Güncellemeler
+1 yıl
Genç kalmak için aralıklı oruç yapilabilecegine inanmayanlar David Sinclair'in bu TED konuşmasını dinleyebilir. Adam 54 yaşında ve günde 1 öğün yiyormuş. Video da 1 yıl önce TED'in kendi kanalında yayınlanmış..
https://youtu.be/cLZEEOZlTzo?feature=shared
https://youtu.be/cLZEEOZlTzo?feature=shared
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Son 1 aydır yapıyorum aksam 9 da yeme içmeyi bırakıp öğlen 12 kadar yemek yemiyorum. Tatlıyı kıstım 5 kilo verdim
Bir kere inat edip 1 gün boyunca yemek yememiştim.
inat mı 😄
Evet 😂 Ama sonuç olarak baş dönmesi, baş ağrısı ve baygınlık geldi ve bıraktım 🤷🏻♂️
aaa sen o zaman yanlış bir şey mi yaptın acaba. bana hiç bu dediğin etkiler olmuyor. şu an 24 saati gecti ev temizliği yapıyorum 😄😄
Bilmiyorum 😂 Galiba benim bünye bu açıdan zayıf 😅
ama bünyeyi alistirmadigin için bence. yavaş yavaş alıştırmalısin. mesela ilk olarak yeme periyodunu günde 12 saatle sinirlandir, 3 öğün yap ve aralarda atıştırma ara öğün yapma. sonra gunde 2 öğüne düşür ve sonra açlık zamanını yavas yavaş artır, her gün 1 saat daha fazla ac kal..
Olur, teşekkür ederim. Zaten bu dediğim olay 6 yıl önceydi 😅
o zamandan beri aralıklı oruç yaptin mi peki 😇
İrritable bağırsak sendromu başladığı zamanlarda bayağı yapmıştım 😊
iyi gelmiştir
Bence de, çünkü son yıllarda açlığa alıştım
o zamandan beri devam ediyor musun yani
Tam değil tabi, çünkü çalışıp yorulduğum zamanlarda mecbur yemek yemek zorunda kalıyorum 😅
hmm aralıklı oruç hiç yememek anlamına gelmiyor ki
Yani bazen düzene uymamak zorunda kalıyordum.
O bir diyet değil öncelikle ablam bir yaşam biçimi ama şu son senelerde diyet niyetine kullanmaya başladılar bunu.
diyet diye yazdim ki millet anlasın benim yasam tarzım mesela
Hayır direk yemek yemeği kestim.
Hiç yapmadım
Yapmam icin bi sebep yok
aslinda çok sebep var
Ne sebebi var
daha genç kalırsın. benim 30 olduğuma kimse inanmıyor 😁
Zaten yeterince genc gibiyim her gun yuz bakımımı yaparım cildime dikkat ederim genc gibi gozukmeme gerek yok zayıf olsaydın dediğimi anlardın
ahahha soktuğun lafı geri iade ediyorum. cilt bakimlariyla bir yere kadar gidebiliyorsun.
yaslaninca dediğimi anlarsın 😆😆😆
Laf sokmuyorum zaten zayıf birisinin oruc gibi diyet yapması mantıklı degil diyorum ve eger ordan olusan bir boslugum varsada yuz bakimiyla kapatıyorm diyorum
zayif olmakla alakası yok. sen de otomatik olarak şişman olduğumu dusundun yani 😄😄 yuz bakımı yeterli olmayabilir her zaman.. şu anki yaşında belki hissetmiyorsun yaşlandığını ama her gün yaşlanıyoruz. benim yasima gelince anlarsın 😆 iyi günler
Hahah ustune alınmıs kıyamam neyse iti gunler
üstüme alınmadım. sen direk zayıf olsan anlardin diyerek bana söyledin.
hayır yapmıyorum
Kaç kilosun
162826282
Yuh yuh 🤪