+1 yılSigarayı defalarca bırakmış ve defalarca başlamış biri olarak ilk tavsiyem psikolojik hazırlığını yapmadan sigarayı bırakmaya çalışma. Önce sigarayı neden bırakman gerektiğini (maddi gidere sebep olması ya da sağlık, çocukların geleceği, ailevi nedenler vs) düşün ve bu düşünceye inandır kendini. Benim defalarca bırakmam ve geri başlamış olmam kesinlikle seni yanıltmasın. Ben çok rahat bırakabildiğim için çok rahat başlıyorum. Bir nevi yalama oldu bünye :) Psikolojik hazırlıktan sonra ağzını meşgul edecek bir şeyler bul, şeker veya sakız gibi. Ben her bırakışımda nikotinell isimli eczanelerde satılan sakızı kullandım. Bu sakızın 96lık paketini ezcaneler pek getirmiyor fiyatı 48 tl, genelde 24lük paket getiriyorlar o da 18 tl. Siz sipariş edin 96'lık getirtin. 2 bilemediniz 3 paket kullanıp sonra bu sakızı da bırakın. İçerisinde gerçek nikotin var ve sigara içme isteği oluştuğunda çiğneyince ihtiyacınız olan nikotini alıyorsunuz. Ama dikkat edin vücudumuzu zehirleyen madde nikotin değil, zifir, katran ve CO2 dir. Bu sakızla siz sadece nikotin alıyorsunuz. Benim bugün sigarayı bırakışımın 45. günü 10 gündür nikotin sakızı almıyorum, canım sigara istemiyor sıkıntı yok yani. Ha bir de arkadaşlar sigara bırakmayı oldukça büyük bir mevzu haline getiren vatandaşlara aldanmayın, isteyince bırakılıyor. Yeter ki isteyin.
11 Yorumla
Soran+1 yılpeki üstadım bu sakızıda deneyelim ama ilk sırada lolipop falan var :) teşekkürler
En İyi Cevaplar
Dostum Naneli Sakız Çiğne İçlerinde Bir Miktar Nikotin Var Zaten Nanede İradenede Güveniyormuşsun 1 ile 3 Haftaya Kadar Kurtulmuş Olursun Merak Etme Bıraktıktan 1 Hafta Sonra Ciğerlerinde %30 Oranında Nefes Artışı Gözlemleyeceksin :) Bol Şans.
412 Yorumla
Soran+1 yıldenemeye değer :) teşekkürler
Soran+1 yılsağol teşekkürler kardeşim
- +1 yıl
Gerçekten bu işe yararsa sana nekadar dua edicem bilemezsin. 3 paket sigara içiyorum ve kafayı yemek üzereyim.
Soran+1 yılhacım senin benden daha çok ihtiyacın varmış sende bırakmayı denemelisin bence
Soran+1 yılben @Blade266 yorum yaptı sanıyodum dikkatimi çekmedi usta k. b o cevabım sanaydı @kutsaljojuk
- +1 yıl
Saolasın ;)
Soran+1 yılbu sıralar bir artış var zaten bende diyorum neden oluyo acaba :) teşekkürler @soild
sigarayı bırakmayı bir anda denedin ve bırakamadıysan eğer kendine bir zaman belirle örneğin 15 gün. ilk günden başlayarak sigarayı hergün birer ya da ikişer olarak azaltmaya odakla psikolojini sigara içmeni zevklendiren kahve çay gibi içeceklerden uzak durup içmeyi tiksindiren süt meyve tatlı gibi şeylere yönel. sigara içmek istediğin kendini 10 dkka sonra içerim diye başka bişeye yönlendir o süre içerisinde içmeyi unuttuğunu görüceksin. ve hergün içmekten zevk almadığın sigaraları almaya başla gece yatarken dolu küllüğü baş ucunda bırak kokusu tiksindiricektir. ve bıraktığın zaman kendine vericeğin bir ödül belirle sağlığınla ilgili mesela dişlerini yaptırmak gibi katkısı olucaktır.
25 Yorumla
Soran+1 yılgüncellemeye baksaydınız keşke bu kadar uğraşma gereği duymazdınız yazmaya teşekkürler yinede önerilerinz için
Soran+1 yılgaliba haklısın kusura bakma :)
Soran+1 yılsağolsun sizede
Gizli Üye(30-35)+1 yılWellbutrin XL 150 mg :))))) doktorumun verdiği bir ilacti. Sigara aklıma bile gelmiyordu , içmek icin kendimi zorladim adeta :))) midem bulana bulana icmeye calisiyordum ama yarıda sonduruyordum. O kadar tiksindiriyor sigaradan.
Antidepresan dir kendisi.24 Yorumla
Soran+1 yılbir araştırıyım teşekkürler
Soran+1 yılilaç panik atak tedavisi için kullanılıyomuş eminmisin bu olduğuna?
Cevap sahibi+1 yılPanik atak tedavisi icin değil, majör depresyon tedavisi icin o ilaç. Kilo kaybı dışında yan etkisi olmadi bana. Ve evet eminim.30 tl kadar bir fiyatı var. Arastirabilirsin.. sigara brakmak icin kullanan çok. Yinede doktora danış tabi.
Soran+1 yılpeki teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
- https://www.youtube.com/watch?v=WzAQ4gsgkr0
kardeşim bunu izle sakin kafayla 1 saat ama sabret adam çok mantıklı şeyler sölüyor değişik bir yöntem
11 Yorumla
Soran+1 yılbir arkadaş paylaşmıştı ama tam seyredememiştim daha doğrusu vaktim yoktu yarın sakin kafayla izleyecem teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılHeves varsa, eş dost moral versin iyice, sakız al her gün bir kaç kutu. Bir de champix al kendine. Azıcık uçuk fiyatlı bir ilaçtır ama çok yakın bir akrabam (49 yıldır içiyordu, günde 2 bazen 3 paket) üzerinde denedim bunu. Sigara bıraktırma için deseydim içmezdi ilacı dolayısıyla vitamin diye kandırdım kendisini (yani plasebo etkisi de yok). İlaca başladıktan 13 gün sonrasında bıraktı. Sen şimdilik moral ver kendine. 1 tane bile içme.
11 Yorumla
Soran+1 yılzaten bugün 1 tane içtim oda akşam yemekten sonra yavaş yavaş olacak inş teşekkürler
+1 yılSigara sana diyor ki ; sen bana Muhtaçsın beni içmek zorundasın ben olmasam sen bir hiçsin..
-sende bunu kabul ediyorsun!
Al karşına konuş de ben seni istemiyorum çık hayatımdan de direnecektir sakın aldanma Savaş ve bırakacağım deme..
"BIRAKTIM" de savaşı kazan. .:)
Ben böyle bıraktım sigarayı kardeş
aldım karşıma onu istediğimi hayatımdan çıkmasını söyledim Savaştım çok zor oldu ama kazanan ben oldum iki senedir mutluyum :)42 Yorumla
Soran+1 yılhelal olsun inş bende bırakırım
- +1 yıl
Barakırım / Bırakacağım dediğiniz sürece bırakamazsınız. .
beyinde ilk önce bitireceksiniz. .
Bırakacağım/ Bırakırım İle "BIRAKTIM" arasında çok büyük bir fark var!
Bir tane sigarayı yakıp içiyosun. Bir bardak suyu önüne koyuyosun. Sigara bitince izmaritini suyun içine atıyosun. İzmarit suyu bulandırınca o suyu içiyosun. 1 gün boyunca mide bulantısı yapar fazla bişey yiyemezsin ama kesin çözüm :D
12 Yorumla
Soran+1 yılkullanmıyorum artık gerek yok böyle yöntemlere :) sakız filan idare ediyorum ben yinede teşekkürler :)
Kafanda bitirmen lazım. Ben bıraktığım zaman paketi atmıştım kenara ve hiç içmedim. Sonra yine başladım ama benim kendi kararımdı. Kafanda bitireceksin öncelikle günde bir iki derken pakete döner o ilk başladığın zamanı hatırla.
