Düğünüme 45 gün kaldı gelinlikte güzel durmam için zayıflamam lazım 6 kilo vermem lazım 58 kiloyum şu an en hızlı şekilde nasıl zayıflarım yardım edin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- u1 yıl
Kalorisi düşük beslenerek.
Kilo vermenin en basit açıklaması matematikten geçer. Yaktığımız kaloriden daha az kalori alırsak kilo veririz. Buna kalorik açık yaratmak deriz. Oldukça basit aslında. O zaman neden aldığımız kaloriyi iyice düşürüp daha çok kilo vermeyelim? Eğer çok düşük kalori ile beslenirsek, vücut direncinde düşme, hastalık, bitkinlik, kas kaybı gibi durumlarla karşılaşabiliriz. Bu da uzun vadede metabolizmanın yavaşlamasına ve kilo vermenin daha da zorlaşmasına yol açabilir.
Çözüm olarak kendimizi aç bırakmak yerine, dengeli ve düzenli beslenerek kilomuzu takip etmeliyiz. Kilo vermek için sabırlı olup fiziksel aktiviteyi arttırmak en sağlıklı ve verimli yol olacaktır. Bu sayede, zamanla kilo verme sürecimizi izleyerek, kilo veremediğimizde aktiviteyi arttırarak kalori yakabilir veya kaloriyi daha da düşürebiliriz. Bu sayede kilo vermeye başladığımızda aç kalıp, güçsüzleşmek yerine yaptığımız spor ile birlikte daha verimli ve uzun vadeli kilo verebiliriz.
Özellikle bazal metabolizmanın altında beslenmemeliyiz. Bazal metabolizma nedir? Vücudunuzun dinlenme halindeyken, hiç hareket etmeseniz dahi yaktığı kalori değeridir. Bu kalori değer vücudumuzun hayati fonksiyonlarını düzgün bir şekilde yerine getirmesi için gereklidir. Dolayısıyla dinlenirken vücudumuzun harcadığı enerjiden daha azını vücudumuza almak kesinlikle vücut direncini düşürecektir. Vücudumuz düzgün çalışmazken sağlıklı kilo vermekten söz edemeyiz.
Hepimiz medyada yağsız yemeğin diyet yemeği olduğunu, yağın diyete, sağlıklı beslenmeye ve kilo vermeye karşı olduğunu duymuşuzdur. Bu inanış yavaş yavaş kırılıyor. Aslında vücudumuzun kilo vermek için sağlıklı yağlara ihtiyacı var. Dolayısıyla yağı diyetten tamamen çıkarmak veya çok düşük miktarlara indirmek kilo vermek ve yağ yakmak için iyi bir yol olmayacaktır.
Yağ tüketimi, yağ metabolizmasında, bir başka deyişle yağ yakmak için oldukça önemli bir rol oynar. Aynı zamanda yağ tüketimi hormonal sisteme olumlu etki eder ve metabolizmanın daha hızlı çalışmasını sağlar. Yağ tüketmezsek, yağda çözünen A, D, E ve K vitaminleri verimli bir şekilde kullanılamaz.
Kilo vermek istiyorsak sağlığımıza dikkat etmeliyiz. Bu sayede uzun vadeli ve daha kalıcı kilo verebiliriz. Vücudumuzun sağlığı bozulmadığı için de kendimizi kötü hissetmek yerine enerjik ve dinç hissedebiliriz. Bu da kilo vermek ve sağlıklı beslenmek için daha motive olmak demektir.
Bu kadar işlevi varken yağ tüketmemek söz konusu dahi olmamalı. Bununla birlikte sağlıklı yağ kaynakları tüketmeliyiz ve yağın kalorisinin fazla olduğunu unutmamalıyız. Sağlıklı yağ kaynakları arasında zeytinyağı, badem, fındık, ceviz, avokado, Hindistan cevizi yağı vardır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Düğün için zayıflayıp sonra tekrar salacak mısın kendini?
Öncelikle mantığını değiştir, eğer fazla kilon varsa bu sağlığa zararlıdır ve bundan ömür boyu kurtulmayı hedeflemelisin, sadece gelinlik giyeceğin bir kaç saat için değil.
Kafana göre kilo vermeye çalışma, 45 günde belki 3 - 5 kilo falan verirsin ama bunu da lütfen diyetisyen ile yap, kendi kendine yapmaya kalkışırsan zarar görebilirsin.
00 Yorumla
45 gün uzun bir zaman ve 6 kilo çok basit. Gerçi ideal kiloya yakınsınız diye daha zor olabilir kilo verme işi ama başarırsınız inanıyorum size. Nette birçok diyet var onlardan birini yapın işte.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
19Cevap
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Tuzu ve şekeri hayatından çıkar abur cubur kesinlikle tüketme. Tek öğünle idare etmeye çalış zorlanırsan iki öğün. Yemekten en az yarım saat önce iki üç bardak su iç. Bol bol kahve ve yeşil çay. Uyumaya yakın bir şey yeme ve sabahları aç karnına ılık suya yarım limon sıkıp ve varsa bir iki çay kaşığı bal karıştırıp iç
00 Yorumla - 1 yıl
Çok hızlı kilo vermek gibi bir amacın olmamalı. Çok hızlı verirsen diyet bitince çok hızlı alırsın. Yavaştan alman lazım kalıcı olması için.
