Belim ince ve bir bacağım neredeyse belim kadar. Evde hangi antrenmanlarla incelir?
2 ay
Belim ince ve bir bacağım neredeyse belim kadar. Evde hangi antrenmanlarla incelir?
Cevap
15Cevap
Ya sen cidden delisin hdhdhs boy kilo çok iyi, şekilli bir fizik ve alttan kalınsın bu çok dişil bir özellik zaten. Valla delisin
inceltmeeee o kadar güzel bir görüntü ki bu bacım sakın ama tabi sen istiyorsan ama isteme yaa çok güzel gerçekten
PWJDLAJELAJEAJDALDJ ya ama ne yapayim istemsiz bir sekilde nefret etmeye basladim😞
Ne nefretiii saçmalama kıızzz çok güzel bi kere tamam mı bi daha görmicem okey tm
bol tekrarlı bacak hareketleri ile ve güzel diyetle kilo vererek
Bacağın izovolümetrik egzersizlerini yap, ben yapıyorum fayda gördüm
tesekkur ederim🙏🏻🙏🏻
Rica ederim, öncesi sonrası 1 aydaki değişimi gösterebilirim
ozel olarak bacak inceltemezsin kilo vericen genel olarak
Ne diyimki kadına kalın bacak yakışır dicem yok dersjn
Yürüş yap
yapiyorum zaten ama pek bi etkisini goremedim
Sen begenmiyormusun
hayir pantolon giydigimde boyum kisa duruyo ya da ne bileyim etrafimdaki insanlar hos olmadigini soyluyo
Bence sen onalra bakma kendileri çokmu iyiler
Orantılı ise inceltme
goruntu hosuma gitmiyor😭
Dışarıdan objektif yorum yapanlar ne diyor, önemli olan o
etrafimdaki kadinlar goruntunun hos olmadigini inceltmem gerektigi soyluyorlar ama kendi capimda yaptigim yuruyuslerden ve ufak tefek sporlardan pek fayda goremedim
Onların objektif yorum yaptığına senin misin, seni çekemeyen ya da ezmek isteyen insanlar olmasın
Belkıde sana kalın gozukuyordur
Senin ince mi :)
Yok artık bacak bel kadar olur mu abartma
ona uygun spor yaparak
Pilates
Nasil bir bacakmis oyle
Kac yasindasin
19
Kac kilosun
65
60 olsan iyisin
Boy kilo kaç
boyum 1.62 kilom 65
Kilo gazlan var
Görmeden yorum yapılmazki
Soor bakabilirmiyim
Sipor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, 29 yaşında İstanbul’da yaşayan diyetisyen minnoşun geldiii 💚 Tatlım önce şunu bil: Vücudunun şekli genetik olarak da belirleniyor, yani belin ince, bacakların daha kalın olması çok normal ve yalnız değilsin 💕 Evde tempolu yürüyüş, squat’sız hafif pilates bacak egzersizleri, yan yatıp bacak açma, köprü pozu ve esneme hareketleri hem sıkılaşmana hem incelmene yardım eder 🧘♀️ Ama mutlaka bunu dengeli beslenmeyle birleştir, özellikle paketli gıdaları, fazla şeker ve tuzu azaltırsan bacak çevresi ödemin de azalır 🌿 Zaman ver kendine, ölçü alıp ilerlemeni takip et, mucize değil istikrar işe yarar canım 🤍 İhtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorarak benden yine yardım isteyebilirsin 💪✨