18 Yorumla
Soran+1 yılyok şimdi tak diye atıyım paketi bidaha içmeyim gibi bişey olmuyo kademe kademe azaltıyorum yakında bırakcam inşallah
Soran+1 yılanladım son 3 tane kaldı zaten onlarıda yarın yemekten sonra içerim bidahada almam teşekkürler
Soran+1 yılolmuyo işte paşa zaten ben kendimi bu 3 tane marlboroyla sınırladım :) sonrası yok parliamentle başladık marlboroyla bitirelim şurda bir kaç saat kaldı bırakmama :)
Soran+1 yılşu an yolunda gidiyor teşekkürler
Birseylerle mesgul ol. Mesela bende iciyorum ama nasil bir hikmetse bugun hic icmedim telefon pc ilgilendim canim da oyle kiriz felan geciriyorum diyenler gibi olmadi. aksam icicem :D
18 Yorumla
Soran+1 yılama sen kendini motive etmişsin akşam içerim diye :) aslında çok haklısın şuanda ks ile meşgulum canımda istemiyor ama yaklaşık 1 saat sonra yemek yiyecem ve arkasına sigara ne güzel gider diye düşünmüyorda değilim :)
Soran+1 yıliyi yapıyosun kardeşim çıkma sigara için takıl pcde abur cuburla idare et yoksa halimiz duman :) sen halen içiyomusun?
Soran+1 yılhaaa anladım aile sıkıntı senin :) benim aile olsun çevre olsun hiç sıkıntım yok sigara içme konusunda
Soran+1 yılboşver içme kardeş biz içiyozda noluyo :P benimkilerde kabullenmiyolardı ama içiyodum yine kahvaltıdan sonra alıyodum çayımı geçiyodum balkona güzel oluyodu bazende annemle birlikte içiyodum ama gereksiz ya body ile uğraşıyorum şimdi kasları indiriyo lanet şey
+1 yılCevabını en çok merak ettiğim soru. Olay bırakmak değil bırakırsın 3-5 ay götürürsünde doğru soru dönmemek için ne yapmalı lanet çekiyor kendisine :)
21 Yorumla
Soran+1 yılçok doğru bir konuya değindin hocam bence nasıl bıraktıysa kişi aynı yöntemle sanki sigarayı yeniden bırakmaya çalışıyomuş gibi devam etmeli
karanfil veya sakiz cigneyebilirsinz ya da cekirdek citleyinz hem gunde bitane bnde okadar iciyorum keyfi ondan bsey olmaz : )
11 Yorumla
Soran+1 yılçekirdek bağımlılık yapıyo bende ya :) teşekkürler önerin için
Bırakmak istiyorsan gerçekten atar o paketi çöpe ve bıraktım der bir daha da eline almazsin bu kadar basit.
11 Yorumla
Soran+1 yılnokta... ama hocam şimdi vizeler yaklaşıyor sınav stresi beni yer bitirir ben düşündümki yarıyılda başımda hiç bir yükümlülük yokken bırakıyım diğer türlü zor işim :S
her pakette farklı sigara iç tiksinirsin zaten içecek sigara bulamazsın sinirlene sinirlene bırakırsın :D
112 Yorumla
Soran+1 yılsanmıyorum kaçak sigaralar bile bazen çok güzel geliyo :)
Soran+1 yıl:) prestige en güzeli kaçak sigaralar arasında olsa da içsek :P fazla kötü değil ya sana öyle gelmiştir belki
Soran+1 yılben mentollüyü sevmem normalde sigaranın tadını bozar bişey anlamazsın içtiğinden ama sevgilimle buluşcam zaman ağzım kokmasın diye mecburiyetten içiyodum neyseki artık sevgilim yok :) o değilde konu nereye geldi ya :D
Soran+1 yılaynen ağızda kötü bir tat bırakıyo hatta dudağımda çatlaklar var derim kavlıyo bir kaç sigara içtim sonra dudağımda acı bir tat dişlerimi fırçalamak için banyoya gittiğimde bir baktım aynaya tüm zehiri derime geçmiş kavlattım :S bunu gördükten sonrada iyiden tiksindim
Soran+1 yılsen tiksinmiyonmu normalde :)
Soran+1 yıliçme içme biz içiyozda noluyo :P
Fistik/findik falan ye, bolbol proteiniceriyor. Hem vucut yapman icin iyi, hafiza icin cok iyi, hemde sigarayi birakmis olursun. Bir tasla en az iki kus! 😊
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler sağol
+1 yılHayal Et Yeter...
