AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Gece yatarken yağlı seyler ye zamansiz ye bolca sekerli gidalar tuket dengesiz beslen ama kötü şeyler tuketme sagligini bozmasan yapabilirsin. Ha olmuyorsa yine de maalesef yapacak bisey yoktur kilo oturmustur. En fazla 2-3 kilo alir almazsin belki.
şeker yağlı şeyler ye diyorsun ama kötü şeyler tüketme diyorsun nasıl bir çelişki
Ayarını tutturacak knk hersey ayarinda guzel. Zaten hastalik vs varsa o ayri konu. Ona gore tuketir vya tuketmez.
kilo almanın ve vermenin tek yolu kalori açığıdır gün içinde yaktığından fazla kalori alırsan kilo alırsın ve antrenman da yapmalısın ki aldığın kilolar yağ olmasın
Bende aynıyım doktora sorduğumda senin metabolizma normalin 1.5 katı hızlı çalışıyor. yavaslaman lazım demisti
B vitamini ve ağırlık çalışması genellikle faydalıdır. Ayrıca doktor tiroit için testler isteyebilir.
Spor yapmanı öneririm, fazla acıktırıyor ve fazla yemeni sağlıyor
dahiliyeci ile görüş diyetisyen değil bak dahiliyeci
Hiçbir şekilde kilo alamıyorsanız tiroidlere bir baktırın.
Bebe bisküvileri ise yarıyor bir de balık yağı bende eskiden çok zayıftım balık yağı falan kullandım ise yaradı
Muz bebek bisküvisi bir kaşık tereyağı üç ceviz her akşam yatmadan ye. Tahin pekmez ye
Yağlı yemeklerden ye yumurta ye bol tereyağlı makarna ye ekmekle alırsın bebeğim kiloyu vede takma ayrıca kafana takarsan daha çok zayiflarsin
Anlamadım soruyu kilo almakmı istiyorsun
Zayıflamakmı'?
Metabolizmanız hızlı çalışıyordur. Bazı insanlar ne kadar yesede alamıyor bu yüzden.
boş ver bende alamiyorum kilondan memnun degilsen diyetsiyene git
Neler denedin de alamadın?
Cok hareketli iwim var. boy 1.63. kilo49.55 olsam yeter. mesela geceleri fazla yagli wejerli weyler yiyorum. gun icindede ayni. amma zayifim
Kahvaltını ne kadar erken yaparsan o kadar iyi olur. Yağdan ziyade karbonhidrat ve protein ağırlıklı beslenmelisin. Yemek yerken içecek tüketme, salatayı azalt. Gece uyumadan yemen iyi. Bu arada kalori takibi hem verirken hem alırken önemlidir. Bunun için googleplayden YAZIO isimli programı kullanabilirsin. Gene boy ve kilo giriyorsun amacını soruyor vermek almak gibi günlük alman gereken kaloriyi yazıyor. Sen bir miktar hatta fazlasını alacaksın. Yediğin her şeyi programa girdiğinde aldığın bütün kalorileri göreceksin. 4 tane zeytin bile yesen programda bütün yiyeceklerin kalorisi kayıtlı. Ücretisiz sürümü de işine yarar. Premiumda ekstra detay ve yemek tarifleri var o kadar. Tabii kalori takibi yaparken mutfak terazisi olması da snn için avantaj olurdu. Günlük ortalama kaç adım atıyorsun egzersiz varsa onları da girdiğinde yaktığın kaloriyi de giriyor. Hatta adımsayar varsa onu giriyorsun vs kısaca yaktığını da gösterip aldığın kaloriden düşüyor ve sen o kotayı net görüp tamamlayabilir hatta fazlasını da koyabiliyorsun.
Hemogram baktır belli ki bişeyler eksik
Sağlıklı yağlar tüket, kuru yemiş ye bol bol
Doktor kontrolünde yaparsan işe yarıyor
Diyetisyene gittin mi hiç
Hareketsizlik kilo aldırır
Bizde veremiyoruz işte
Yanima gel ben aldiririm sana
Kilo almak kilo vermekten daha kolay?
Azerisin sanırım?)
Boy kilo kaç
Manavdan alın
Fitness artı protein
Kilo vercem bende 66 kilo olmuşum taktik nxnxnnx
2 ogün ye midene surekli bi seyler atistirma. Su iç bayaa ve spor hareket yap
Sabah akşam vitamin alıyorum zaten o yüzden oldu biraz da fazla yemek yemem ama spor da yapmam
Gece kalk ye
Hamilelikten sonra alırsın boş ver
Yağlı ye
Bulka gir abla
Diyetisyenle konus
Bebe bisküvisi ye
Ben sana aldırırım