AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Sigara paketi almamakla başlayabilirsin :)
kullanmıyorum artık yani 2 gündür :) teşekkürler önerin için
Rica ederim :)
Umarım devamı gelir :)
Soruyu takip ediyorum benimde bırakmam lazım.
tahmin ettim zaten topitop işine kafan yattı demi :)
Bu baslihi her gordugumde sigara yakiyorum.
diyecek bişey bulamadım :) iyi geceler
Sigara bırakılır mı ya tek dostum o benim :)
orası da var ama melek yüzlü şeytanlardan hocam bu sigara şimdi stresini alıyo rahatlatıyo ama ilerde bir bakıyosun akciğerlerin iflas etmiş koah hastasısın keşke diyosun içmeseydim bir an önce bıraksaydım falan ama iş işten geçiyor malesef ben birazda bunları düşünerek karar verdim bırakmaya bırakacağımda inş iyi geceler
kot göte yak bir sigara
sağol kardeşim sadece yarın kahvaltımdan sonra içecem o da son olacak iyi geceler
benden sana tavsiye bıraktım deme kullanmıyorum de işe yarıyor
peki teşekkürler artık kullanmıyorum zaten :)
bırakmamak.
tadında bırakmak?
mezarda bırakmak?
seni mezara götüren o değilmi zaten? yani vadenin ne zaman yeteceği bilinmez ama o daha erken götürür sen kendi yetilerinle tercih yapıyosun sonuçta
benimde sigaram bitti... bakiniyom oyle ;))
Aşık olmayı dene
bana ters şu an için de ne alaka onu anlayamadım tam?
bir kızı çok seversen o da sigarayı bırakmanı isterse onun için terk edebilirsin sevgilim bu yolla bıraktı
aslında vardı öyle biri ama bazı nedenlerden dolayı bitti teşekkürler
Rica..
Kıçına izmarit sok panpa :D
sen öylemi bırakmıştın :)
Ben hic baslamadim nikotin ihtiyaci karsilaya bil diye diyorum naneli sakizdan daha eglenceli olur senin icin :)
önerilerini kendine sakla dostum amacım eğlence değil yani kendinle kıyaslama beni :) ama çok istiyosan kendinde deneyebilirsin ;)
Cok zor
irademe güveniyorum ama öneriyede ihtiyacım var :/
dışarı çıkarken yanına para alma:))
İlerde tekrar başlayacaksın nede olsa.
hiç yoktan şimdiden iflas etmez organlar :)
kafada bitirmen gerek..
bitirdim zaten teşekkürler güncellemeye bakarsanız sevinirim :)
baktık zaten teşekkürler:)
Bırakamam düşüncesini unutacaksın ve
o düşünce hiç oluşmadıki kafamda bırakırım diyorum sadece bırakacamda fakat bir kaç haftaya vizeler başlıyo o sınavları falan atlatmadan zor diye düşünüyorum :/
Oruç tut
valla ablacım oruç tutarım akşam sigarayla açarım yine :) sanmıyorum teşekkürler yinede
Evde yanında sigara para bulundurma bir dene denemekte fayda var canım
zaten yok şu an öğrenciyiz :) aslında irademde kuvvetlidir yaparım dediğimi yaparım fakat bazı olaylar oluyo canımı sıkan strese giriyorum o çakmağı çakıp sigarayı ilk yaktığım ilk dumanı içime çektiğim an varya offf bir rahatlatıyor insanı ama bu sıralar canımı sıkan tek şey vizeler galiba sınavlardan sonra anca bırakırım :/
Eğer gerçekten dediğin gibiysen bekleme bırak madem kararlısın şimdi şu saatten sonra içme. Allah yardımcın oldu
3 dal sigaram kaldı ablacım 9 da kahvaltıdan sonra yakacam bitane bide akşam yemeğinden sonra diğerinide arkadaşa vercem sonrada hiç başlamamak üzere içmiycem inş ama ben yinede yarıyılda yapmayı düşünüyorum bu bırakma işini sınav stresi falan tekrar başlamama sebep olur hiç yoktan o zamana kadar içiyim sınavları falan atlatınca yine bırakırım diye düşünüyorum :/
Yok sen bırakamıycan bak hazır 3 kalmış kır camdan at
https://i.hizliresim.com/XYrvDj.jpg
