Gizli Üye(25-29)+1 yılBir ayrılık yaşadım...
Aldatıldığımı fark ettim , fazla kanıtım olmasada ayrılmayı seçen de ben olmuştum. Zaten hayır diyememişti aldatmıyorum demesini tekrar birşeyler demesini çok istedim çok bekledim. Çok acı çekmiştim. Aynalara küstüm aylarca. Severken ayrılmakta en acı durum , gitmeyi istemeyerek gitmek zor bir durum.
Neyse Yaşayacak kadar yemek yemeye başladım. 67 kilodan 51 kiloya kadar düştüm. Gören ne olmuş sana diyordu en çokta kimseye anlatamadan bahaneler uydurmaya çalışırken üzülüyordum halime.
Yinede olumlu bakıyorum hayata o gencecik 18 19 yaşında tertemiz severken birini hayatin gerçeğini öğrendim. Çok şey öğretti bunlar bana. ( bunları neden anlattım bilmiyorum sanırım olayı duyunca tekrar yaralarım depreşti kb.)🙂
Bazı sıkıntılar insanda yemeği isteği oluştururken bazılarından tam tersi olur tamamen yaşamdan hayattan seni soğutur. Kendinle duygularınla yüzleş ve bunları kabullenmeni öneririm. Her şey psikolojik başlar ve ilerler. Psikolojikmen toparlayınca, Zamanla normal kilona indiğini de fark edeceksin. Spor yaparak zihnini boşaltabilir bir yandan da kalori yakabilirsin. Bol bol da su iç bu süreçte. sinirlendikçe kızdıkça yemek yerine su icmeni öneririm.
Kendine iyi davran 🍀00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSeni anlıyorum. Sürekli ağzinin dolu olması lazım çünkü sen ağzin dolu olmazsa daha fazla üzülüyorsun bir şeyle meşgul olman lazim kisacasi. Ben bu vereceğim tavsiyelerle ayrilik acisi pek yaşamam en geç 2 haftaya diner sonrada atlatabilecegimi bildiğimden ayriliği takmam bile.
Ilk tavsiyem kendine bir iş bulman yani seni yoracak uğraş gerektirecek bir iş. Bu illa gercek bir iş olmak zorunda değil kendine bir rutin edinmen lazım mesela hergün saat 15de 1-2 saat yürüyüse cik veya yeni bir şeyler öğrenmeye calis boya boyamak gibi mesela hedefin bir boyama defterini bitirmek olsun ve gece gündüz onu boya veya puzzle yap, mesela ben hem okuyorum hem calisiyorum bazen nefes almaya vaktim olmuyor ee vakit olmayinca düşünmeyede vakit kalmıyor düşünmeye vakit kalmayinca üzülemiyorsun sonrada bi bakmissin canın üzülmek bile istemiyor.
ikinci tavsiyem ise doyuracak ve ağzinda duracak seyler ile başlaman. Mesela maden suyu asitli ben onu çok içerdim çünkü hem agzin boş kalmiyor hemde miden cabuk şişiyor sonra canın pek bir şey istemiyor. Sonra şekersiz sakız çiğnerdim sürekli. Canım şekerli bir şeyler istediğinden önceden bol bol yapip dolaba attiğim elmali hurmali toplar falan vardı cikarir cikarir onu yerdim. Kendime yeni tarifler bulurdum yani. Cips yerine salatalik keser, yogurdu baharatlar bandira bandira yerdim veya kendime lavas ekmeginin üzerine pizza yapip yerdim yani sagliksiz seyler yerine saglikli ve kalorisi az alternatifler bulurdum tabi buda bir uğraş olurdu benim için ve böylelikle kafam dagilirdi.
Üçüncü tavsiyem kendine değer vermen ve ayriliği kabullenmen. Ayrilikda üzülmek aglamak vs. çok normal çok doğal şeyler yani neden üzülüyorum hala gibi düşüncelere girme- üzülmen gerekiyorsa üzül ağlaman gerekiyorsa ağla ama bunun sonu olacağinida kendine tekrarla. Yani nasıl ki sevgili olmak doğal bir şey- ayrilikda onun kadar doğal. Ayrilmak seni aşaglik bir insan yapmaz sadece insanlar her konuda anlaşmak zrounda değil, her şeyi kabullenmek zorunda değil veya insanlarin fikirleri düşünceleri değişebiliyor ve bu çok normal bi durum. Ayrıca ayrilik yasadin diye sen hayatta kaybetmiş olmuyorsun çünkü o insanla olmadı demek oluyor bu ama başka insanlarla olmayacagini bilemezsin. Her ayrilik hüzün ama mutlulukda kendiyle beraber getirir çünkü ayrılık demek eski kapı kapandı yeni kapılar açılacak demek.
