- +1 yıl
spor yaparsan biraz sıkılaşabilir ancak bolgesel zayıflama tamamen gercek dısıdır. genetik olarak o bolgen kalınlaşıyorsa tek yapabilceğin tamamen yağ oranı mınımum bir vucuda ulaşmak. bu sayede vucudun ust bolgelerinde yağ kalmayınca mecburen bacakların incelecektir. ve bu kilonu korursan istediğin sonucu elde edersin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Kilo ver.
00 Yorumla
spor yaparak sıkılaştırabilrsn bu ıncelmesıne yardmcı olur ama ağırlık çalışma çünkü kas yaparsan daha da kalın görünür bacakların plates tarzı sporlara yönel...
00 Yorumla
Yürüyüş yürüyüş yürüyüş :/ benimde hadisenin o fillokma dönemindeki gibi bacaklarım ne yazık ki :/ Kadın incecik olmuş şimdi 2 saat yürüyormuş ama günde.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- +1 yıl
3 beyazdan uzak duracaksın ve bisiklet sureceksin.Eğer bacakların tipine göre kalınsa tabi.Normalse zayıflaman yeterlı. sureklı egzersiz yapman lazımm.
00 Yorumla Şakira gibi baldırlar kalınsa bence güzel :D Tabi bu bence ama Kaval Kemiği üstü fazla etli ise işte orda sorun yaşarsın :)
00 Yorumla- +1 yıl
İnceltme bence.Kalın bacak iyidir..Mesela ben kalın bacaklı kızlardan hoşlanrım.Kilodan dolayı oluşan kalınlıktan bahsetmiyorum ama.Biraz kilo aldığın zman iğrenç görünebilir ama kilo problemin yoksa kafana takma..
00 Yorumla - +1 yıl
hafif spor yapmalısın. Yaptığın sporun kas amacıyla değil de, incelmek amacıyla yaparsan senin için daha iyi olur.
00 Yorumla pilates ve koşu bandı tavsiye ederim sıkılaşır ve incelir :))
00 Yorumla- +1 yıl
Bacaktıraş olsa kalemtıraş gibi baya bir işini görürdü herhalde.
00 Yorumla kalın bacaklı kadınlardan hoşlanan bir erkek bulmaya kalsan ,daha çabuk sonuca varırsın bence.
30 Yorumlakendine bir spor arkadaşı bul ve bir spor salonuna başla rehberlik de alarak spor yap, bu arada bende spor arkadaşı arıyordum :)
00 YorumlaBiraz spor yeterli fiziğe getirecektir seni. :)
Bunu takıntı yapma kimilerine kalın bacakta yakışıyor00 Yorumla- +1 yıl
benimde bacaklarım ince ya kalın yptırmak için ne yapabilrm :)
00 Yorumla Kendinden daha kalın bacakları olanları düşün şükret değişimi göreceksin :)
01 Yorumla- +1 yıl
çok iyi :D
Kemiklerin iriyse çözüm yok. 50 yaşına falan geldiğinde kemik erimesi olur incelir zaten dert etme. Kiloluysan incelmeye yönelik hafif spor yap.
00 Yorumlabol bol yürü ve spor yap bol su iç ve bol bol kus :D
00 Yorumla- +1 yıl
ne gibi kalın? kimin bacaklarına benziyor? benzer bir foto gönderir misin?
10 Yorumla Bak ne yap biliyormusun bacaklarına poşet sar bisklete bin hergün bak lokum gibi olursun :D :D :D
30 Yorumla- +1 yıl
bisiklet zayıflatıyor ben öyle zayıflatmıştım ama tekrar kilo aldım yine bisiklet sürüyorum
00 Yorumla spor yap güzel ve sağlıklı beslen bol bol yürümelisinn
00 Yorumla- +1 yıl
15 dakika hiç durmadan koş. bunu 2 günde1 yap. kalp sorunun varsa koşma onun yerine az ye.
00 Yorumla bisiklet + spor + ismail yk
23 Yorumla- +1 yıl
ismail yk :D
- +1 yıl
o ne ya
İnceltmek için uğraşırken kas haline çevirmede.
00 Yorumlaaynı dertten bende de var. incelmesi zor ya :(
00 Yorumla- +1 yıl
üst bacak mı alt bacak mı
00 Yorumla - +1 yıl
bisiklet sür sıklaşsın.. + biraz koşu
00 Yorumla - +1 yıl
hızlı tempoda uzun mesafe yürü
00 Yorumla - +1 yıl
Plates...
00 Yorumla - +1 yıl
bisiklet sür
00 Yorumla - +1 yıl