00 Yorumla - +1 yıl
Yürü yürü yürü yürü.
Biraz boğazını kes.
Karbonhidratı tamamen kes.
Çok rahat verirsin.
Hem de aç kalmadan00 Yorumla - +1 yıl
Bildiğim en hızlı yöntem detoks yapman. İki günde bir yeşillik ve su dışında hiç bir şey tüketme. Diğer günler ise hamur işi, pirinç, bulgur tüketme.
00 Yorumla Hibiskus ve Mısır paskülü çayı yap ve aklına gelen her an su niyetine tüket ciddi yağ yakıyor 🤞
01 Yorumla- 1 yıl
Kız hamile bile kaldı
- 1 yıl
Bolca su içmeye çalis miden şişer fazla yiyemessin inşallah her şey kalbine göre olur
00 Yorumla Bol bitki çayları meyve ve unsuz yağsız çorba diyeti
01 Yorumla- +1 yıl
Yoğurt diyeti mi ne vardı onu yiyordun sürekli
00 Yorumla Dyt. Hanife Kara'nın dediklerinin yanında Bromelain içeren gıda takviyesi ile vücudunuzdaki ödemi atmış ve tartıya çıktığınızda motivasyonunuz artmış olur.
Günde 2 defa sabah ve akşam aç karnına kullanmalısınız.
00 YorumlaBen evde kendim spor yapiyorum vucut şekilleniyor. Ama diyette yapmazsam. olmuyor. yemekden 30 dk once ve 2 saat falan sonra su içiyorum. Yemekle. icmem. ekmek, fazla şekerli şeyleri biraktim. 5kg verdim 2 aya yakın falan belki 2 aydan da fazla.
00 YorumlaBak 3 kural var ben denedim inan bana aşırı iyi
1- gün içerisinde çok su iç (2 L falan 3 de olur ama 3 fazla gelebilir)
2- yağlı şeyler yeme kilo aldıran şeyler yeme
3- yürü
Bu kadar ya02 Yorumla- Soran1 yıl
İnsan hep yağlı tatlı şeyleri seviyor et hamur tavuk evde hep bunlar pişiyor nasıl yapicam inan bilmiyorum bugn erken kalktım 9 gibi yürüyüş yaptım
- +1 yıl
spora kilo almak icin yazılmıstım ama ac yapıyordum ve enerjı ıcın nescafe goldu kafama dikiyordum almak yerine vermistim kahve bence verdiriyor baya. bırakınca abur cuburu cok tükettim tekrar eski kiloma döndüm
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bazı diyet programları vardı gelirsen bir kaç öneri de bulunayım
00 Yorumla - 1 yıl
Kilo yokki 58 abla 50den azı iskelet diye geçiyor mumya hastası falan olursun o kadar zayıf olmaya gerek yok bence düzenli spor yapmanı öneririm
00 Yorumla - 1 yıl
Dukan birası ve kabak detoksunu dene özellikle kabak detoksunda ödemin yoksa 2 kilo gidiyor en az ben denemiştim sonrası geliyor zaten
00 Yorumla - +1 yıl
unlu bir doktor arkadasımın tavsiyesini makale olarak drive olarak paylasıyorum seninle reklamları gecmen gerekiyor
https://gitlink. pro/kCGclV00 Yorumla - +1 yıl
İsveç diyeti yap.13 gün sürüyor ve yağdan kilo kaybı
10 Yorumla - +1 yıl
Yazdim diger sorunda. Diyetisyen seda sagbas ig’dan bak 🥰
00 Yorumla - +1 yıl
6 kilo verirsen yok olursun reis
14 Yorumla- Soran+1 yıl
Yok boyun 1.57 kilom 58 vermem lazım
- +1 yıl
Ya verme işte iyi böyle. Sonra yanlıslıkla 5-6 kilo daha verirsen bide kilo almakla ugrasırsın ki o daha zor
- Soran+1 yıl
Ya almakla niye uğraşiyim alasım yok😂😂
- +1 yıl
Kendin kaşındın kral.
Günde sadece 2 öğün yemek ye.
İlk öğünün yoğurtlu salatalıklı yulaf ezmesi
İkinci öğün ise abartmadan akşam yemeği yiyebilirsin. Abur cubur ağzına bile sürme. Gazlı içeceklerden uzak dur. 1 haftada bile verirsin. Bunları yap eğer kilo vermezsen gel beni burada s... neyse
Au orucu tut baya guzellesirsn.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
O ne canım
- 1 yıl
Zararlı olur birden verme
00 Yorumla - 1 yıl
Spor yap yemeyerek kasların erir anca
00 Yorumla - +1 yıl
Limon 🍋 ye.. zayıflatir ve tok tutar ,,😉
00 Yorumla - +1 yıl
Hamur işini kes yeter.