kıyamıyorum abla valla baksana şunlara :S yemekten sonrada çok iyi gidiyo meret ama kendimi bu son 3 sigarayla sınırlandırıyom bunlar bittikten sonrada içmiycem inş
Peki madem inşallah bırakırsın
inş ablacım teşekkürler ilgilendiğin için hayırlı geceler
ne bırakcan mk ya bu kadar dert varken
doğru söylüyosun aslında :P dert tasa sigara içincede geçmiyoki be kardeşim alkol gibi bişey sadece birazcık merhem oluyo sana bir kaç saat sonra bakıyosun yine aynı derdin yine aynı tasan var tekrar yakıyosun bir sigara bu kısır bir döngüye sürüklüyo seni amaçsızca sürekli tekrarlayarak bence gereksiz yani önceden bende senin gibi düşünüyodum ama şimdi düşüncelerim değişti kesinlikle bırakcam bırakmalıyım iyi geceler
gazan mübarek olsun :D
eyv sende katıl gazama :)
Prestige iç iki gün sonra boğulursun bırakırsın :)
hacı ben prestigeden daha kötülerinide içtim ama bana farklı ya da kaçak sigara pek etki etmiyo malesef teşekkürler yinede :)
sakız
denedimde bir süre sonra çenemde ağrı yapıyo :S
saglık kuruluslarına, bıraktırma merkezlerine basvurdun mu hic
hayır
deneyebilirsin
bilemiyorum hiç işi resmiyete dökme gibi bir amacım yok o yüzden zaten ks halkına danışma gereği duydum teşekkürler alakan için
rica ettim
ben başlamayı düşünüyorum
yanlış düşünüyon :) hiç bulaşma
sigara ya da içki. ikisiden birine başlıycam bro bu hayat çok zor başka nasıl stres atacam
kendini bişeylere ver vucüt çalış mesela günlük bir programın olsun koş spor yap gez toz abur cubur ye ama bulaşma sigaraya içkiye
Bırak ve git
öyle yapcam sadece bir kaç saat kaldı bırakmama iyi geceler :)
tütüne başla iğrenir bırakırsın
valla geçen bir tane arkadaşım sarmış sağlamdı tütün orjinal sigaradan güzeldi yani ama bulaşmıyacam tütüne falan teşekkürler
Ben bulaştım mecbur her gün her gün 6 tl vermek adama koyuyor hem de öğrenciysen
İçmezsen bırakırsın ^^
içmiycem de ve içme
kolay lokma değilim kendimi kandıramıyorum malesef başka yollar denemek lazım :)
İcmezsen bırakmış olursun
gerçekten çok yaratıcı bir düşünce ustam tebrik ediyorum seni ben burada alay edilecek saçma sapan bir mantık yürütülecek bişeyden bahsetmiyorum birazcık öneri-görüş rica ediyorum sadece iyi geceler
Spor ve ugrasin olacak en onemlisi birakmak istegi
aynen
zor bir şey
zoru başarmayı denemek kolay bir yöntem ama ;) iyi geceler
:) belkide
leblebi, poptip şeker iş görür..
peki sağol iyi geceler
İçmeyebilirsin mesela as:dfs:fs:da:adf
cidden çok yardımcı oldun sağol :)
Icmezsen birakirsin
bırakma boşver
neden bırakmıyımki? belki bir düzene girer hayatım yani ilerde güzel bir hayat bekliyodur beni ama tadıyla yaşayamam sigara yüzünden olamaz mı?
kolay kolay bıraklmz arkadaş çevrende içiyorsa
malesef içiyolar üniversite ortamı bide şu an zaten kolay sabretmemin yolu grip olmam kokusunu alamıyorum iyileşirsem yandım :)
yaniii :)
içmemelisin :)
haklısın :) teşekkürler
Çerez ye
pek sevmem :/
Kaçak sigara iç.
hocam yorumları bir okusaydın bu yorumu yapma gereği duymazdın kaçaktan daha kötülerini denedim ama etkili olmadı herneyse iyi geceler
Birader bende işe yarayanı söylüyorum sana. Tek tek yorumları okuyacak kadar işsiz değilim.
tek tek oku diye bişey ima etmedim birader bir göz gezdirseydin hani "ben bu yorumu yapcam acaba daha önceden yazmışlarmı diye" demek istedim
Body
Kurtulma hattı 177
at eti yemelisin.