https://www.penguen.com/content/home/20060201.jpg11 Yorumla
Soran+1 yıl:D peki sağol
En başta her şey kafada başlıyor ve bitiyor. İrade çok önemli.
21 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle öyle az kaldı bir kaç saat sonra elimde ne sigaram kalacak ne içme arzusu hayırlı geceler
Gizli Üye(30-35)+1 yılkardeş ben kullanmadım fakat kullanların çoğu direk bıraktırdığı söylüyor bir tane hap var ismide chamfix sigaradan tiksindiriyormuş bir kaç kullanıcı bana önerdi fakat benim işime gelmedi.
12 Yorumla
Soran+1 yılsigara kullanmıyorum zaten son 2 gündür teşekkürler yinede
Cevap sahibi+1 yılumarım devamını getirirsin
Arkadaşların söylediği gibi beyninde bitirmen ve güçlü olman lazım. Sakın şunu da içeyim de deme. Bunu içmiycem de bırak. Zararlarını düşün. Ve yardımcı olarak içinde nikotin olan besinleri tüketebilirsin patlıcan gibi...
20 Yorumla
+1 yılÇareyi cevrendekilerde ararsan cikis yolunu bulamazsin o kotulugu kendi kendine alistirdin kendi kendinede kurkulacaksin inan birakmak istedigine insanin kendine yaptigini baska bir insan yapamaz
13 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler kardeş inanıyorum bırakcamda
- +1 yıl
Bide sigara tüm dertleri gideriyomus gibi careymis gibi gorme sakin o sana guzel görünüyodu hayatına girdi ama o bir şeytan sana kötülükten başka hic bir etkisi yok.
Soran+1 yılaynen öyle valla yararından çok zararı var hatta ne yararı külliyen zarar sadece biz öyle sanıyoruz
Elektroni sigara kullandım sadece 10 gün kullandım onuda Sonra hic nikotin almadım Sigara icmedim ondan Sonra sıkıldm basladım, Yarın tekrar bırakcam bazen Bırakıp tekrar baslamak güzel oluyo :D
11 Yorumla
Soran+1 yılsağlık olsun hocam bende yavaş yavaş azaltarak içecem işte sonundada inş bırakırım :)
benim kesin bir yönetemim var herkez bu şekilde bırakabiliyor :) birazdaha fazla içersin günde 2-3 paket filan hiç düşürme ben sana aniden birden bıraktırcam :) sonra bir den nefes alamıcaksın hastaneye kos kosamıcaksın pardon ambulans çağır tebrikler koah oldun :) götün yiyosa o acıdan sonra bidaha iç :)
03 Yorumla
Soran+1 yıldoğru söylüyon valla içemem sonra kamu spotunda reklam olurum :)
Soran+1 yılfazla mı aşağıladın ne :)
+1 yılhttps://cdn.internethaber.com/gallery/35157/1.jpg
Sigara içersen çocuğun böyle olur11 Yorumla
Soran+1 yıltamam bırakıyorum sigarayı :D :D
Geçen gün paylaşmışlar bunu izle bakalım
https://m.youtube.com/watch?v=WzAQ4gsgkr013 Yorumla
Soran+1 yıl10 dakkasına kadar seyrettim sonrası sıktı teşekkürler :)
Soran+1 yılbiliyorum :) ama irade hakkında örnekler veriyo insanın kendini nasıl bir duruma soktuğunu gösteriyo bunlar bilindik şeyler aslında vaktim yok izlemeye bende o yüzden boşverdim
Dilenir gene bulurum sıgarayı aynen gunde bir paket ;)
13 Yorumla
Soran+1 yılbendensin kanka :) ama herkese ağız eğmem :)
Soran+1 yılaynen
Sigara içerken yanında süt iç, miden bulanır bir daha içmezsin
11 Yorumla
Soran+1 yıldenerim teşekkürler iyi geceler
1 hafta arkadaş ortamına girme oyalancak bişeyler bul zaten içmezsin söylediklerim saçma gelebilir ama ben öyle bıraktım
11 Yorumla
Soran+1 yılbence gayet mantıklı çok haklısın zaten herşeyi bozan bu arkadaş ortamı yakıyolar yeni bırakmış adamın yanında canını çektiriyolar tekrar başlamasına sebep oluyolar bide bazı şerefsizler var bıraktığın halde sigara uzatıyolar sana almamak elinde olmuyo ve bu olay kısır döngüye dönüşüyo
arkadaş ortamından elimden geldiğince uzak duruyorum zaten ama üniversitedeyim illaki okulda görüşüyoruz ve içiliyo :S teşekkürler
sigara icmedigin bir gün sigara içen bir hatunla ac karnına sevişe bilirsin.
ben hatunuda sigarayida boyle birakan arkadaslar taniyorum😂😂10 YorumlaAllah yardımcın olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılsağolasın
Ben bir turli birakamiyorum universite ogrencilik yillarimdan ber winston iciyorum...
15 Yorumla
Soran+1 yıliyimiş ben parlamentle başladım marlboroyla bıraktım :)
+1 yılBence en zararli madde insanlarin yararlari bu yuzden umrumda degil sigaranin zararlari :D birakma sigara iyi biri
111 Yorumla- +1 yıl
Yalanlari olck pardon shsjs
Soran+1 yılbence seninde yardıma ihtiyacın var konu aç hemen :)
- +1 yıl
Hangi konuda yardima ihtiyacim var djdhdj
Soran+1 yıltoplum-çevre psikolojin bozulmuş insanlardan dost olmaz gibi bir kuram geliştirmişsin kendince ve bana sigaraya devam etmeyi öneriyosun :)
- +1 yıl
İnsanlari sevmiyom kendimide ayni sekilde napalim :D kalabalik olsum diye yaratildim galiba :D
Soran+1 yılbelkide.. allah bakmış demiş dünyam boş kalmasın kimi gönderiyim kimi derken aklına sen gelmişsin :P şaka maka seninde ciddi sorunların var galiba ama yinede yaşama sevincin var bu iyi bişey
- +1 yıl
Yasama sevincim varmiymis benim :D
Soran+1 yılkalabalık olsun diye yaratıldım derken üzgün bir ifade sergilemedn güldün bence bu durumundan memnunsun yani en azından ben öyle düşünüyorum :)
- +1 yıl
Hakli olabilirsin :D
Soran+1 yılmutlu ol yeter @bayanasedefe :)
- +1 yıl
:D saol sende
sigara bırakma polikliniklerine başvur, devle hastanelerinde var. alo 171 telefon numarası. eczaneden ilaç da alabilirsin ben champix kullanaak bıraktım ama tavsiyem dr ye görünmeden bu ilaçlardan kullnama çünkü yan etkileri var.
10 YorumlaŞahsen sigara'yı bırakmanı önermiyorum böylesi hayat daha güzel, sağlıklı yaşamında sonu aynı
13 Yorumla
Soran+1 yılbence yanlış düşünüyosun kardeş eski maxismsin sen :) teşekkürler
Soran+1 yıldaha üstünü denemeye gerek yok aslında denedim ama bağımlısı olmadım :) şimdilik tek sorun sigara onuda halletcem az kaldı hacı :)
+1 yılbiz burada ne desekte bırakmazsın beyninde bitirmen lazım..
12 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın teşekkürler
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılÇok zor ben de bırakamıyorum alışınca ama bir tanıdığım e-sigara gibi bir şeyden bahsediyordu.