Ayrica sosyal medyadan ordan burdan takibi birak, zor ama fotolari videolari sil- silemiyorsanda kardesine, arkadasina falan yolla ama kendi telefonundan sil ve sana göstermemelerini söyle veya çok istersen göstermelerini söyle ama önce kendini tut.
Insan kendisini disipline sokamazsa kendi dışında başka herkesin kölesi olur. Iradeli ol ve kendin değişmeyi, vazgeçmeyi iste. Motivasyonun gelmesini bekliyorsan sana asla gelmez. Motivasyonu olan insan kendini disipline sokabilmiş insandir ama sen hala kendine söz geçiremiyorsun yani kendini 2 kişi olarak düşün. Birisi büyümüş olgun SEN diğeri ise yaramaz laf söz dinlemez kücük SEN. Çocuk eğitir gibi kendini eğitmen lazım. Bunu başaramazsan ve kendi değerini önemini fark etmezsen her ayrilik seni üzer çökertir elin oğlu için kendini heba eder, kendini üzer ve yaşlandirirsin ve en sonunda olan yine sadece sana olur. Seçim senin.
28 Yorumla- +1 yıl
yorumunuzu kaydettim, inanın okurken motivasyonum arttı, çok teşekkür ederim emeğinize sap
- +1 yıl
sağlık*
- +1 yıl
@soraraköğrenelim Tesekkür ederim yardimci olabildiysem ne mutlu bana 😇
- +1 yıl
@Gucci9 ya ben yazdım dedim herhalde çok oldu ama olsun belki işe yarar dedim 🤣
- +1 yıl
+1 yılVücudunu serbest bırak sen önceden de karbonhidrat sevmeyen biri değildin veya değiştin zaten sağlıklı yiyeceğim veya kilo vereceğim diye kendini zorlamak iki kilo ver al döngüsünü sokuyor malum çatlaklar oluşuyor. Biz kompleks yapılı varlıklarız üzüleceğiz, doymayacağız yeri gelecek ağrımız olacak yeri gelecek yediğimiz yemekleri zehir edecek biri olacak yeri gelecek üşeneceğiz yemekle boğuşmayacağız. Sana tavsiyem zorlayacağın tek şey açlık sınırları olsun. Biraz kattığın hareketlilik ve az yemekle ( sana göre az yemek değil bu) çözülüyor.
03 Yorumla- +1 yıl
Psikoloji hemen toparlanan bir şey değil her ikisini de aynı anda götürmeye çalışmazı lazım. Çok fazla depresyona girdim diye hayatını salan insan gördüm. İnan o boşluk sonra dolmuyor.
+1 yılSenin herşeyden önce psikolojini toparlaman lazım. Ayrıldın bitti, gitti. Kendini bunun için suçlamana veya kötü hissetmene gerek yok. Tamam çok sevmişsindir belki ama en fazla 40 gün üzüntüsünü yaşayacaksın. Fazlası takıntı yapar, ruh sağlığını bozar.
Kendini iyi hissetmek için çabala. Salma kendini. Kendini hazır hissettiğinde diyete başlarsın. Ruh sağlığın için en önemli önerim, spor yapman yönündedir. Her gün spor yapar ve sık duş alırsan daha iyi olursun. Suyun da psikolojik olarak iyi hissettirdiğinden emin olabilirsin.
He unutmadan, aynaya bak ve şunu söyle. "Senden değerlisi yok".
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
- Diyet & Beslenme konusunda 39,9b cevap paylaştı.
u +1 yılDiyet ve egzersiz yaparak
00 Yorumla Bak her ayrılık insanı kahreder fakat kahreden aslında ayrılık değildir. İnsan kendi kendine yapar. Takma takilma. Bak ayrılmışsin konu kapanmış. Arkasından yas tutma. Madem yemeye de başladın çağır yakın arkadaşlarını komşularını bir helva kavur 2 rekat şükür namazı kıl (inancın İslam ise tabii) sürekli geride kalan günlere bakarsan gelecek günleri kaçırsin. Önüne bak
215 Yorumla
+1 yılBen ayrılık sonrası güçlenen bir karaktere sahibim.
Sanırım hırslanıyorum ve her şeyi daha iyi yapmaya çalışıyorum. Vücudumu da tabi.
Üzülmek yerine , hırslansan daha iyi olur.
