Arkadaşlar merhaba, yaşıtlarımla kilom genel olarak aynı fakat aynı kiloda olduğum kişilərdən daha zayıf görünüyorum.18 yaşındayım boyum 185 70 kiloyum, çevremdeki 60-65 kilo olanlar bile benden daha kalıplı görünüyor, kilo almak için ne yapabilirim, günde yaklaşık 3500 kalori alarak 1 ay geçirdim fakat kilo verdim. Önerileriniz fikirleriniz neler öğrenmek isterim.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Abi sen zaten aşırı zayıfsın öyle görünmen normal 70 kilo olan kadın da var ve gayet güzel duruyorlar 85 olman lazım
70 kilo olan kadın? Ve güzel duruyor öyle mi? Ya benim çevremdekiler 100 kilo olup 70im diyor ya da seninkiler 70im diye laf atıyor, şu an 70 kilo bir kız net obezdir.
Sen kendine bakmadan niye konuşuyorsun abicim aşırı derecede zayıfsın ölüm derecesi gibi bı şey senin obez olarak görmen normal ki vücut kitle endeksi BMI ya göre 70 kilo bir kadın obez değildir. Ama sen BMI ya göre aşırı derecede zayıfsın. 100 kilo olan biri de 70im demez çünkü kimse inanmaz 30 kilo aşırı büyük fark var. Bence sen milletin kilosunu elestirecegine acilen kilo almaya bak. Çünkü özür dileyerek söylüyorum o kadar zayıfsın ki bana göre kesinlikle 70 kilo birinin oranları daha iyi ki ben 70e yakın değilim bu arada
Cidden şaşırıyorum ya insanlar kendine bakmadan millete obez diyor
Bu arada o kiloda bir kadın M giyer maks L ki M orta beden demek
BMIye girip ufak bir hesaplama yapabilirsin aşırı derecede basit bir şey, Türkiye'de kızların ortalama boyu 164 sen 165 yaz birde kiloya 70i bas bakalım "AşIrI nOrMaL" mi yazıyor, eğer BMInin ideal kilo aralığındasınız senin için "ölüm derecesi" oluyorsa biz değil sen ölüm derecesinde obezdindir
Ben 70 değilim ama obez falan yazmıyor bu arada lafı dolandirma. Ayrıca onun kilolu olup olmaması senin aşırı zayıf olduğun gerçeğini değiştirmez. Ayrıca atma BMI da senin kilon ideal kilo aralığı olamaz abicim. Şaka gibi valla 165 boya 70 kilo M giyiyorsa obez olamaz. Ki sana göre diyelim öyle birincisi ben 70 değilim ikincisi sen aşırı derecede zayıfsin kilo alman gerekiyor farkında mısın 70 kilo bu boya ne demek ya uflesem ucarsin yemin ediyorum. Başkasını eleştirmeden önce kendine bak ki ben 185 boyunda 95 kilo erkeği 185 boyunda 70 kilo olana tercih ederim kendim zayıf olmama rağmen. Sana hakaret etmiyorum ama aşırı derecede zayıfsın ve kilo alman lazım obszite gibi aşırı derecede zayıf olmak da hastaliktir
Obezler obez olduğunu biliyo zaten ama zayıflar kendini normal sanıyor ben de buna şaşırıyorum kusura bakma ama aşırı derecede zayıfsın
Ama kusura bakma sen bu kiloyu normal görüyorsun ve 70 kiloyu obez olarak görüyorsun o yüzden ben senle muhatap olmak istemiyorum. Daha kendi durumunun ne olduğunu bilmeden konuşan birine yardımcı olmak da istemiyorum. Ne yapıyorsan yap cevap yazmayacağım bundan sonra eğer ölmek istiyorsan 5 kilo daha verebilirsin iyi günler
Spor yapabilirsin, karbonhidrat tozu kullanabilirsin
Metabolızman hızlı o zmn kalorisi bol kuruyemişler falan ye bol bol ekmek ye sabah kahvaltıda bi ekmek tost ye hahaha
Cici bebe yiyebilirsin veya sindirim sistemini yavaşlatmak için programlar uygulayabilirsin.
Kilo alma kas yap
Yks senesindeyim öyle bi vaktim yok şu an maalesef ki, başka neler olabilir
Gel sana 5 kilo verim