• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Sağlık

Kilo nasıl verebilirim?

Umutmorning
Umutmorning Takip Et
Xper 6 Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
34

Yardımcı olucak var mı? kilo vermek icin en iyi tavsiyeleri ariyorum :)

Kilo nasıl verebilirim?
En İyi Soruları Tavsiye Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

BiBilen

Uzm. Psk. Sinan Dağbakan
Uzm. Psk. Sinan Dağbakan Takip Et
Psikoloji
  • bu soruya kendi alanımı kullanarak cevap verecek olursam. Bizim gibi gelişmekte olan toplumlarda kilo almanın başlıca sebeplerinden biri duygusal açlıktır. Kişi aç olmamasına rağmen kendini bir şeyler yerken bulur hep. Diyetisyene gittiniz veya diyet yaptınız defalarca çabaladınız olmadı mı? Gidin bir dahiliye doktoruna hormon ve kan değer testi yaptırın. Eğer ki hormonel bir probleminiz yok ise sorun muhtemelen psikolojiktir. Yani siz duygusal açsınız. Lütfen sizi mutsuz eden üstünü kapattıgınız ve yaşadıgınız olayları zihninizde bitirin. Gerekirse bunun için destek alın. Eğer üzgün ve stresliyseniz kan şekeriniz dahi hep düşecektir ve siz sürekli bir şeyler yemek isteyeceksiniz. lütfen kendinizi ihmal etmeyin. Sorunları halının altına süpürmeyin.

3
    2 Yorumla
    • Yalnızvesessizbiri
      Yalnızvesessizbiri
      +1 yıl

Kesinlikle katıliyorum!!!

Yorumla
    • soruperisi
      soruperisi
      +1 yıl

Nasıl bitirilecek ki

Yorumla

BiBilen

Dr. Lütfiye Karcıoğlu Batur
Dr. Lütfiye Karcıoğlu Batur Takip Et
Tıbbi Biyoloji
  • Zayıflamaya karar verdiyseniz öncelikle kendinize bir hedef belirlemelisiniz. Bu hedef gerçekçi ve ulaşılabilir olmalıdır. Zayıflamaya bütüncül bakmak önemlidir.

1- Mümkünse önce bir uzman diyetisyen eşliğinde öncelikle kan tahlilleriniz incelenerek size özel beslenme programı çıkarılması lazım. Hangi diyetisyenle çalışacaksanız çalışın öncelikle sevdiğiniz yiyeceklerden oluşmasını isteyin bu programın. Çünkü sevmediğiniz bir şeyi yemek zorunda kalırsanız süreci devam ettirmeniz zor olur.

2- Eğer mümkünse spora gidin. Yoksa yürüyün. Evde yapabileceğiniz egzersizlere internetten ulaşabilirsiniz ama tavsiyem size özel egzersiz programı oluşturabilecek bir fizyoterapist ile çalışmanız olacaktır.

3- Elbette bu diyeti ve egzersizi yaptıracak olan bir motivasyona ihtiyacınız var. Kilo almanıza sebep olan altta yatan nedenlerin gerekirse psikoterapi seanslarıyla çözümlenmesi gerekir. Tüm bunlar içinde iyi bir psikologa ihtiyacınız olacak.

Hepsine nasıl ulaşacağız hocam derseniz. www.saglikla.com.tr3 uzman sadece 1 danışan ile ilgilenerek program çıkarıyorlar. İncelemenizi öneririm.

0
    0 Yorumla

BiBilen

Dyt. İlayda Esra Durur
Dyt. İlayda Esra Durur Takip Et
  • merhabalar canım
    Bu süreçteki en iyi tavsiye diyetisyenle birlikte bu süreci birlikte ilerletmek olabilir. Eğer böyle bir hizmet almak istemiyorsan da sana verebileceğim en iyi tavsiye mutlaka öğünlerinde protein yağ karbonhidrat dengesini kur karbonhidratı tamamen kısmak sağlıklı olmak demek değildir.

0
    0 Yorumla
Çok Süper Cevap
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 40,1b cevap paylaştı.

Hoş geldiniz, Kilo verme hedeflerinizi belirleyin. Realistik, ölçülebilir ve zamanla uyumlu hedefler belirleyerek motivasyonunuzu artırabilirsiniz. Dengeli ve sağlıklı bir beslenme planı oluşturun. Bol miktarda sebze, meyve, tam tahıllar, protein kaynakları ve sağlıklı yağlar içeren bir diyet tercih edin. İşlenmiş gıdaları ve şekerli içecekleri sınırlayın. Porsiyonlarınızı kontrol etmeye dikkat edin. Yemeklerinizi küçük tabaklara servis ederek daha az yemek yeme eğiliminde olabilirsiniz. Ayrıca, yavaş yemek yemek ve iyi çiğnemek de doygunluk hissi sağlar. Bol miktarda su içmek metabolizmayı hızlandırabilir, tokluk hissi sağlayabilir ve vücuttaki toksinlerin atılmasına yardımcı olabilir. Günde en az 8-10 bardak su içmeyi hedefleyin. Haftada en az 150 dakika orta yoğunluklu aerobik egzersiz yapmaya çalışın. Yürüyüş, koşu, bisiklet sürme gibi aktiviteleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca, güçlendirme egzersizleri yaparak kas kütlenizi artırabilir ve metabolizmanızı hızlandırabilirsiniz. Günlük hayatta daha fazla hareket etmeye çalışın. Örneğin, merdivenleri kullanın, uzun yürüyüşlere çıkın, oturmak yerine ayakta durun veya hareketli bir hobiniz olsun. Öğün atlamayın ve düzenli aralıklarla yemek yemeye özen gösterin. Uzun süre aç kalmak metabolizmanızı yavaşlatabilir ve aşırı yeme isteğini tetikleyebilir. Stres, kilo verme sürecini olumsuz etkileyebilir. Stresi azaltmak için rahatlama teknikleri uygulayın, yoga yapın, meditasyon yapın veya hobilerle ilgilenin.

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• ipekduran
    ipekduran Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Bu konuda sana bir kaç tavsiyede bulunmak istiyorum. Ama önceklikle nerden kilo vermek istiyorsun onu yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz. Ben kendimden bahsedeyim. Evlendikten sonra 73 kiloya çıktım normal kilom 60 ben basen bölgesinden kilo alan bir insanım. Basen eritmek zordur. Kesfettigim bir egzersiz sayesinde bir ayda 7 kilo verdim. Bu egzersiz yürüyüşe alternatif bir egzersizdir. Her gün düzenli bir şekilde yaptım ve sonuçlara inanamadim. Bunun yanında basen diyeti yaptım karbonhidratli yiyeceklerden uzak durdum. Buda zayiflamami hızlandırdi. Zayiflamak için bir çok kez spor salonuna gitmiş ve çeşitli diyetler yapmış bir insanım ve ben zamanla şunu gördüm ne olursa olsun yaptığın bir işten sonuç almak istemiyorsan sonuna kadar devam ettirmelisin. Aksi ise yaramaz kendim tecrübe ettim. Motivasyonunu kaybetmemelisin. Gerekirse zayıflamak isteyen başka bir arkadaşinla anlasın kendinizi sartlandirin ve ödül koyun kim daha önce zayıflarsa ona hediye alın belki motivasyon kazanabilirsin bu sayede..
    Benim önereceğim ezgersizle bir çok insan zayıflamis gerçekten bir mucize gibi kendine takvim yap ve her gün o egzersizi yaptikca işaret koy. Ayrica egzersizi 40 dakikadan az bir sürede yaparsan ise yaramaz 40 dak ve üzeri olmalı işte bahsettiğim egzersiz

0
    3 Yorumla
    • ipekduran
      ipekduran
      +1 yıl

Sanırım link ekleyemiyorum ama YouTube Leslie 40 dak yazarsan çıkar.

Yorumla
    • Melis121221
      Melis121221
      +1 yıl

Her gün mü yaptiniz

Yorumla
    • Melis121221
      Melis121221
      +1 yıl

Sıkılaşmaya yardımcı oluyor mu

Yorumla
  • Şeriffe
    Şeriffe Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl

Merhabalar,
    - Öncelikle sabırlı ve iradeli olmalısın ve kilo vermeyi gerçekten istiyor musun bunu sorgulamalısın.
    - Sonrasında kendine sağlıklı bir yeme düzeni oluşturmalısın mesela haftada 4-5 kere fast food tüketiyorsan bunu en minimum seviyeye indirmelisin haftada 1-2 kere mesela
    - Dengeli tabaklar hazırlamalısın ve bol lifli beslenmelisin mesela kabak, yeşillikler, salatalık, avakado gibi çeşitli sebzeler tüketmelisin. Ayrıca tabağında yeterli protein, karbonhidrat ve yağ olduğundan da emin olmalısın.
    - En önemlisi düzenli olarak hareket etmelisin mesela günlük 30-40 dk arasında tempolu yürüyüş yapmalısın veya haftada 2-3 gün düzenli olarak spor yapmalısın.
    - Bol bol su tüketmelisin günlük en az 2.5-3 litre arası su içmelisin.
    - Dengeli, düzenli ve sağlıklı beslendiğin sürece kilo kaybetmeye başlarsın fakat bu süreçte en önemli olan şeyler sabır ve iradedir.
    !!! Bu arada diyet yapacağım diye yemenden sakın ama sakın kısma veya fast food, abur cubur yememezlik yapma onları da ye fakat minimum seviyede ye aslında diyet değil en önemlisi dengeli ve düzenli beslenerek yeme alışkanlığı oluşturmaktır.
    Umarım faydası olur. Kendinize dikkat edin 🙃

0
    0 Yorumla
  • ZeminsizPerspektif
    ZeminsizPerspektif Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Ben daha dün akşamdan bu yana sağlıklı besinleri tüketmeye başladım ekmeği anlattım yanına yoğurt ayran süt gibi şeyleri tuketuyoru meyve yemeye de başlayacağım. Ve kahvaltıda bugün yufka ekmeğini yaglayip kızdırdim. 1 haşlanmış yumurta yeterince domates salatalık deri peyniri koydum yedim gayet doyurucu ve midemi rahatlattı.

Yarın da yürüyüşe başlayacağım. 2 ay boyunca bu şekilde olup ise girdikten sonra spor salonuna yazılıp bazı gereken yemek ihtiyaçlarını kendim hazırlayıp düşünüyorum.

Ve mükemmeliyetçi olma. Hiç bir şey planladığımız ya da stok yaparak satın aldığımız şeylerle ilerlemiyor. Hayatı spontane yasa ve koşullarını kabul ederek alabilecegin maksimum zevki almaya calis

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

42

Cevap

27

Cevap

• bisolukk
    bisolukk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 96%
    1 yıl

karbonhidrat azaltmalı diyet yapıp 500 kalori açığı oluşturarak. mesela benim 1900 kalori ihtiyacım ama günlük 1400-1500 bazen 1600 kalorilik yiyorum, 300-500 açık yapıyorum. ama sağlıklı ve doyurucu şekilde.

mesela sabah haşlanmış yumurta, biraz peynir marul salata vs zeytin bir galeta yiyorum salatalık ürünler aşırı faydalı bu aşamada. ben iki öğün yiyorum siz kendinize göre ayarlayın.

akşam da çorba salata tavuk, çorba salata balık ya da bulgur+ sebze yemeği+ yoğurt vsvs sağlıklı şekilde doyuruyorum karnımı. totalde yeterli kalori alana kadar. zamanla düşüyor.

yardımcı öğeler: kiraz sapı, mısır püskülü, yeşil çay, çubuk tarçın demlemek internetten nasılıma bakarsınız, aç karınla sabah ve gece tüketmek ödem söktürüp sindirim kolaylaştırıyor. çay kahve şekersiz, haftada bir 1 yaramazlık hakkı var. böylelikle hem hafif hem tok hem sağlıklı hissederek zamanla kalıcı kilo veriliyor ve zararlı her şey de duygusal yeme bozuklukları da yavaş yavaş kayboluyor ve denheleniyor..

0
    0 Yorumla
  • Emre3558123
    Emre3558123 Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Oturmalı, hareketsiz bir işte çalışıyorsan, kilo vermen biraz zor. İş değiştirip, ayakda hareketli bir işe geçersen hızlı kilo verirsin. Gün içinde hareketli olman lazım. Spor yapman lazım. Oturmalı işte çalışıyorsan haftada 6 gün yap. Kardiyo. Beslenme.. Kime sorsan Herkes böyle der ama uygulamaz😄

0
    0 Yorumla
  • FiqHShott
    FiqHShott Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Tahıllı ekmek veya kepek ekmeği iki dilim tüket yemek yerken protein alımına dikkat et tavuk kırmızı et seviyorsan sebze ıspanak pırasa vb. Bir tabak tüket 2-3 tabak değil su tüketimine dikkat et günde 2,5 veya 3 litre tüket ve spor yap karın egzersizleri vs.

Diyette olan biri olarak ben bile şu an gayet hızlı yolda kilo vermeye başladım

0
    0 Yorumla
  • sosyalist_yahudi07
    sosyalist_yahudi07 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 78%
    +1 yıl

Her gün az yiyin ki mideniz küçülsün ve bunun yanında oturduğunuz yerde yürüyüş yapmayı ihmal etmeyin. Fazla adım atın. Günde 2-3 defa yürüyün. Az karbonhidratlı şeyler tüketin. Şimdiden başarılar dilerim.

0
    0 Yorumla
  • mbay92
    mbay92 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    1 yıl

ilk adım, düzenli egzersiz, 3 ayda 16 kilo vermiştim 2019 senesinde... hamur işlerini minimuma düşürüp protein ve sebze ağırlıklı yediğinde otomatik olarak kilo veriyorsun :) illa hamur işi yiyeceksen, yarım porsiyon 2 haftada bir kez ye.. dediğim adımları takip ettiğinde belin incelecek, vücudundaki fazla yağlar eriyecek, yüzün toparlanacak... mesela şu an ben boyum 174, kilomu 68 kg muhafaza ediyorum.

0
    0 Yorumla
  • K-A-A-N---G-Ö-N-C-Ü
    K-A-A-N---G-Ö-N-C-Ü Takip Et
    Xper 3 Yaş: 21
    +1 yıl

Ben 13yıldır bisiklet kullanıyorum günde minimum 20km yol giderim toplu taşımadan nefret ederim yaz kıs binerim sabah kış soğugunda millet okula ise gitmek için otobüs durağında titreye titreye beklerken ben önletinden geçerken bu deli nabiyo böyle bakışlari eksik olmaz. 4ögün yemek yememe rağmen hiç kilo almadım. Tavsiyem bisiklet edin bitane ve heryere onunla git hem kilo verdirir hem dayanıklılığı arttırır.

0
    0 Yorumla
  • çoktaumurumda
    çoktaumurumda Takip Et
    Master Yaş: 56 , eic 98%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 426 cevap paylaştı.

iki akşamda bir spor salonu
    beslenme şeklini değiştir
    ekmek hiç yok protein dengeli diyet 15 günde en az 10 kg garanti ha unutmadan günde 3 lt su
    şayet ciddiysen uzun uzun anlatrıım

0
    6 Yorumla
    • _Milagros_
      _Milagros_
      +1 yıl

15 günde 10 kilo nasıl oluyor ya? Mümkün değil

Yorumla
    • çoktaumurumda
      çoktaumurumda
      +1 yıl

@_Milagros_ yani ben yalan mı söylüyorum?
      pekala siz istediniz... ekmek hiç yok bir akşam balık , bir akşam kırmızı et, bir akşam tavuk ama hepsi ızgara olacak
      günde 3-5 lt su, en az 7 km yürüyecek, iki günde bir spor salonunda 1 saat antreman bu kiloları vermesin ben hiç bir şey bilmiyorum yeğenim şu anda 15 günde tam 30 kg verdi ve daha da devam edecek 160 kg dan 130 kg indi
      sadece ve sadece protein beslenmesi ve bol bol şu yazdıklarım et diğer günler lifli sebzeler gazlı içecek asal yok sadece su

