Büyük kalca ince bel istiyorum
Ve diğer soru ayak numaran 39 büyük sayılmaz normal ama bot ve cizmelerde nasıl birsey tercih etmeliyim uzun kizlar cevap verebilir mi
Büyük kalca ince bel istiyorum
Ve diğer soru ayak numaran 39 büyük sayılmaz normal ama bot ve cizmelerde nasıl birsey tercih etmeliyim uzun kizlar cevap verebilir mi
Her gün kobra, down dog, masa hareketi, köprü hareketi, duvarda esneme hareketlerini yap. Ayrıca youtube da bazı bacak boyu uzatma egzersizleri var. Onlarıda yap. Ve yastıksız uyu. Ben 1.72 idim. şu an 1.77 oldum. Ve 24 yaşındayım. Hayatın hileleri diye bir kanal var. O kanalı takip edebilirsin.
Daha da uzatmak istemiyorum ama 1.70 ideal sadece kiloda biraz farklılık istiyorum ve fizigimde evde ne ararsan var ağırlık vs ama fıtığı olduğu için ağırlık pek yapmiyorum
Geçmiş olsun. O zaman farklı yollardan aşırı olmayacak şekilde kilo al. Sana 59 kilo ideal bence.
Cevap
5Cevap
Kalca için spor salonuna gidebilirsin hip thrust ve squat yaparsın belin daha ince durur. Normal bel inceliği büyük ölçüde genetiğe bağlı o yüzden kalçayla nötrlemeye çalış. Bot olarak ben uzun bot tercih ediyorum genelde
Teşekkür ederim ama spor salonu tercih etmek istemiyorum evde yeterince hepsinden var ilk evde biraz vucud yapmak istiyorum kanal biliyorsan önerebilirim teşekkür ederim (:
70 / 51 ideal
gtünle milletin yatağına meze olacağına zekanla erkeklerin hatırasında ölümsüz ol
Ayaklar için numara önemsiz 39 da gayet güzeldir
Görelim belki biz beğeniriz
Beğenirsin
Gelsene göster
Önce kilo alacaksın sen
Spor ile işte o da
Ama ben zayıflığı tercih ediyorum hep sadece Şu an tek isteğim kalça ağırlıklı spora başlamak öylelikle belim ince durur ve spor yapmıyorum hiç spor yapmaya başlarsam hepsi oturur
Oynama derken
Mekik çek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?