Kızlar cevaplarsanız sevinirim gerçekten bacaklarımı bir türlü inceltemiyorum herkes normal diyo ama bana öyle gelmiyo ve son zamanlarda iyice kafama takmaya başladım kısa sürede cok etkili olabilcek fikirleriniz varsa benle paylaşırsanız sevinirim
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Zen yoga yapiyorum ben. Hem esnersin hem de tum kaslarin calisir. Nasil ogrecegim dersen nettten bir bak olmadi dvdleri de var sanirim. Bi kac basit egzersiz de isini gorur ama nefesle denglelemen lazim o yuzden hic anlatmasam daha iyi gibi.
05 Yorumla- Soran+1 yıl
nasıl bişey o ilk defa duyuyorum biraz anlatır mısın
- +1 yıl
Normal yogaya kiyasla daha hareketli bir spordur. Kaslari uzatir ve esneklik saglar. Savasci pozisyonlari olarak da anilir hareketleri. Boynundan sorunun varsa tavsiye etmem ya da esnek degilsen. Bence sen bir spor merkezine yazil en mantiksi. Fazlaligin yoksa bile spor candir :)
- Soran+1 yıl
cok değişikmiş ilk defa duyuyorum.spora yazılmak kolayda cabuk sıkılan biriyim en fazla bir hafta düzenli olarak yapıyorum bide var mıbildiğiniz güzel bir diyet
- +1 yıl
Canim diyet icin vucuttaki su, yag ve kas olcumu yapilip ona gore bir program belirlenir. Spor yapmadan diyet yapmak da cok sakincali cunku kastan kilo verirsin.ama bizim amacimiz yag oranini azaltmak dimi..ben diyetisyen degilim ama epey bilgim var. Yine de diyet oneremem. Bence bunun icin de diyetisyene gitmelisin.:) ufak oneriler istiyorsan gerek spor gerek beslenme icin yardimci olurum mesaj attiginda:)
- Soran+1 yıl
tamam canım teşekkür ederim dur mesaj atıyorum :)
En İyi Cevaplar
Canim internetdem bacak lari icin özel egzersiz videolari veya siteler var bakabilcegin onlara bak derm baaka türlüde gideremesin malesef
01 Yorumla- Soran+1 yıl
canım tam bir düzen kurayım diyorum hemen sıkılıp bırakıyorum en fazla bı hafta yapıyorum napıcam hiç bilmiyorum
yalnızca bacak inceltme falan böyle şeylere inanma ya kilo düşersin zannediyorum tek sorun bacak ya da gövdeni de güçlendirirsin bacak inceltme falan yok yani kardiyo falan zayıflatır seni
13 Yorumla- Soran+1 yıl
tabi kiloda düşücek ama bacaktaki yagları eritmek amac
- Soran+1 yıl
tamam tesekkür ederim
en güzel cevabı vereyim sana Cardio hareketleri yapacaksın bacak inceltmede dünyada ki en iyi yöntem internetten araştırabilirsin.
06 Yorumla- Soran+1 yıl
evet şuan bir iki siteye baktım gerçekten iyi gibi
- Soran+1 yıl
ben bir araştırayım ayrıntılı mantıklı gibi aslında
- Soran+1 yıl
tesekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
6Cevap
- +1 yıl
Netten bacak egzersizleri ile ilgili videolar var tatlım oraya bak bide yürüyüş yap işe yarayabilir :)
01 Yorumla- Soran+1 yıl
tamam canım deniyim tekrar bakalım
Cok yuruyus yap ve netten bacak egzersizlerine bak onlara calis..
06 Yorumla- Soran+1 yıl
onları yapmaya çalışıyorum ama hemen canım sıkılıyor ve bırakıyorum
- Soran+1 yıl
haklısın sabırlı olmak lazım aslında
- Soran+1 yıl
paten işe yarar mı ki canım ya
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Kilonuz orantılıysa inceltmemenizi tavsiye ederim ben. Çok hoş oluyor dolgun bacaklar kızlarda. Ama güzelliğinizi sahibinize saklamanız da lazım:)
06 Yorumla- Soran+1 yıl
orantılı ama benim hoşuma gitmiyor o yüzden kısa zamanda çözmem lazım
- Cevap sahibi+1 yıl
Orantılıysa problem yok. Zayıflamadıkça bacaklarınız incelmez diye düşünüyorum.
- Soran+1 yıl
doğru söylüyosun aslında benim ya metobolizmamı hızlandırmam ya da dogru bir diyete balamam lazım var mı tavsiyen aacaba
- Cevap sahibi+1 yıl
Öncelikle şöyle bir diyetim var. Sünnet olan günde 3 öğün değil 2 öğün yemektir. Sonra insan vücudu hicri takvime göre işler. Her hicri ayın 13-14 ünde oruç tutabilirsiniz. Yani dolunay zamanı ki duyguların kabardığı bir zaman dilimidir. Midenin üçte biri su, üçte biri yemek, üçte biri hava olmalı. Yani doymadan yemekten kalkmak lazım. Bunlar sünnetler işte, peygamber garantili diyet:))
- Cevap sahibi+1 yıl
Metabolizmayı normalden hızlı çalıştırınca böbrekler rahatsız oluyormuş diye duydum:/
- Soran+1 yıl
tamamdır tesekkür ederim :))
yüzme cardiyo fitness birde kalca eritme hareketi vardı.ama ismi ne hatırlamıyorum.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
tamam teşekkürler
- +1 yıl
Senin o incecik dediğin bacakları ben çöp gibi gördüğümden itici buluyorum.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
ben başkası için değil kendim öyle istediğim için yapıyorum zaten sıkıntı yok
- +1 yıl
zaman gösterir onu.
- +1 yıl
Pilates işe yarıyor hem sertleştirirsin hem de incelir yani
03 Yorumla- Soran+1 yıl
teşekkür ederim deneyim bakalım
- +1 yıl
ne demek her zaman :))
- Soran+1 yıl
:)
Ebru Şallının pilates dvd sinden selülit savar olanı yapmalısın bence youtube ta var linki. sıkılaştırdığı için incelme yaptığı söyleniyor
01 Yorumla- Soran+1 yıl
tamam bir izliyim işe yarar umarım
- +1 yıl
Senle bir mesai yapalım gör bak ozman ipincecik olcak;))))
01 Yorumla- +1 yıl
Tamam şakaydı asdsff
- +1 yıl
Yah kalın bacak harikaaaa bende istiyom cok ince bacaklarım ve kötü bence sen gayet iyisin :-)
01 Yorumla- Soran+1 yıl
yok ya ben iyice takıntı haline getirmeye baladım o yüzden inceltmek daha iyi
- +1 yıl
Fazlasını kes sorun olursa mesaj at =')
02 Yorumla- Soran+1 yıl
komik mi sanıyosun
- +1 yıl
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi