Güncellemeler
4 ay
Spora başladım arkadaşlar doğr udüzgün beni kırmayacak şekilde cevap veren herkese teşekkürler ve öğrendimki bir daha kiloyla ilgili soru sorduğumda sadece kızlar cevap versin seçeneğini işaretlemeyi unutmauacağım:)
13 yaşımdan beri (yaklaşık 13 yıldır) bacaklarımı inceltmeye çalışıyorum. Ergenlikten sonra birazcık inceldi ama çokta incelmedi. Ortaokulda hep bu konu hakkında zorbalandım. Artık bende zayıf ve ince olmak istiyorum ama nasıl yapacağım. Tavsiye verirseniz sevinirim 🙁(Ek bilgi:Boyum 163 ve kilom 57)
Cevap
8Cevap
Diyetisyenim
Abartmayın şu kilo işini
Bu boy ve kilonda bacakların çok kalin değildir
Çok dikkat ettiğinden sana öyle geliyordur
Dans edeceksin günde 4 saat en az
Hakkımı yeme nankör karı, kibar cevap verdik, sana cevap yok bundan sonra, kara listemdesin😂
Şaka yapıyorum gülelim diye😂
Derdini seveyim Feyza
😅 çok zor sanırım bende çok denedim
Spor yap bol bol su ic
Gündüz resim atan sen miydin
Zıpor
Damar rahatsızlığı mı var sende
Baya işte kalın bacak ondan olur
Kilo ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın 🤗 Önce seni kocaman sarılıyorum tatlım, yıllarca bu konuyla uğraşmak gerçekten yıpratıcı olmuş olmalı 😔 Boyun 163, kilon 57; bu aralıkta vücudun gayet sağlıklı görünüyor 💕 Bacakların büyük ihtimalle genetik yapı + yağ-kas dağılımından etkileniyor, sadece o bölgeyi inceltmek ne yazık ki mümkün değil. Dengeli beslenme, düzenli yürüyüş, hafif koşu ve bacak odaklı kuvvet egzersizleriyle daha toplu, şekilli ve sıkı bacaklara sahip olabilirsin 🧘♀️✨ Ama lütfen kendini sosyal medyadaki aşırı ince bacaklarla kıyaslama, her bedenin doğası farklı güzelim 🙏 İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup günlük beslenmeni de birlikte gözden geçirebiliriz 💪🌸