Sadece ekmeği ve şekeri keserek (elbette yediğim şeylerin içerisinde minimum miktarda da olsa şeker vardır) 13 kilo verdim ama ne kadar sağlıklı vermişimdir tartışılır, umuyorum ki sağlıklı kilo vermişimdir. 95 kiloydum, 82 kiloya kadar düştüm, hedefimde 73 veya 75 kilo olmak yani bi 7 ile 9 kilo daha vermek var. Bundan sonrasında sağlıklı bir biçimde kilo vermek için bir tavsiyeniz var mı? Sporcu arkadaşlarım, diyetisyen arkadaşlarım, önerileriniz var ise seve seve dinleyebilirim.
Bana kilo kaybı hakkında pratik önerileriniz var mı?
Duygusal açlık biraz kötüymüş :") o şu sıralar çevremde herkeste var... Kilon için de şunu diyebilirim aslında, sadece akşamları yemezsen, ekmeği ve şekeri en azından bir süre kesersen spor ile birlikte 10 kilodan fazla bile verebilirsin. Tabi burada fiziksel aktivite ve mutfağın yanında uyku da yer alıyor. Belli bir saatten sonra vücudun en az 6 ile 8 saat dinlenmesi gerekiyor. Bu saat aralığı gece 12 den sonrasına koyulmamalı. Ben uygulayamıyorum, uyku problemim var ama eğer ki senin yok ise mutlaka uyku düzenine dikkat et, sporunu hiç aksatma, bol bol su iç, ekmeği ve özellikle de şekeri en azından bir süre kes (1 veya 2 ay kadar) inan bana çok etkisini göreceksin.
Ne kadar kilo verirsen ver kas yok ise göbek var gibi durur benim sana önerim andülasyon zayıflama cihazı ile ve yavaş bir tempoda diyet yap abi ve ağırlık çalışmanı tavsiye ederim
4 sene önce powerlifting ile uğraşıyordum, 3 yıl powerlifting, 2 yıl split antrenman programlarım vardı fakat ufak bir sakatlıktan sonra ve sınavlar olduğu için bir süre ara vereyim dedim, o süre nasıl bir süreyse aradan 4 yıl geçmiş :"D Bu yaz tekrardan powerlifting antrenmanlarına başlayacağım. Tavsiyelerin için teşekkür ederim, diyet ve zayıflamak konusunda neredeyse bilgisizim diyebilirim hsnfndnfmdnfmnd