00 Yorumla - +1 yıl
Bol bol yürüyüş
00 Yorumla Sağlık & Diyet konusunda 867 cevap paylaştı. Ya sıkıntı yapma zaten alan almış satan satmış
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Saçmalama ya böyle şeymi olur😄
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
45 gün kalaya dek aklın nerdeydi 😁
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Boğzımı tutamadım çokta önemsememiştim veririm diye yumurta töte dayandı😂😂😂😂
- Cevap sahibi+1 yıl
Sen boş ver kiloyu filan o yumurtayi çıkar ye 60 ol arafta kalma 😁
- Soran+1 yıl
Ya allah aşkına ciddi zayıflama taktiği ver bee
- Cevap sahibi+1 yıl
Tamam tamam. Az ye zayıflarsin
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Aç kalıp boğazı tutcan
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Ölüm orucuna yatabilirsin
00 Yorumla Ekmeği kes detoksa başla spor
20 YorumlaKanka boş ver evlenince zatiflican zaten
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Yo insanlar evlenince kilo alıyor
Malmsn kzm kilon gayet normal
08 Yorumla- Soran+1 yıl
Boyun 1.57 kilom 58 ya lütfen zayıflamam için öneri verr
- Soran+1 yıl
Kanka ben en çok kollardan şikayetçiym kollarım kaslı gibi şişti bide gıdığım çıktı bide kalçam
- Soran+1 yıl
Gergin neddir
- 1 yıl
yeme
00 Yorumla Bol kardiyo yap oyünlerini. Azalt bol bol uyu
00 Yorumla- 1 yıl
Her gün en az 2 litre su iç hızlı zayıflarsın
00 Yorumla - +1 yıl
Kardiyo yap evde abur cubur yeme
00 Yorumla Beyazlardan uzak durarak
00 Yorumla- +1 yıl
İp atla
00 Yorumla Az ye
00 Yorumla- +1 yıl
Yaziflama çayı iç
00 Yorumla Kanka boğazı kescen
00 Yorumlaboyun kaç kii
00 YorumlaSu orucu ve spor :)
00 YorumlaDiet birde spor
00 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba sevgili KS Üyemiz ;
Öncelikle düğününüz için tebriklerimi iletip mutluluklar diliyorum. En hızlı şekilde kilo vermek için yapacağınız her türlü zor ve aşırı kıstılayıcı diyetler , şoklamalar sizde maalesef ki uzun vadede ciddi harabiyete neden olabilir , bu tarz bir popüler diyet aramaktan ziyade bu günde sağlıklı bir diyet yaparak ve biraz hareket egzersiz düzeyinizi arttırarak rahatlıkla bu kiloyu verebilirsiniz , eğer online ya da yüzyüze bir diyetisyen desteği almadan bunu yapmak istiyorum diyorsanız da ben yine küçük ipucları ile size yardımcı olmaya calısacagım ;
* Öncelikle mutlaka bi düzeniniz olsun , saatleriniz belli olmalı bir gün sabah erken kahvaltı yaparken diğer gün kahvaltıyı atlamayın. kendi biyolojik düzeninizi oluşturun metabolizmanız buna daha iyi tepki verecektir.
*Aksam yeme saatlerinizi maksımum 18,30 olarak belirleyın , gece vücudun ac kalarak otofajiye ugraması sizin yağ yakımınıza destek oalrak daha hızlı kilo vermenizi sağlayacaktır.
* Günlük su tüketiminizi not alın , kg basına günlük 70 mL su içyiğinizden emin olun , çünkü vücut ne kadar susuz kalırsa metabolızma o kadar yavaslar. temizlik yağ parçalama işi ilk etapta su sayesinde olur.
*Bir spor salomuna gidecek vaktiniz olmasa da mutlaka günlük belirli bir yürüyüş hedefi koymalısınız , en azından 8-10.000 adım atmaya calısın.
*Protein tüketiminize önem verin , yeterli protein almazsanız kas kaybı sağlarsanız da gercek manada kılo vermeyip vücut yapısını bozabilirsiniz.
*Size vereceğim özel karışım ZENCO (özel tarifim :)) SU yu her gün düzenli olarak içmenizi öneririm bu hem yağ yakımınızı hızlandıracak hemde daha tok kalmanıza yardımcı olacak :)
*şimdiden tekrardan mutluluklar umarım istediğiniz kiloya düşerek düğününüzü gerçekleştirirsiniz , tarifi aşağıya yazıyorum. Sevgiler
ZENCO SU
geceden suda bekletıyoruz sabah içine yarım lımon sıkıyoruz , gün boyu bu suyu içiyoruzz :) Afiyet olsun
Çok teşekkür ederim mutlaka denemeye başlayacağım bugün
su tüketimi konusunda hem fkir değilim. 70 ml/kg büyük bünyelerde problem.