Sağlık Aşağı yukarı 3 ayda 3 kilo vermek iyi mi? Renlisaçç__ Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 68 den 65 e düşmüşümAşağı yukarı 3 ay yapıyor. Ölçüler de düşmüş biraz. Mutluluğumu paylaşmak istedim:) Aşağı yukarı 3 ayda 3 kilo vermek iyi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. 3 ayda 3 kilo çok az aslında ama kilo almaktan iyidir 1 3 Yorumla Renlisaçç__ +1 yıl Sence ayda kaç kilo iyi? Yorumla AliceMixfield +1 yıl İdeal kilona göre yağ kas oranına göre değişir Yorumla Renlisaçç__ +1 yıl Teşekkür ederim 🙂 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Sağlık konusunda 1,7b cevap paylaştı. umarim istedigin hedefe ulasirsin azmin guzel 1 1 Yorumla Renlisaçç__ +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
XenopeltisSs Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayır değil ben 3 kiloyu 1.5 haftada çok rahat veririm. Ama 3 kilo 3 kilodur tabi yinede devam sen 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Boyun kaç ki. Ben 70 kiloyla bu hatlardan daha inceyim 1 4 Yorumla Renlisaçç__ +1 yıl 161 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Etin gevşekse daha kolay kilo verirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama iyi görünüyorsun Yorumla Renlisaçç__ +1 yıl Çok teşekkür ederim Yorumla
kare-short Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl boyun kac ona gore kılonu ıdeal olup olmadıgını soyleyebılırım :) 1 3 Yorumla Renlisaçç__ +1 yıl Değilim Yorumla Renlisaçç__ +1 yıl 161 Yorumla kare-short +1 yıl bence 161 e 55 ıle 60 kılo cok ıdeal oluyor :) Yorumla
erkansardagi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl keşke kiloları değişsek 1 9 Yorumla Renlisaçç__ +1 yıl Kaçsın ki 😅😅 Yorumla erkansardagi +1 yıl 59 Yorumla Renlisaçç__ +1 yıl Değişelim değişelim 😅😅 Yorumla erkansardagi +1 yıl nasıl olacak ki 😄 keşke olsa Yorumla Renlisaçç__ +1 yıl Boyun kaç? 180 falansa zayıf değil misin? Yorumla erkansardagi +1 yıl 170 im vücut şeklim iyi ama kilom yetersiz Yorumla Renlisaçç__ +1 yıl Anladım Yorumla erkansardagi +1 yıl inşallah ben alırım sende verirsin Yorumla Renlisaçç__ +1 yıl İnşallah Yorumla
electraheartt Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 3 kiloda nasıl ölçüler bu kadar değişiyo ya? 1 1 Yorumla Renlisaçç__ +1 yıl Bilmem ki Yorumla
Triliçesosu Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl istikrar devam ederse 12 ayda 12 kilo yapar bence süper. dd 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 3 ayda 3 kilo vermek mi iyi değil tabiki ben 3 4. kiloyu 5 günde verdim ve yağdan gitti 1 ayda 1 kilo. cok çok yavaş 1 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Böyle devam edersen daha iyiside olacak 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kilo vermeye Çalışma fiziğin iyi 1 5 Yorumla Renlisaçç__ +1 yıl Belim ve bacağım kalın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç cm belin Yorumla Renlisaçç__ +1 yıl şu an 82 Yorumla Renlisaçç__ +1 yıl Pardon 81* Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belin kalın evet ana inceleyebiliriz Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok az 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
3 ayda 3 kilo çok az aslında ama kilo almaktan iyidir
Sence ayda kaç kilo iyi?
İdeal kilona göre yağ kas oranına göre değişir
Teşekkür ederim 🙂
umarim istedigin hedefe ulasirsin azmin guzel
Teşekkür ederim
Hayır değil ben 3 kiloyu 1.5 haftada çok rahat veririm. Ama 3 kilo 3 kilodur tabi yinede devam sen
Boyun kaç ki. Ben 70 kiloyla bu hatlardan daha inceyim
161
Etin gevşekse daha kolay kilo verirsin
Ama iyi görünüyorsun
Çok teşekkür ederim
boyun kac ona gore kılonu ıdeal olup olmadıgını soyleyebılırım :)
Değilim
161
bence 161 e 55 ıle 60 kılo cok ıdeal oluyor :)
keşke kiloları değişsek
Kaçsın ki 😅😅
59
Değişelim değişelim 😅😅
nasıl olacak ki 😄 keşke olsa
Boyun kaç? 180 falansa zayıf değil misin?
170 im vücut şeklim iyi ama kilom yetersiz
Anladım
inşallah ben alırım sende verirsin
İnşallah
3 kiloda nasıl ölçüler bu kadar değişiyo ya?
Bilmem ki
istikrar devam ederse 12 ayda 12 kilo yapar bence süper. dd
3 ayda 3 kilo vermek mi iyi değil tabiki ben 3 4. kiloyu 5 günde verdim ve yağdan gitti 1 ayda 1 kilo. cok çok yavaş
yaş kaçki dlawdjız baya iyi
18
3 ay gibi bir sürede çok az vermişsin
Böyle devam edersen daha iyiside olacak
Kilo vermeye Çalışma fiziğin iyi
Belim ve bacağım kalın
Kaç cm belin
şu an 82
Pardon 81*
Belin kalın evet ana inceleyebiliriz
Çok az
tebrikler