Protein tozu kullananlar daha mı fit oluyor sosyal medya fenomenleri hep tüketiyor kendimde tüketmek istiyorum ama anne babam izin vermeyenlerden 🤷♂️😄

Protein tozu kullananlar daha mı fit oluyor sosyal medya fenomenleri hep tüketiyor kendimde tüketmek istiyorum ama anne babam izin vermeyenlerden 🤷♂️😄
Protein tozu, sağlıklı bir beslenme planının parçası olarak kullanılmalıdır. Protein tozu, diyetten yeterli protein alınamadığında veya egzersiz sonrası kasların toparlanmasına yardımcı olmak için kullanılabilir. Protein tozu, fazla miktarda tüketilmemelidir. Fazla protein tozu, böbreklere zarar verebilir.
Protein tozu kullananlar daha fit olmuyorlar, sosyal medya fenomenleri onu kendiliğinden kullanmıyordur reklam almışlardır onu tanıtıyordur 😀 bu sebeple de anne ve babanın izin vermemesi doğru.
Çünkü protein tozları daha çok kas yapımı için gerekli bir şey, fit olmak ise kaslı olmakla aynı şey değil. Dengeli beslenme ve spor ile de kişi fit olabilir bunun için ayrıca protein tozuna gerek yok.
Belirli bir noktadan sonra yani fit tanımından çıkıp kaslı tanımına geçmek için gerekecektir ama hedef fitlik ise çok da gerekli değil. Gerekmedikçe kullanılan şeyleri vücut atıyor zaten ve bunun için de epey çaba sarf ediyor, faydasından çok zararı bile olabiliyor.
Protein tozu kullanarak fit olunmaz , sadece protein ihtiyacını karşılıyo o kadar. Bu doğal bir şekilde de alınabilir. Şahsen ben hiç toz gibi şeyleri kullanmıyorum.
Cevap
2Cevap
Spor yaptigim icin kullaniyorum fitlikle alakssi yok
Hayır pek alakası yok
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?