Ben başladım 3 gün oldu. Bugün tartıldım 400 gr vermişim. Sorun şu ki benden kilo çok zor gidiyor. Çok da zorlanıyorum bu diyeti yaparken. Deneyip olumlu sonuç alan var mı? Kilom 57.9 şu an. Boy 1.55-58 değişiyor sjdjdjdnd
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
2 ayda bu diyetle ve sıkı sporla 4 kilo verebilirim sadece metabolizman yavaş ise bazen ne yaparsan yap olmuyo
Verebildim***
Benimki de yavaş ama kilon kaçtı ki
Asko normalde 68di 64um şu an boyum da 1.68-1.69 senin gibi yani
Bir de ben kiloyu hızlı alıyorum ama veremiyorum çok zorluyor beni
Benim de öyle verdiğim zaman da belden bacaktan gidiyo sadece öyle garip bir durum
Hangi sporu yaptınız acaba anlatırmısınz bende 3 aydır hem diyet hem 1 saat yürüyüş birde extra 1 saat egzersiz yapıyorum ama ancak 2 kg verebildim sizin sporunuz nasıl
@Bagdex canım ben 2 yıldır falan spor yapoyorum pilates ağırlıklı fitness yapiyodum fitnessta sadece kalça çalışıyordum saldım sonra yürüyüş yapıyorum bol bol bazen yoga veya zumba falan sana tavsiyem sabah yürüyüş yap aç karnina haftada bir kaç gün pilates ve kardiyo yapman yeterli
Hafta da 5 gün yapıyorum Max 2. 5 saat ama benim de bünyem algılamıyor yemekle fazla alakam da yok bide günde 2 öğün zor yiyen biriyim 66 kg 170 boy ama gel gelelim Bi türlü algılamadı genetik heralde peki sence yürüyüş 10 bin ya da 7 bin adım yeterli olur mu
Ve bir gün içerisinde 1 saat yürüyüş ve 1 saat egzersiz çok fazla bedenini bu kadar yorma bu kadar spora ve diyete rağmen hala kilo veremiyorsan insülin direnci vardır sende ya da pcos falan
Evet bana da fazla geliyor ondan senin yaptığın sporu merak ettim 4 kg diyince ben Bi türlü veremedim çnkü canım ya. zaten bünyem acaip yoruldu artık ara verip düşürcem saat bazında bende insülin den şüpheleniyorum
@Bagdex bence çok fazla spor yapiyosun arada off günün olması lazım vücudun olumsuz tepki verebilir ve eğer çok spor yapıp yeteri kadar karbonhidrat ve protein almazsan yağlarla beraber kasların da erir zamanla kötü bir görüntü oluşur benim tavsiyem bu kadar yorma sporla kendini 1 saat yeterli yürüyüş olarak tatlıyı kesmen yeterli olcak zaten ve karbonhidratları da tuketmen lazım sağlıklı kilo verebilmen için yoksa sarkabilir vücut
Bende de insülin büyük ihtimalle
+ani kilo verme nedenlerine bağlı olarak çatlak da oluşabiliyo
İnsülin kan şekeriyle alakalı tatlıyı hayatınızdan tamamen cikarmadiginiz içindir
maalesef çatlakta kg da dahil hepsinden müzdaripim en iyisi benim ertelediğim o insülin direncine baktırmam lazım daha sonra spor düzenimi oturtmalıyım bu şekilde hem bünyem yoruluyor hemde kilo veremiyorum 3 aydır
Teşekkür ediyorum yorum için 😊
@Bagdex aşkım ben 2 yıldır vermeye çalışip bu son 3 ayda ancak verebildim😅yani olabilir kasma bu kadar ve boyun kilom gayet iyi ki extrem bir durum yok ne demek rica ederim 🥰
Evet ben verdim
Nasıl oldu ne kadar sürede kaç kg gitti anlatır mısınnnn
Bir de sen erkeksin senden daha kolay gider kilo
Erkek veya kadınla alakalı olduğunu düşünmüyorum sadece ne kdr hareket ettiğinde şekli
İle alakalı
Akşamları yürüyorum 1 saat
Saat Aralık’ların nasıl?
11-12 kahvaltı 2-3 ara öğün 5-6 akşam yemeği sonrasında bir şey yemiyorum
İnsanlar 1 haftada 2-3 kg veriyor ben daha 400 gr vermişim Ya of