Lilly Sabri yi baya beğeniyorlar ben düzenli spor yapmadığım için kendim deneyimlemedim ama duyduklarımin hepsi kısa sürede baya etkili olduğunu söylüyorlar
@ezgi645 senin gibi terbiyesiz ahlaksiz ahmak birine cevap vermem bile vakit kaybidir zavalli kisiliksiz ahmak kufurun alasini bilirim ben istanbulluyum ama dua et ki kadinsin senin gibiler icin agzimi yormam degmezsin cunku
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Lilly Sabri yi baya beğeniyorlar ben düzenli spor yapmadığım için kendim deneyimlemedim ama duyduklarımin hepsi kısa sürede baya etkili olduğunu söylüyorlar
niye baskalari icin degisme oldugun gibi kal hem kalin bacak iyidir
Başkaları için değil zaten bacaklarımı sevmiyorum böyle kot falan yakışmıyor
Kız başkaları için değişicem dememişki? Bu nasıl kafa allahım
sen begenmiyorsun ama karsindaki begenirse onemli olan o degil mi
ben cok hoslaniyorum kalin bacak kalca vs
Kalın mı beğeniyorlar sanmıyorum
@ezgi645 sanane ya sen ne karisiyorsun ki
ben kalin begeniyorum
Alt karnım var bide bacaklarım full selülit
Hiç beğenmiyorum
hem başkası için değişme diyip hemde önemli olan başkasının beğenmesi değil mi demen aşırı saçma ve gereksiz
@No_Yo_Aquí sanane seninle konusmuyorum ki onunla benim arama girme
@No_Yo_Aquí sen isine bak seni ilgilendirmez yabanci
sporla kaybolur takilma
burası açık bir platform canım istediğim gibi karışırım beğenmediysen s.. ktir git siteden i. bne
@ezgi645 senin gibi terbiyesiz ahlaksiz ahmak birine cevap vermem bile vakit kaybidir zavalli kisiliksiz ahmak kufurun alasini bilirim ben istanbulluyum ama dua et ki kadinsin senin gibiler icin agzimi yormam degmezsin cunku
ha dahasi ben escinsel falan degilim yavrum dikkatli ol tanimadigin biri hakkinda yorum yaparken
@escinselbiri bk ye àq véleti abaza pç
sana ne oldu okul bahcene don burasi sana gore degil abaza sizsiniz asil
sen nerelisin terbiyesiz ahmak
yol al ªm kurdu
yol al diyoz hâlâ havlıyor ezik
@escinselbiri amcı güzel kardeşim kaybol burdan
@escinselbiri i. bne dedim güzel kardeşim çevirdi NFNDNID
YouTube'den bakabilirsin işe yarıyorlar
Ne kadar kalın ki? Bide yağdan dolayı mı kalın?
Ne kadar kalın basenlerimin çevresi 108 cm falan komple üstlerde biraz kas var gibi ama arkaları çok yumuşak