Yorumla
    • _Milagros_
      _Milagros_
      +1 yıl

İyi bakalım

Yorumla
    • çoktaumurumda
      çoktaumurumda
      +1 yıl

@_Milagros_ ancak siizn durmunuz nedir bilemem protein diyet size uyarmı uymazmı bu konuda söz hakkım yok, yeğenimin bütün testleri sonucu diyetisyeni buna karar verdi hızlı değil mi diye sordum çok genç ve vücut cevap veriyor dedi
      neredeyse mide ameliyatı yaptırackatık 17 yaşında

Yorumla
    • denishanim
      denishanim
      +1 yıl

Abi ben 65 kiloyum 165 boyum 48 50 falan olmak istiyorum ne yapmam lazım

Yorumla
    • çoktaumurumda
      çoktaumurumda
      +1 yıl

ekmek yok bol su biraz yürüyüş beslenemeye dikkat

Yorumla
  • elifsnmszz
    elifsnmszz Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    +1 yıl

Bilmiyorum ama ben bı ara kahveyi sussuz yemiştim bı haftada eridim hazır Nescafeler varya onu suya atmadan sussuz yiyordum baya kilo vermiştim bilinçdışı olan bı durumdu canım çektiği için yiyordum baktım kilo atıyorum hemen bıraktım, kilolarını bana verebilirsin 😄

0
    0 Yorumla
  • aragorn
    aragorn Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 94%
    1 yıl

diyet ve spor. beslenme alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gerekiyor. bir diyetisyenden yardım almanızı öneririm.

0
    0 Yorumla
  • CoffeeAndCoffee
    CoffeeAndCoffee Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 457 cevap paylaştı.

Normal yediğiniz yemeklerin porsiyonlarını küçültün, normalde hareket ettiğinizden daha fazla hareket edin. Gerisi çorap söküğü gibi geliyor.

0
    0 Yorumla
  • Quenn4
    Quenn4 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 96%
    +1 yıl

Bir tık yemeni azalt her aksam parkta tempolu kosu yap ilk hafta iki günle basla sonra 3e 4e cıkar bide bol su ic

0
    0 Yorumla
  • ben_bayan_anonim
    ben_bayan_anonim Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Sürekli hareket etmen çok önemli. Yağlı yiycekler neredeyse hiç tüketme. kendinide çok aç bırakmazsan 1-2-3 ay içinde kilo verebilirsin=)

0
    0 Yorumla
  • Moonlover112233
    Moonlover112233 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 95%
    +1 yıl

Soruyu ben sordugumda bi adam akilli cevap gelmez

1
    1 Yorumla
    • missy7
      missy7
      1 yıl

Aynen

Yorumla
  • Geiltoy
    Geiltoy Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 98%
    1 yıl

3günlük su orucu yap.
    Haftasonu güzel uyar.

Ayda ikikere yaparsan yeter

0
    0 Yorumla
  • Legalpainn
    Legalpainn Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl

Şeker ve gluteni kesince istemesen de zayıflıyorsun.

0
    0 Yorumla
  • alonewithsilence
    alonewithsilence Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 97%
    1 yıl

Günde 1 öğün ve sadece tam buğday ekmeği yiyerek verirsin.

0
    0 Yorumla
  • garan
    garan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 73%
    +1 yıl

Sağlıklı değil üzül sitrese gir aşık ol zayıflarsin bende öyle oldu 🤐

0
    1 Yorumla
    • esmaa23a
      esmaa23a
      +1 yıl

Bende tam tersi oluyo strese girince daha çok yiyesim geliyor

Yorumla
  • KaplanBeyyy10
    KaplanBeyyy10 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Fitness'a başla, hocalarının dediği hareketleri yap ve dediği yemekleri ye

0
    0 Yorumla
  • sinemzqx
    sinemzqx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 97%
    +1 yıl

Sadece günlük 2, 5 L su tüket. Günlük su miktarı önemli bu konuda.

0
    0 Yorumla
  • iremmssekerr
    iremmssekerr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

ben sabahları aç karnına türk kahvesi içmenin faydalı olduğunu düşünüyorum. ve işe önce ödem atmakla başlamak gerekiyor. veee tabiki en önemlisi gerçekten kalpten inanmak

3
    1 Yorumla
    • ipekduran
      ipekduran
      +1 yıl

Evet kahve metabolizmayi hızlandırıyor. Bende filtre kahve içiyorum çok etkili gerçekten. Ama zayıflamak için yeterlidir değil harekette edilmeli.

Yorumla
  • s_sude_e
    s_sude_e Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

Yediklerini büyük bir ölçüde kısarsan ve ara öğünlerin olsun ( ara öğünlerde birisinde kahve iç ikincisinde ayran ve eti form yersen akşam yemeğinin 1 sonrası yeşil çay ve bir adet meyve tüket) ve spor yap

0
    0 Yorumla
  • canocan96
    canocan96 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Bol yuruyus yapman gerekiyor..

Arti limonlu, karanfilli su icmen gerekir.

0
    0 Yorumla
  • missy7
    missy7 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    1 yıl

Ben diyet yapıyorum veremiyorum. Çünkü hareket etmiyorum. Daha önceden 15 kilo vermiştim. Diyetisyenin verdiği diyet + yürüyüş yapmıştım. Hareket olmadan olmuyor. Her gün yürü akşamları.

0
    0 Yorumla
  • beamkdm
    beamkdm Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Sabah 5 adet hurma 1 litre su
    Öğlen 5 adet hurma 1 litre su
    Akşam salata sonrasında hurma 1 litre su

15 gün devam et. Buda benden sana asker diyeti kardeş 🤌🏻

0
    0 Yorumla
  • anonimxq
    anonimxq Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    +1 yıl

Bi parmak kalınlığında suyu su bardağına döküp bir çay kaşığı karbonatı döküp üzerine su ilave edip limon sık ve iç her sabah kahvaltıdan 30 dk önce aç karnına yap etkili oluyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Vücut metabolizması hızlı çalışırsa iyi kilo veriliyor

0
    0 Yorumla
  • Kırlangıc0
    Kırlangıc0 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    1 yıl

Yemek yesende ekmeği makarna pilav şeker yağlı şeyler yememelisin kızartma lar dan uzak durmalisin

0
    0 Yorumla
  • KısırCanavarı
    KısırCanavarı Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    +1 yıl

Ablam bir diyet çayı kullanıyordu Deox Tea Detoks baya kilo verdi ama düzenli spor ve sağlıklı beslenmeyle. Aşırı hızlı kilo verdiriyor

0
    0 Yorumla
  • masalgülü
    masalgülü Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Ben yutuptan bı yabancı kadın var onun sporunu yapıyorum günde de bir kere yemek yiyorum kolaylıkla zayifliyorsun tabi bünyen bir kere ye dayanirsa

0
    0 Yorumla
  • huzunlenenkiz
    huzunlenenkiz Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    1 yıl

Abim gibi manyak aşık ol. 3 ayda 25 kilo verirsin

0
    0 Yorumla
  • yasemn6
    yasemn6 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Bol bol hareket sagliksiz yiyecekleri abur cubur hayatından cikar

0
    0 Yorumla
  • lerrember
    lerrember Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    +1 yıl

Düzenli beslenip spor yaparak akşam saatlerinde en fazla 7 ye kadar bir şeyler ye bilemedin 8

0
    0 Yorumla
  • linaokutannn
    linaokutannn Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

öğünlerini 6'ya bölüp, çok su tüketip, egzersiz yaparak

0
    0 Yorumla
  • İlseven1
    İlseven1 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Günde 2 yemek ye akşamda ögrene kadar oruç tut öyle

0
    0 Yorumla
  • Bastardsoul
    Bastardsoul Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    +1 yıl

bir sürü video var yt da ve bana çok yardımcı oldular onlara bakabilirsin

0
    0 Yorumla
  • Güneşş1111111
    Güneşş1111111 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

akşam 7 den sonra NOYEMEK👍🏻 bi ara boyle yaparak zayiflamistim baya

0
    0 Yorumla
  • melisssssa16
    melisssssa16 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    +1 yıl

Spor yap, su ic, aksam yemegini cabuk ye vericeksin

0
    0 Yorumla
  • gecelevendogluu
    gecelevendogluu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 92%
    +1 yıl

Aralıklı oruç olabilir.

1
    1 Yorumla
    • zeyrak
      zeyrak
      +1 yıl

Çok mantıklı hem sağlıklı hemde daha sağlıklı

Yorumla
  • KptMehmet78
    KptMehmet78 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 48 , eic 100%
    1 yıl

Az ye spor yap. Günlüj rutinin nasil

0
    0 Yorumla
  • batucuk94
    batucuk94 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 83%
    +1 yıl

Çok basit yemeyeceksin yanında spor yapman lazım

0
    0 Yorumla
  • Ateşlibloom
    Ateşlibloom Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Düzenli spor hafif yemekler tahıllı şeyler vs su

0
    0 Yorumla
  • Carlosroberto
    Carlosroberto Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Cardio+ sağlıklı beslenme

0
    0 Yorumla
  • Boavistaa
    Boavistaa Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Az yiyip yürüyüş yapacaksınız

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Diyetisyene gittin mi ya da spor yap

0
    0 Yorumla
  • kesenmmm
    kesenmmm Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Serefsz sevgili yap verirsin

3
    0 Yorumla
  • Farzaevaaa
    Farzaevaaa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Spor diyet, sağlıklı beslenme

1
    0 Yorumla
  • vurguncagla
    vurguncagla Takip Et
    Bilge Yaş: 27
    +1 yıl

Yiyip yiyip almiyorum😎

0
    0 Yorumla
  • sadecekonusmakiste
    sadecekonusmakiste Takip Et
    Xper 3 Yaş: 20
    +1 yıl

Kim ne derse desin bol bol su içmek ilk sırada

0
    0 Yorumla
  • audfu
    audfu Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

Porsiyonu küçült herşeyden ye yine

0
    0 Yorumla
  • anonim6184
    anonim6184 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

Ilık suya limon sık her sabah kahvaltıdan önce iç

0
    0 Yorumla
  • esmaaaaa34
    esmaaaaa34 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    +1 yıl

Bende bu soruyu defalarca kendime soruyorum 😄

0
    0 Yorumla
  • demir4292
    demir4292 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 45%
    +1 yıl

Düzenli seks

0
    0 Yorumla
  • Yilmaz_ylmz
    Yilmaz_ylmz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Ağzını tutarak yemeyerek 😀

0
    0 Yorumla
  • kızınbirisiste
    kızınbirisiste Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    +1 yıl

Bizde almak için yer arıyoruz 🥺

0
    0 Yorumla
  • Gmzakk
    Gmzakk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Aralıklı oruç yap kesinlikle ekmeği tamamen kes

0
    0 Yorumla
  • Gokce3003
    Gokce3003 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

Bende kilo almak istiyorum napabilirm😁

0
    0 Yorumla
  • lbusyll
    lbusyll Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

Ödem attıracak şeyler tüketmelisin

0
    0 Yorumla
  • Sinirliyimgerginim
    Sinirliyimgerginim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 33%
    +1 yıl

Diyet ve spor

0
    0 Yorumla
  • mtiger22
    mtiger22 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 30%
    +1 yıl

Aralikli oruç

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sinemaki kullan. ya da aclik otu

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Kilo nasıl verebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kilo nasıl verebilirim? 6 cevap verildi
Kilo nasıl verebilirim? 4 cevap verildi
Kilo nasıl verebilirim? 12 cevap verildi
Kilo nasıl verebilirim? 3 cevap verildi
Kilo nasıl verebilirim? 8 cevap verildi
Kilo nasıl verebilirim? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