10 Yorumla
+1 yılŞimdi sabah kalkıyorsun bi güzel adama sovuyorsun ondan sonra ağlayıp içini dokuyorsun sonrada ona mı kaldım ben diyip kahvaltıya geçiyorsun kahvaltıda yumurta özellikle beyazı sonra proteinli şeyler ve yeşillik kahvaltı bitti
Öğle menüsünde sadece yeşillik ve protein içeceği (içim fit var)
Sonra spor
Akşamda diyet yemekleri
Sonra spor
Telefona bakış ve yatış
Her gün tekrarla
Bakıp bakıp maşallah derler😂10 Yorumla
+1 yıl2020 de ayrılık sonrası ben 4 kilo verdim (84 ten 80 e), 10 kilo geri aldım ve almaya devam ettim. Sonucunda 95 96 kiloya ulaştım yani bi 15 kilo falan aldım. Nasıl verdim; 13 kilo geri verdim şu son 3 aydır, sabırla ve sürekli hareketle gerçekleşti. Yeme düzenimde sadece porsiyonu azalttım, şekeri kestim, ekmeği kestim. Hayatımda mükemmel bir değişiklik yapmadım ama çok faydası oldu. Hiç bir şey yapmadan kilo verdim :d deneyebilirsin.
00 YorumlaSabah kahvalti yapma en fazla sabah bir dilim ekmek ye kepelki olsun kücük dilim.. öglen normal yemek ye, ama yürüyüs de yap ögleden sonra,, aksam saat 9 da yemek ye daha yeme,, cay icebilirsin ama yaninda bisey yeme,, en fazla 1 ay sonra 50 kilo olursun,, unutma hersey kendi elinde
00 YorumlaAbur cuburu tatlıyı hamur işini bırak acıktıkca bir seyler ye ama hep sağlıklı ye kendine gözünü doyuracak tabaklar hazırla önce sağlıksız şeylerden uzak kalmayı öğren sonra detokslar kürler yaparak bol su içip yürüyerek verirsin
00 Yorumla- Diyet & Beslenme konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılKarnın her aciktiginda su iç ciklet çiğne bence. Yemeklerde de salata ye ekmeği evden gerekirse kaldır zaten zamlı paran cebinde kalır. Ayrılık yaramış olmalı, keşke üzülünce bende kilo alabilsem aksine veriyorum serumluk oluyorum 😂
00 Yorumla Üzülmek için kendine bahane arama Minik kuş Bir de o boğazını tutmaya çalış değilse kendine Yazık Edersin Hepimiz bir şeyden kaçıp başka bir şeye sığınıyoruz fakat dertlerimizden kaçıp boğazımıza sığınmak
Pek akıllı işi değil
00 YorumlaGenelde ayrılık sonrası çoğu kişi kilo veriyor sende tam tersi oluyor sıkı bir diyet yapman gerekiyor tabi kiloları verdikten sonra yediğine içtiğine dikkat etmen gerekiyor yoksa daha çok kilo alırsın
10 Yorumla
+1 yılkilo vermenin yüzde yüz geçerli olduğu kuralı yazıyorum
1. bu konuda danışmanlık veya yardım sağlayacak kişi veya kurum buluyorsunuz
2 . iyi bi miktarda para ödüyorsunuz
3. onlar size yemek yememenizi söyleyecek
4. sizde o kadar para verdim boşa gitmesin diye yemek yemeyeceksiniz.
5. para verip yemek yememenizi söylediği için kilo vermiş olacaksınız :)11 Yorumla- +1 yıl
Kskfkdgkdkgkfkhkfkkh
Kalori hesabi yapman ve spor yapman lazim. 75ten 52 ye bu sekilde dusmustum ben. Sevdigim yemekleri hayatimdan tamamen cikarmadigim icin diyetimi birakmamistim. Spor depresyonda oldugun icin sana daha iyi gelir ve hizli kilo vermeni saglar. Metabolizma hizlandiran yiyecrk icecekleri de tuket.
10 Yorumla
+1 yılBu psikolojide kilo vermek zor gibi ama en azından sağlıklı ye abartma yemeyi daha da kilo alma. Kendini sev seni seveni sev, sevmeyeni sevmek kendini yapacağın çok büyük bir kötülük
00 YorumlaAç karnına yeşil sebzeler tuket bol su porsiyon küçült kucultebildigin kadar.
Ekmeği kes. kefir kullan. Yesil çay iç ama herşeyin fazlası zarar, ölçülerle başla bu şekilde.
