Aklınıza gelebilecek her şeyi yaptım zayıflamak için ama kesinlikle iyi bir kilo veremiyorum
Öncesinde diyetisyene gittim 3 Ana Öğün+3 Ara Öğün olarak 1 ay boyunca diyet+egzersiz+yürüyüş yapmama rağmen anca 2.5kg verebildim
Kan Şekerime+tiroid bezlerime kan değerlerime herşeyime baktırdım D vitamini eksikliği dışında hiçbir şeyim yok çok şükür
Şu an tekrar diyete başladım bu sefer kendim yapıyorum 2 Ana Öğün+1 Ara öğün olarak ayriyeten yine egzersizimi yapıyorum 1hafta oldu 1gr oynamadım tartıda
Çay+Kahve vb. Şeker tüketmiyorum 6 yıldır
Boyum: 1.57 Güncel Kilom: 77.90
Nasıl güzel kilolar verebilirim acaba bilen varsa yardımcı olabilir mi 🥹
Merhaba sevgili KS üyemiz :
Her metabolizmanın işleyişi ve çalısma hızı farklıdır. 1 ayda kimisi 3 kılo kimisi 8 kılo verebilir. Dolayısıyla da panik olmamıza gerek yok. şu an güncel kılonuz belki sizin plato dönemi dediğimiz duraklama kilomuz olabilir.
Sabırlı olmamız ve sürece devam etmemiz gerekiyor.
Ancak dikkat etmemiz gereken bazı şeyler de var ki :
*Kılo vermek uğruna cok düşük kalori alırsanız metabolizma yavaslayacagı ıcın hiç kilo vermez aksıne kılo alırsınız ,
*Düzenli egzersiz yaparken mutlaka yeterınce proteın almaya özen gösterin.
*Gün içinde metabolizma hızlandıran besinleri yeşilçay , elma sirkesi , kefir , yumurta dıyetınıze mutlaka ekleyın ve yeterli su içmeye özen gösterin.
*Aksam yemek saatlerinize dikkat edin. Maksımum 18 ya kadar yemeği bitirmiş olun.
*Düzenli D3K2 damla kullanın çünkü D vıtamını eksıklığı en önemli kilo verememe sebeplerinden birisidr.
Bunların dısında bi sorunuz olursa yoruma yazabilirsiniz , sevgiler :)