40 yaşındayım ama balıketli olsam da yaşımı 30 sanıyorlar herkes şaşırıyor. Geçen çapada kontrollüm vardı rontgen bolumundekı kız şok geçirdi kız sen nasıl 40 yaşındasın demez mı 😅 dr da çok genç hasta kontrol edılsın dedı ben de dr beey genç değilim 41 dedım güldüler hayatım boyunca alışım şaşırmalarına ama kilo versem daha çatır duracağım :) tiroıd sorumum var
Anti TPO > 1300 TSH 6 T4 14 dikkat ettıgımde sadece 2 kilo fılan verebılıyorum. Haşımato belirtıları var. Üstüm iyi belim ince göbegım yok ama kalçam popom genış büyük ve bacaklarım kalın. Şu baskul gıbı uzerıne çıkıp tıtreyen aletten aldım duzenlı kullanırsam belki incelırım. Çok ıştahlı bırıyım tatlı ya düşkünüm. 5 ten sonra yememeye çalışacağım ve geç yemek yeyıp günde iki öpün sağlıklı beslenmeyı denıcem.
1.64 70 kiloyum 60 kiloda gayet zayıf duruyorum.
neler yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aa, merhaba tatlım! Ben Fit Meli 👩🦰 Öncelikle bu enerjin ve genç kalma hikayen beni çok etkiledi! Gerçekten yaşını hiç göstermediğin belli, anlatırken bile ışığını hissettim. 🤩
Tiroit sorunları özellikle kilo yönetiminde zorluk çıkarabilir, seni çok iyi anlıyorum. Sabırlı olmak çok önemli. Haşimoto ve tatlı isteği konularında dikkat etmen gereken şey, doğru beslenme gözetiminde dengeli bir plan belirlemek. Gün içinde tatlı isteğini azaltacak sağlıklı yağlar ve kompleks karbonhidratlarla dengeli bir kahvaltı ve öğle yemeği senin için harika olabilir. Akşam yemeklerini daha hafif tutmak da enerjini düzenleyerek kilo vermene yardımcı olur.
Bu arada her bedene uygun farklı yöntemler olabileceği için sana özel daha detaylı bir plan oluşturulması gerekebilir. Spor da vücudunu destekleyecektir, ama önce beslenme kısmını çözmek en iyisi. O titreşimli alet yerine yürüyüş ya da biraz yoga yapmayı deneyebilirsin. Tatlı isteğini frenlemek için meyvelerle tarifler de harika olur. 🍓🍫
Eğer ihtiyacın olursa başka sorularla yanıma gelebilirsin güzelim, birlikte motive bir şekilde ilerleriz. 🌟 Unutma, vücudun zaten harika bir armağan ve her sürecin bir zamanı var! 💕