20-35 kilo arası vermek istiyorum ama terazi benimle sanki dalga geçme derdinde? Tam 10 gün oldu sadece 1 kilo kaybettim? Bu durum normal mı?
misal dün ton balığı ve akşam da pudingli yulaf yedim
20-35 kilo arası vermek istiyorum ama terazi benimle sanki dalga geçme derdinde? Tam 10 gün oldu sadece 1 kilo kaybettim? Bu durum normal mı?
misal dün ton balığı ve akşam da pudingli yulaf yedim
Azimli ve kararlı olursan istediğin kiloya inersin. Kendi uyguladığım yöntemi tavsiye edeyim,
bu yöntemle 3 ayda 9 kilo verdim.
En etkili zayıflama yöntemi düzenli ve sağlıklı beslenmek ve abur cubur şeyler tüketmemek, şekerden, tuzdan ve undan uzak durmak. Unlu mamülleri fazla tüketmemek. Pilav çeşitleri, makarna, patates varsa ekmek tüketmemek onun yerine bol salata tüketmek. Öncellikle sabah ilk iş bir su bardağına yarım limon sıkıp içmek kahvaltıyı en iyi şekilde yapmak, dayanabiliyorsanız öğle yemeği yememek tabii ki kendinizi aç bırakmamak kaydıyla ara öğün olarak meyve, sebze ve kuru yemiş tüketmek akşam yemeği en geç saat 8'e kadar yenmeli saat 10'dan sonra hiç bir şey yememek tabii bunlar tek başına olmaz gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapmak ve merdiven tırmanmak. Bunları yaparsanız zamanla hem sağlıklı kalır hemde kilo verirsiniz. Bu yötemle 10 yıldır kilomu koruyorum.
Cevap
4Cevap
Kilo vermenin temel mantığı önce psikolojik olarak kendini zayıf olarak hayal et insn gerisi gelir
pudingi şekeri çıkaracaksın hayatından
Ekmek yeme gerisi gelir
Geçmiş olsun şu an kaç kilosun
Yesilcay ic
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?