00 YorumlaKendine sana iyi gelcek birini bul önce ilk o adimi at. Cunku belliki duygusal. Bosluk yıkıyor seni. Sonrads yeme duseni ve ufak sporla ver uzme kendini hepimiz yalniziz
00 YorumlaSosyalleşerek evde kaldığın sürece yemek dusuneceksin kendini kilo vermek icin sartlandirma ayrica cokta kilon yok sosyalleş evde durma sık sık çık arkadaşlarınla gez
00 Yorumla
+1 yılBakım sporla zayıflama olmaz 1 çikolatayı bile kmlerce yürüyerek eritebiliyorsunuz kalori açığı oluşturmalısınız. Günlük almanız gereken kaloriden daha azını alarak zayıflarsınız.
00 Yorumla
+1 yılCanım kendini sıkma. İnsanız kilo alırız veririz ve bu çok normal bir şey. Doğru zaman geldiğinde vereceksin zaten 😘
10 YorumlaAl bendende o kadar g5 masajı ve diyetisyen e gideceğim başka çare yok para verince belki başarırız
10 YorumlaAfrika da ki ac çocukları düşün onlar aklına gelsin
20 Yorumla
+1 yılİdeal kilo hesaplama. net sayfasına git vücudun hakkinda bilgiler ver ne yapman gerektiğini söyler onlar sana
00 Yorumla
+1 yılDiyetisyene gidin spor mutlaka yapmalisiniz geceleri yemek yemeyin, duzenli ve saglikli beslenin zayiflarsiniz.
00 YorumlaDiyet & Beslenme konusunda 368 cevap paylaştı. Çok az ye ekmek vs. yeme, yürüyüş yap zaten 10 gün içerisinde içeriside temizleneceği için en azından 5 kg kesin verebilirsin.
02 Yorumla- +1 yıl
İçerisi temizleneceği icin ne demek ben pek anlayamadım 🙈
Enteresandır, ayrılıklardan sonra üzülen kadın çok yer kilo alır, üzülen erekek iştahtan kesilir zayıflar.
00 Yorumla
+1 yılProtein alımını yükselt. Kan şekerin dengede durarsa açlıkla daha iyi baş edersin. Protein alımına kahvaltı ile başla hatta.
00 Yorumla65 kilo çok değil vermene gerek yok bence ama yinede vermek istiyorsan sana önerebileceğim diyet değil spordur bol bol spor yap
00 YorumlaBoşta kaldıkça düşünüyorsun. Düşündükçe üzülüyorsun. Üzüldükçe de yiyorsun. Seni meşgul edecek keyifli bir şeyler bulmalısın.
00 YorumlaAyrıldıktan sonra stresten zayıflamak gerekir aslında kilo almak kolay ama vermek zor siki Bi diyet lazim
00 Yorumla
+1 yılBen de ayrıldıktan sonra 12 kilo aldım. Hoş ayrılmadan önce de yemek yemeyi seven biriydim ama öyle sürekli tıkınmazdım. Bu sorunu ben spor salonuna kaydolup her gün bazen hafif bazen ağır spor yaparak çözdüm, 4 kilo da verdim, kaldı 8 kilo.
30 Yorumlaboğazını tutarak ve kıçını oturduğun yerden kaldırarak :d
10 YorumlaBende ayrılık sonrası 5 kilo verdim 🙄50 kilo idim şu an 45.
00 Yorumla
+1 yılBir diyetisyenle ilerlersen daha iyi bir sonuç elde edersiniz
00 Yorumla
+1 yılSadece mastürbasyon yap kesinlikle faydasını görceksin kolay gelsin
00 Yorumlaağzının sürekli dolu olmasını sevgilisinden ayrılmaya bağlamışsınoz birtek onu anladım
00 Yorumla
+1 yılüzücü bir durum kilodan demiyorum kendinizi uzdugun için
00 YorumlaVerilen bilgilere göre sen yuvarlak bir şeysin heralde
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen ona bağlı değildin, şimdi onsuz da yok olmazsın. Topla kendini. Erkekler güçlü kadınlara daha çok bayılır. Güzelleş bakım yap, sporunu yap zayıfla çık karşısına 😉
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca biri daha yorum yapmış yemezsen kafanda onu düşüneceğim diyorsun. Yemek yerine bi film izle otur, bi kitap oku kendini geliştir öyle daha iyi hissedersin.
Sana seni düşünen sürekli mutlu eden motive edicek bitine ihtiyacın var
00 Yorumla
+1 yılBir kişi yüzünden kendinizi mahvetmeyin boş ver lütfen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDiyet şart. Fazla öğün ye az az ye. Bol su iç 4 3,5 litre bunun dışında en az 3 öğünde yürü 10 ar km. Günde 30 km tamamla. Hamur işimden tatlıdan şekerden uzak dur. Bol hareket et
00 Yorumla
+1 yılDiyetisyenimin bana verdiği listeler ile 40 günde 10 kilo verdim. İstersen paylaşa bilirim.