14 Yorumla
Soran+1 yılsanırım arkadaşının bahsettiği e-sigara elektronik bir cihaz haberlerde görmüştüm bende ama orjinali varken diye düşünüyo insan çok çelişkili bir durum :S
- +1 yıl
Bunun içinde aroma var. Ayrıca sigaranın içinde olan nikotin de var. Arkadaşım da e-sigara kullanmıyor. Normal sigara da kullanmıyor. Sadece ben sigara içiyorum diye önermişti. Aldım denedim ama acı geldi bıraktım. Tek özelliği e-sigara daha az zararsız sanırım diyordu arkadaşım... Ben de bilmiyorum sana tam doğru bilgi de veremem...
Soran+1 yılanladım ama denemem herhalde lolipop sakız falan deneycez artık bişeyler :) teşekkürler yorum için
Babamın yöntemini söylüyorum sana hazir oll :) TOPITOP :D
23 Yorumla
Soran+1 yılahaha anladım ağzımız boş durmuycak :)
- +1 yıl
haha denicem :D
Sigarayı bırakmış biri olarak herşey beyinde beyin bedava. içmeden 1 ay sabret sonra zaten içmezsin dumanından bile rahatsız olursun
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle tak diye bırakılmıyoki be usta ben kendime azaltarak içmeyi ve sonunda bırakmayı prensip edindim
ben 3 haftadır içmiyorum. paketi attım genellikle sigara içtiğim yerlere gitmedim canım çektiğinde kahve içtim bn zor olucak sanıyodum ama cidden çok kolay oldu
01 Yorumla
Soran+1 yılne kadar dayanabilirim bilmiyorum ama bende sabredecem hayırlısı bakalım
- Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSigarayı beyninde bitirmelisin. Geriye kalan tüm çözümler fasa fiso.
10 Yorumla
+1 yılZor birşey değil aslında önemli olan yerine ne koyduğun.. ben mesela sigarayı bıraktım parola başladım.. artık sigara içmiyorum..
10 Yorumlasigara bırakma hattı 171 ararsan profesyonel destek iyi olur
12 Yorumla
Soran+1 yılbir arkadaş ne yazmış bak aynısını kopyaladım
"Bir sabah uyandım telefonla konuşurken öksürdüm babam hasta mısın diye sordu yok dedim. Sen yine sigara mı içiyorsun diye başladı. Çok duygusal bir konuşma yaptı çok kötü hissettim kendimi paketimi yırtıp attım sigara bırakma hattını aradım. Birkaç soru falan sordular cevapladım ilaç tedavisine ihtiyacım varmış. Konuştuk kadınla bulunduğunuz ilde doktor yok dedi. Ablacım bırakmak istiyorum sıınavlarım var zaten başka bir ile de gidemem dedim. Bunun üzerine kadın ne derse beğenirsin? "Haa. Sınavlarınız varsa şuanlık bırakmanızı tavsiye etmiyorum. Sınavlarınız bitsin öyle arayın." dedi. O anda özgüvenim tamamen kırıldı. Efkarlandım üstüne bir sigara içtim :D"
bundan sonra güvenim kalmadı zaten bu hattı aramış olsaydım ks halkının önerilerine ihtiyaç duymazdım böylesi daha iyi :) hayırlı geceler- +1 yıl
cool story bro
Oglum sigara birakilir mi yha tovbe tovbe aklini basina al ve hemen geri basla ben icmiom bari sen ic...
00 YorumlaParanı sigaranı başkasına ver ve de ki '' bunu seni öldürsem dahi bana verme '' :D
09 Yorumla
Soran+1 yılher türlü bulurum valla eş dosttan o sökmez :)
Soran+1 yıloldu canım 1 hafta evde psikopata bağlatcak beni :) telle bir arkadaşıma ulaşır sipariş ederim paket getirir bana 1 hafta boyunca içerim :) Ayrıca 1 hafta evde kalmam imkansız :)
Soran+1 yılama sen yapmamın imkansız olduğu önerilerde bulunuyosun ben üniversitede okuyorum 1 hafta gitmesem vizelerde çakarım onu geçtim hoca bırakır bu adam benim dersimi önemsemiyo gelmiyo diye :)
Soran+1 yılşu an zaten vücut geliştirmeyle uğraşıyorum teşekkürler önerilerin için :)
Soran+1 yılumarım :)
+1 yılGercekten kolay bir konu degil ama bazi arkadaslar nefesimi tutup 30 a kadar sayarsan gececegini söyledi denemedim ama bir dene bakalim ne oluvercek
10 Yorumla
+1 yılBeyninde bitirmeyi dene baktın bırakamıyorsun ve kafayı iyi yapıyor bende denerim :d Bilader bırakmayı hiç düşünmedim can sıkıntısında beklerken sinirliyken her şeyde meze gibi geliyor vallahi :d
01 Yorumla
Soran+1 yılsorma o durumlarda bilirim can sıkıntısına birebir stres mitres bırakmıyo :)
+1 yıln guzl iradeniz saglammis demekki.. rabbim yolunuzu acik etsin
01 Yorumla
Soran+1 yılsağolun teşekkür ederim
Sakız çiğne bişeyler atıştır sürekli tabi aşırıya kaçmadan
00 Yorumla
+1 yılbaşka hobiler edin mesela sigara aklına geldiği zaman fıstık abur cubur tarzı bir şeyler yiyebilirsin arkadaşım öyle bırakmıştı
10 YorumlaSağlık konusunda 314 cevap paylaştı. Sen onu bırakırsın ama o seni bırakmaz. Hem bu masanın üstüne bırakmayada benzemez kardeş.
00 Yorumla
+1 yılUzun kırmızı tekel 2001 var onu dene 1 saat içinde bırakırsın :AD:SA:DD
13 Yorumla
Soran+1 yılvazgeçtim bırakmıyorum kendinden versene bir dal :D @viceroyswitchh
- +1 yıl
-,-
Soran+1 yıl2 saattir bekliyorum sadece emotion yolladın oldumu şimdi :)
Verilen cvplrdaki yorumlarina baktimda sen sigarayi birakazmsnn..
11 Yorumla
Soran+1 yılçünkü buraya yorum atan çoğu kişinin düşüncesine saygı duyuyorum fakat hepsi farklı bir öneride bulunuyo dolayısıyla benimde düşüncelerim değişiyo başından beri bir kararsızlık var haklısın ama artık bir karara vardım bir kaç saat sonra sigara içmiyor olacağım iyi geceler
+1 yılİradeni güçlü tut başka bişey değil..
13 Yorumla
Soran+1 yılişte irademi güçlendirecek öneriler lazım kendime nasıl engel olurum?
- +1 yıl
Stresten uzak, eline uğraş, boş kalmaamaya çalış..
kafada bitireceksin oruç tut mesela en kolay oyle bırakırsın bişeyi bırakıp birşeye bağımlı olma meselesi saçma
00 YorumlaNeden öyle bişey yapma gereği duyuyorsun ki akışına bırak kendine Eziyet etme :D
01 Yorumla
Soran+1 yılneden aklımı çelme konusunda bir ihtiyaç hissediyosunda bu yorumu yapıyosunki hocam :) kendime eziyet etmiyorum zaten iyilik ediyorum ;) hayırlı geceler
+1 yıl4 gundur icmiyorum bakalım kac gun surecek bu bırakıs
05 Yorumla
Soran+1 yılinş sürekliliği gelir kardeşim
- +1 yıl
eyw kardes ben coık kez denedim hatta bir ara 2 yıla yakın icmemistim tekraran basladık bu lanete ama kararlıyım b sefer son kardes icki icerim sigara icmem onerim sana youtubeta bir kac video var sigarayla ilgili nasıl etkilediğini cigerlerin ve kara cigerin onuları izle ve her canın istedigide onları izle ya da nette takıl oyun filan dikkat dagıtmakl cin yani sakız ii olyor r
Soran+1 yılpeki teşekkürler kardeşim hayırlı geceler
- +1 yıl
dostum birde spora yazıl yüzme filan yap super olur ozaman daha cok azm gelir bırakmaya ben bu hafta bir yerde basliyabilirim badiye
Soran+1 yılüniversite ortamındayım dostum malesef öyle bir imkanım yok sadece çıkıp dışarda koşu yapıyorum 1 saate yakın sonrada dumbell falan vücut ağırlıyla yapılan hareketlerle uğraşıyorum yetiyo bana
- Sağlık konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılDostum sigara bırakma hattını arama da ne yaparsan yap!
08 Yorumla
Soran+1 yılneden hocam biraz açar mısın konuyu?
- +1 yıl
Şöyle açıklıyım. Bir sabah uyandım telefonla konuşurken öksürdüm babam hasta mısın diye sordu yok dedim. Sen yine sigara mı içiyorsun diye başladıç. Çok duygusal bir konuşma yaptı çok kötü hissettim kendimi paketimi yırtıp attım sigara bırakma hattını aradım. Birkaç soru falan sordular cevapladım ilaç tedavisine ihtiyacım varmış. Konuştuk kadınla bulunduğunuz ilde doktor yok dedi. Ablacım bırakmak istiyorum sıınavlarım var zaten başka bir ile de gidemem dedim. Bunun üzerine kadın ne derse beğenirsin? "Haa. Sınavlarınız varsa şuanlık bırakmanızı tavsiye etmiyorum. Sınavlarınız bitsin öyle arayın." dedi. O anda özgüvenim tamamen kırıldı. Efkarlandım üstüne bir sigara içtim :D
Soran+1 yılvay arkadaş gerçekten böylemi oldu ya :) ama kadında bir yerde haklı :)
- +1 yıl
Eksiği var fazlası yok. Dostum sigara kafada biter. Ben o an kafamda bitirmeye kararlıyım azıcık yardımcı olsa bırakacam da. Bırakamadım :D Al bir de buradan yak :D
Soran+1 yılgüldürdün gece gece ya bileydim seni eic seçerdim olay şahane :)
- +1 yıl
Sorun yok dostum :) Güldürebildiğime sevindim.
Soran+1 yılteşekkürler kardeşim beni aydınlattığın için hayırlı geceler
- +1 yıl
Sana da kardeşim.
Şahsen denemedim deneseydim doktora giderdim.
19 Yorumla- +1 yıl
Senin eline o şans gelmişti 3 ay hastanede yattın içmedin çıkar çıkmaz başladın o sıkkıma
Soran+1 yılböyle güzel diyosun yani peki teşekkürler yinede
Soran+1 yılseninkisi büyük bir hayal kırıklığı @Nemsi 3 ay içmeyip tekrar başlamak ve halinden memnun olmak çok garip
Soran+1 yıldenemeye devam et bence başarana kadar :)
Soran+1 yılgelmez umarım sende bırakırsın :)
Olay beyinde bitirirsen içmezsin ben öyle yaptım bırakıcağım dedim kafaya taktım bıraktım ama kilo aldım :)
11 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle bir olumsuz yanıda var onu bırakınca abur cubura dadanıyoruz buda kilo almamızı sağlıyo neyse ya sağlık olsun teşekkürler :)
+1 yılbırakmak istiyorum diye film var onu izle
11 Yorumla
Soran+1 yılbir arkadaş video önermişti hemen hemen aynı sanırım onunla teşekkürler yine de
+1 yılÖncelikle azalatarak bırakyım dersen o iş yaş ben sana baştan söyliyeyim
00 Yorumla
+1 yılPatlayan sigara dene sogursun :D
12 Yorumla
Soran+1 yılçabuk pes edenlerden değilim yine soğumam ben :) teşekkürler yinede
- +1 yıl
Peki sen bilirsin şansımı deniyim dedim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılGoogle yaz : saracoglu sigarayi birakma kuru
12 Yorumla
Soran+1 yılizliyorum şu an teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılInsallah faydasi olur
+1 yılNefsine ve kendine hakim oolmaktangeçer aigarayı bbırakmanın yolu
00 YorumlaAğızın boş kalmasın leblebi ye ya da sakız çigne
15 Yorumla
Soran+1 yılsakız bir süreden sonra çenemde ağrı yapıyo hacım
Soran+1 yılleblebi ne için? çorum leblebisi değilse biberli değilse taşımam :P
- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi