslarına bak zayıf arkadaşlarına kuzenlerine bak diypr annemin yanında. Annem aptalın teki ama. Telefonu kapattıktan sonra sen öyle ye herkes senle dalga geçiyor dedi. Neyse onu geçelim halama diyorki telefonda dışarıdaki şeyleri yiye yiye benden beter oldu falan. 1-1.5 ay sonra düğünümiz var gitmek bile istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum diyetisyene gittim 1 gün yaptım yemekleri iğrenç geldi yapamadım. Spora gittim yine olmadı ben sağlıklı veya sağlıksız kilo vermek istiyorum dediğim gibi sağlıksız da olabilir yeterki kilo vereyim. Halamın dediği aklıma takıldı çünkü "aynaya bakınca sen üzülmüyor musun" bundan sonra anneme dediki sende kızına biraz destek çık bunu dediği yerde istemsizce gözüm doldu çünkü annem destek ne onu bilmiyor. Spora gidiyordum geçen sene çok güzel sporumu yapıyordum annemin lafları yüzünden spor çıkışı yemek yemeye gidiyordum. Bu kadın hevesimi kursağımda bırakıyor
Nasıl hızlı bir şekilde kilo verebilirim?