02 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende ayrılık sonrası 8 kilo verdim öyle bir değiştim ki g. t gibi kaldı peşimden aylarca koştu affetmedim sanada tavsiye ederim
04 Yorumla
Soran+1 yılBaşta ben de fitttim fotolar falan instaya. Ama umrunda bile olmadı.
Cevap sahibi+1 yılZaten onun için yapmayacaksın kendin için yeni başlangıç yapacaksın onu heryerden engelleyeceksin ki zoruna gitsin hiç yazmasa bile tekmeyi yemek kolay hazmedilmez
- Diyet & Beslenme konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılDiyetisyene gitmen lazım. Motivasyonda oluşturur hem bu sende.
00 Yorumla Öncelikle duygusal açlık olduğunun farkında olmayla başla
00 Yorumla
+1 yılÇoğu odemdir şekeri ve karbonhidrati üç gün tüketme zorla kendini ve sonucu gör
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüğünde yemek yeme huyundan vazgeç ve spora başla hem kafanı dağıtmış olursun
00 YorumlaDuygusal yeme bozukluğu olabilir psikolog ve diyetisyen desteğiyle baby😚
00 Yorumlabence takma okadar bende yaşadım herşeyi unut keyfinebak hiçbir şey için deymez
00 Yorumla
+1 yılAzimli olman lazım. Harap etmişsin kendini, neden ayrıldınız sebep neydi?
00 Yorumlaİraden zayıf önce iradeni duzeltmekisin sahip cikmalisin
00 Yorumla
+1 yılBende hamilelikte kalanlarla savaş ediyorum 😅 bi alet aldim eve kilo vermek için spora gidecek imkanim yok cunku, sende spora basla duzelirsin hem artik uzulme deymez ki karşina seni hakeden biri çikar emin ol 😇
00 YorumlaSeni o halinle sevecek beğenecek destek verecek birisini hayatına al o zaman daha da mutlu olursun ve mutlu olduğun için az yemek yersin ve kilo vermiş olursun.
Hayatın ilk kuralı seni mutlu edecek insanları hayatına al o zaman her şey düzelir00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBol su seni iyileştirir bence.
Ayrılık seni bu kadar mı etkiledi. Boşanma değil dimi.02 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıllık ilişkiydi
Cevap sahibi+1 yılArtık yapacak bir şey yok
+1 yılValla bende aynı kilodaydim ama üzüntüden değil boğazımı tutamadigimdan ciddi bir diyet programı ile 59 a düştüm gerçekten istersen oluyormuş yillar sonra dusebildim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer boyun 1.70 ise 65 kg olmak çokta kötü değil 😊☺️😊☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeks ile...
Seks kilo verdiriyor diyor doktorlar
09 Yorumla- +1 yıl
Hahahhahahahahahhaha kaç kalori yakılıyor da kilo verecek
Cevap sahibi+1 yıl@karmaisabitchh hiç böyle kilo vermeyi denemedim
- +1 yıl
Verdirmesinin mantıklı tek bir sebebi bile yok zaten. Bir kere fazla kalori alımına da sebep oluyor ve çok kalori açığı da saglamaz
Cevap sahibi+1 yıl@karmaisabitchh olsun savaşmaktan iyidir sevişmek...
Saldıray abiye bak, adamda gram yağ yok- +1 yıl
Sen de haklisin
Cevap sahibi+1 yıl@karmaisabitchh bu sanırım he he demenin farklı bir yolu
- +1 yıl
Yoo hak verdim
Cevap sahibi+1 yıl@karmaisabitchh eyi madem
Feriştah yengeyi tanıyor musun
O da tüm kilolarını böyle vermişti- +1 yıl
Mükremin Çitirin aşkından vermişti o yanlış hatırlıyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılboş ver al gitsin sonra bir ara verirsin hzhxhshs
00 YorumlaBen terk edilince kilo veriyorum farklı şeyler yaparak ve bol bol spor yaparak ben iki ay önce terk edildim 2 hafta içinde 18 kilo verdim
11 YorumlaBen mutlu olduğumda da yiyorum üzgün olduğumda da :D
ortasını nadir yakalıyorum zaten
00 Yorumla
+1 yılAç kalmadan halsizlik olmadan baş ağrısı yaşanmadan bi yöntem var ilgilenir misin kırk günde 10 kilo garantili
00 Yorumla- Devamını Gör (62)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat