Benim bacaklarım kalın, ama öyle hafife alınacak şekilde değil çok fazla. Annemin bacaklarının 2 katı neredeyse. Şort veya etek giyemiyorum dışarıda. Okula giderken giydiğim eteğin altına da ten rengi çorap+beyaz çorap giyiyorum daha sıkı duruyor.
Nedeni ne olduğunu bilmiyorum.163 boy 50 kilo olmama rağmen böyleyim. Sadece bacaklarım kilolu. Belim kollarım filan ip ince.
Şu otur kalk hareketlerini deniyordum oda etki filan etmedi. Çok sinir bozucu bi durum ya...
Bacaklarımı inceltmek için ne tür sporlar yapmalıyım ya da sporun yanında etki edecek birşey var mı ?
Şunun şurasında ekime kadar bacaklarımı inceltmem lazım...Bacak nasıl inceltilir? Bacaklarımı inceltmek için ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
bacaklarını calıstırıp sakın kas yapma. lilon boyun gayet ideal bacakların kalın olduguna gore ust vucutta oldukca ince oldugunu dusunuyorum. Bu durumda ust vucut daha yoğun çalısman gerekir. ust vucudu biraz kaslandırarak hacim kazandırabilirsin bu surecte kilonu da sabit korursan vucut mecburen yağ yakacak ve kas uretecektir. ust vucut calısacağın için ust vucuttan giden yağlar kas olarak telafi olacak bacaklarında ise kas yapmayacağın için yag yakımıyla incelme gorulecektir. en son bacaklarınıda calıstırarak sıkı bir gorunum elde edebilirsin.
mucize bekleme ama oldukca faydasını goreceksin.03 Yorumla- Soran+1 yıl
Deniyeceğim
- +1 yıl
bende devamlı spor yapan birisiyim . ilk zmanlar bel ve gobek bolgemde biraz yaglanma vardı. bacaklarım biraz inceydi. bacak çalıştırmak biraz sıkıcı geldiğinden daha cok kollar gogus sırt calısıyordum ama zmanla araştırarak ve kendimede gorerek oğrendim ki zayıf bolgemi çalıştırmadığımdan yagların yok olmasını beklemek mucizeden ibaretti kas oluyordu ama yağlı bolgelerin altında kaldığı için guzel durmuyordu. bacaklarımı calıstırmaya basladım ve birkaç kilo verdim.
- +1 yıl
bacaklarım kas olusumuyla yag bacaklarımda olmadığı için ust bolgemdeki yağlar erimeye devam etti ve asıl sonucu o zman aldım . daha once yaptığım kaslar ortaya cıktı. şimdi tum vucudumu nasıl çalışltırcağmı neler yapmam gerektiğini cok iyi biliyorum. Yag yakımı için gerekenleri spor hareketlerini ve beslenmene dikkat et arastır ve cok iyi oğren istediğin sonucu alacaksın. unutma "acı yoksa sonuc ta yok"
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
3 yumurtayı bi kilo una kırıyosun.iyice yoguruyosun.
tereyağ atıyosun içine tam olarak.
onunla birliktede yoguruyosun.yoğurtta atıyosun 3 yemek kaşığı..
işte bacak inceltme formülü hazır.bunları yapınca bacakların incelicek
not:sürmesende olur.bunlara yapman yeterli.sürmesende etkisini gösterecektir01 Yorumla
Benimde boyum 163 kilom 48.9 yani 49 ideal benimde seninki kadar olmasada kimseye değil ama bana kalın görüyor ve ben sikilastirmaya başladım yani bisiklet süruyurum suquat yapıyorum yüzmeye gidiyorum ve parmak ucunda kosuyorum benimde eylül kadar inceltmem lazım ama etrafimdaki herkes yeni görenler falan ince diyor daha ramazan gelmeden önce 10 gün denedim ve biraz sikilasti ramazanda sonra devam edicem ve beslenmene dikkat et bide bacak inceltme hareketleri var intten bakıp onu yap
00 Yorumla
- +1 yıl
Düzenli spor yaparak bacaklarını inceltebilirsin. Ben düzenli spor yaparak incelttim. Özellikle bisiklet sürmek işe yarıyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Koş ip atla olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68
Cevap
110Cevap
Spor konusunda 980 cevap paylaştı. soyle mı link ? :S
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Üstü kalın değil sadece baldır kısmı bide dizdede sorun yok sadece baldırı ele alırsak evet
- +1 yıl
Uhhh...
- Soran+1 yıl
Hayır. Şöyle bi yağları kenarı çekince kemiklerimde ince gözüküyor .d
- +1 yıl
Öyleyse Bacakların Roberto Carlos'un Bacakları Yanında Hikaye...
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl02 Yorumla
- Soran+1 yıl
yani
- Cevap sahibi+1 yıl
obez girl yanee
- +1 yıl
Squad yap ama beslenmene dikkat et. Her 2. Gün squad i 30 dan basla 10 ekle hep. Abur cuburu tamamen birak. Belirli bir saat sonra yemeyi de birak (aksam 17-18 gibi). 2-3 hafta sonra bacaklarinin sıkılastigini farkedersin ve bol su tüket tabiki :)) bir ara cok yapardim. 1 ay sonra baya ise yaradigini farkettim
11 Yorumla- Gizli Soran
Umarım :)
Kalın demek yerine / İRİ bacaklar nasıl incelir.
Gidip, Eczanedne ilaç gibi şeyler kullanmanızı tavsiye etmem :)
Evde yapıcağın yöntemler,
Spordur.
Çünkü, biriken yağlar, insanı obeziteye kadar bile götürür.
Her sabah yürüş yaparsın 35 Dk 10 dk dinlenme ile sabah ve akşamları yapar uyursun. Alışkanlık hale getirmen gerekli saatleri şaşmaman gereklidir. aynı saate yapman gerekliki, gelişme göstersin :)10 Yorumla- +1 yıl
Basen, bacakta olmaz.
Bacaklarını inceltmek için de, bu uygulamalar işine yarayabilir.
www.womenist.net/.../...-bes-adimda-daha-ince.html10 Yorumla - +1 yıl
- Gizli Soran
Çözemedim bu ne?
CNC tezgahı
- Gizli Soran
O ne işte? Biçicen galiba sen beni
Evet yontucaz biraz olmaz mi
- Gizli Soran
Azcık ama. Ben büyük kısmını hallettim çünkü
tamam canım ölçüleri alalım hesapları yapalım başlayalım hemen yarin
Spor konusunda 416 cevap paylaştı. squatla olmaz bacaklarına ağırlık bindiği için zamanla kas yaparsın. ama squatla oluşan o harika popodan kimse bacaklarına dikkatle bakmaz.
3.bp.blogspot.com/.../buttsquats.jpg
tercihini yap00 Yorumlakas yapmadan inceltmek istiyorsan kilo ver önce. bisiklet de iyidir ama zorluk derecesini yükseltmeden. boş çevir yani. onun dışında squat da inceltir ama kas olur her türlü. niye istemiyorsun ki kaslı daha iyi
00 YorumlaFıtness e gıdebılırsın ılk once 30 dakıka yuruyus 20 ser dakıda bısıklet ve elıptık bısıkletın cok faydası oluyor bacak ve kalca erıtmede 1 ayda gozle gorulur sıkılasma saglıyor denedım kendım
00 Yorumla- +1 yıl
Kendini böyle kabullendir sen neysen osun. Ama sağlık için diyorsan yağ yakıcı program oluşturman llazım. Bir spor merkezi olabilir, diyetisyen olabilir. Beslenmeye dikkat et olur inşallah
00 Yorumla hiç elleşme kalın bacak makbuldür.. kendini yorma. neden etek giymeyecen? ya kalın bacak
daha seksi..01 Yorumla- Soran+1 yıl
öyle olmuyo işte . eve bitane bile etek sokmuyorum. kısa elbise giydiğimde en son 7 yaşındaydım . psikolojik olarak istemiyorum kötü görünüyor. önden aynaya bakınca problem yok ama yandan bakınca 2 katı duruyor
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
bacak tipini çözemedim şura kalın şura ince bakımlı ol diri olsun bacakların egzersızı ıhmal etme yeter kalın ince pek aranmaz önemli olan bakımlı diri olması acık acık soylyeyeyım sana bacak fetishtiyim çorap falan kalın olması bazen daha iyi ama boyun biraz daha uzun olması lazımdı ama olsun sen bakımlı ol egzersizleri arastır yap bide ten rengi ve siyah çoraba devam et canımı ye her bedenın her guzellıgın bı begenenı vardır ve senınkı hiçte abartılacak bişe değil .
00 Yorumla Bacakların iyi bence Çook aşırı kalın değilse benim bacaklarımda çok ince ve zayıf oldukları için çarpık gibi duruyor şükretmelisin
12 Yorumla- Gizli Soran+1 yıl
ne yazık ki, çizme bulamayacak kadar kalın ve ben sevmiyorum bu durumu:(
- +1 yıl
Sabahları aç karnına koşuya çıkmanız durumunda 2 ayda sadece bacaklarınızın değil tüm vücudunuzun inceldiğini göreceksiniz.,
12 Yorumla- Gizli Soran+1 yıl
koşmak daha çok kalınlaştırmaz mı?
- +1 yıl
Siz hiç uzun mesafe koşucularının bacaklarına baktınız mı? Sadece depar koşucularının bacakları kalın olur... Uzun mesafeli tempolu koşu yaparsanız kalınlaşma olmaz.
- +1 yıl
Gobegin varsa ekmek yeme bacagin kalinsa seker yeme demisler..
Egzersiz yapacaksin ve de diyet bu kadar baskit00 Yorumla - +1 yıl
Düzenli yürüyüş diye duymuştum ben. Düzenli olarak koşu bacak kası yapıyordu sanıyorum, bi' düzelteyim.
00 Yorumla youtubeda ağırlsağlam diye bir kanal var bendede kalındı bacaklar bari yağ yerine kas olsun dedim bacak egzersizlerini falan yaptım 1 haftada 2 kilo gibi bişey verdim dene bacaklarımda inceldi hem
12 YorumlaOrdaki erkek ne kadar iyi telaffuza sahip değil mi? Keşke tüm erkekler onun gibi efendi olsa. Sokakları pislik goturuyor. Teşekkur ederim.
Canım link atar mısın mesajla
Koşarak, step yaparak, eliptik bisiklet binerek ağırlıklı olarak cardıo yapıp yağları eritip sonra sıkılaşma (pilates) başlamalısın.
01 Yorumla- Gizli Soran
tesekkurler.
bence koşma,pilates yap ,veya radyofrekansla bir beden inceltebilirsin saglıklı olarak yaşın çok küçük değilse
00 Yorumla- +1 yıl
Bisiklet çok güzel inceltir bacakları.hemde sıkılaştırır.bol bol bisiklet sürmelisin.belkide sana göre çok kalındır ?
02 Yorumla- Soran+1 yıl
herkez söylüyo ama .s
- +1 yıl
herkesi boşver , örnek gösterebileceğin bir resim var mı ?
doktora git bi bence :/ annemin bacağının iki katı demişsin kilon boyuna göre iyi hatta zayıfsın bile denilebilir..
00 Yorumla- +1 yıl
Üzgünüm, ne yazık ki genetik... Bölgesel zayıflamak, inceltmek için çeşitli yöntemler var, araştırabilirsin...
00 Yorumla Kardeşim sadece bir bölgeye odaklanamazsın. Genel yağ kitleni düşürmen gerek yaptığın yürüyüşler, egzersizler ise hangi bölgenin egzersizi ise o bölgeye şekil verir. bu kadar.
10 Yorumlabacak yapın la alakalı birşeyse düzelmez onun yerine üst bacak egzersizleri yaparak orantı kurabilirisin zaten ben türkiyede güzel bacaklı tek tük hatun gördüm
00 Yorumla- +1 yıl
Spor salonuna yazılman şart.. Diyetle falan olmaz yani
00 Yorumla Bölgesel incelme için plates yapmayı deneyebilirsin
00 Yorumla- +1 yıl
Bnmde boy 172 kilo 66 idi bacak kalin duriyor spora gidip sikilastim eskisinden daha iyiyim
00 Yorumla - +1 yıl
Spor yaparak inceltebilirsin. Pilates, yürüme, koşma gibi.
00 Yorumla - +1 yıl
Power plate ile bölgesel incelme yakalaman mümkün...
Kısa zamanda incelir sanıyorum.00 Yorumla 60-55 arası olabilirsen incelir zaten bacakların merak etme
00 Yorumla- +1 yıl
alt bacak incelmez gizli geçmiş olsun hasar kalıcı :D
03 Yorumla- Gizli Soran
ya ne diyosun ciddi misin :( YA AMA HAYIR :'(
gerçekler acıdır be gizlicim :(
bununla yaşamayı öğrenmelisin :D
roberto Carlos gibi değilse bacakların bir sıkıntı olmaz la :D- Gizli Soran
o kadar değil de incelmesi gerekiyor inan
- +1 yıl
kalın bacaklı kızları çok beğeniyorum
hele birde kilotlu çorap giyiyorsa...
bu halinle çok erkeği etkilersin...00 Yorumla öncelikle beslenmeye dikkat etmelisin karın şişliği var mı
12 Yorumla- Gizli Soran
46 kiloyum kilo vermek kotu olacak tek fazlalik basende
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
İmkanın varsa yüzme iyi gelir. Ben havuzun kenarına geçip sürekli hareket ettiriyordum bacaklarımı. Aşağı yukarı. Öyle incelmişti
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
bende ince bacak sevmiyorum. hatta alt bacak kısmı incecik oluyoyaa iiiyyy hiç beğğenmiyorum. fotosu varsa koyarmısın.
06 Yorumla- Gizli Soran+1 yıl
koymak istemiyorum shdgj
çok inceltmek istemiyorum zaten ya bahsettiğini anladım o kötü - Cevap sahibi+1 yıl
ben dolgun baldır olmasını isterim. etek elbise giydiğinde daha çok yakışıyo.
yaş kaç sizin? - Gizli Soran+1 yıl
ben altı inceltmek istiyorum tek ya
17 - Cevap sahibi+1 yıl
yalnız şöle bir durum var, genelde yağlanma üst bacakta olur, sporla yağlanmaları azalttığında incelmede olur, fakat alt bacak genelde kas ve kemik dokusudur, kolaylıkla incelme olmayan kısmdır,
açıkcası inceltmeni istemezdim. neden takıldın sen buna bu kadar. - Gizli Soran+1 yıl
kalın çünkü ya :/ etek falan giyesim gelmiyor
- Cevap sahibi+1 yıl
bence haksızlık ediyosun. ince bacağa yakışmıyoki etek. sen çekermisin bitane foto. ona göre konuşalım.
Hadisenin bacağına hayran olan milyonlarca kişi var.Çokta kötü değil .rahat ol
02 Yorumla- Gizli Soran+1 yıl
yok ya çok kötü görünüyo :(
Az ağırlık çok tekrar ve hareketi kısa kısa yapman gerek
00 YorumlaBisiklete bin bacak kaslanir incelir kalçaların shakira kalçasi gibi şekillenir.
00 Yorumla- +1 yıl
Hadise'ye benziyorsan gerçekten çirkinsindir. En itici kadınların başında gelir kendisi..
06 Yorumla- Gizli Soran+1 yıl
sadece bacaklarım benziyor evet malesef beğenmiyorum bacaklarımı :(
- +1 yıl
Bilmiyorum ki ne yapmalı. Tıbbi bir müdahale yapabiliyorlar mı..
- Gizli Soran+1 yıl
ow yoo :(
- +1 yıl
Mini etek giymiyorsan sorun etme. Pantolonda çok belli olmaz.
- Gizli Soran+1 yıl
sadece etek için değil ya bu bacaklarla beni kimse almaz haha . inceltmem laazm S:
- +1 yıl
Kompleks yapma. Bir çaresi varsa inceltmeye çalış yoksa da sahip olduklarınla yetin mutlu ol.
- +1 yıl
zımparayla inceltebilirsin yada tornada incelebilir.
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Kessemmi diye düşünmedim değil :D
- +1 yıl
bacaklar kalınsa popo da fenadır o zaman öyle mi?
- Soran+1 yıl
Yok ya. sadece baldır. popo yada üst bacakta hiçbir sorun yok
- +1 yıl
o zaman genlerde problem var bacak harketleri çalış.bi salona git orda sana sölerler.
- Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
Rejim ve de pilates ile. Spor ile ancak forma giriyor.
03 Yorumla- Gizli Soran
plates inceltir mi diosun?
- Cevap sahibi
Evet forma sokar, rejimde yapın.
- Cevap sahibi
Yorumumu okuyup en iyi görüş olarak seçtiğiniz için size teşekkür ediyorum. Saygılarımla.
- +1 yıl
Ayol bacaklarını inceltmek için squad yapacaksın gel beraber yapalım kısss
00 Yorumla ip atlarsan 1 saatte 1000 kalori yakarsin.. ama tavsiyem trambolin.
00 YorumlaSpor konusunda 386 cevap paylaştı. yağdan kaynaklanan kalınlık koşarak inceltilir ama kemik kalınsa işin iş
04 YorumlaYok değildir ya bence. Çünkü 2 sene önce çok inceydi
Peki çok teşekkur ederim
Bacaklarına lütfen incelin artık diye telkinde bulunursan incelir.
00 YorumlaBacak incelemez ama Şekil alır
Oda ağırlık çalışarak ve Koşarak merdiven çıkmalısın00 Yorumla- +1 yıl
Bacak hareketlerine bak youtube sitesinden. Uygulamalı olarak yap.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Pilatess ve koşu.
38 di alt beden 36 oldum çık mıtlıyım.01 Yorumla- Gizli Soran
Düşündüğüm gibi yani , teşekkür ederim
Yürümek veya koşmak bacağı daha çok kalınlaştırır. Eğer spora gidiyosan kardiyo bisikletinde en hafif ayarda çalış iyi gelicektir.
00 Yorumla- +1 yıl
Tekvando :) bacakları inceltir...Ha bir süre vurduğunu indirir olimpiyatlara bile gidersin ama zayıflarsın :D
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Tekrar sayısını arttırıp squat yap kolay geldikçe tekrar sayisi artarsa kalınlaşmaz ama ağırlık artarsa kalınlaşır tabiki.
02 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Squat kardiyo olarak da yapılabilir ağırlıksız şekilde yaparsan yağlar erir ve tekrar sayısını arttirsanda kaslar büyümez sadece sıkı bir görüntüsü olur ama çok ince zayıf bir bacak istiyorsan tabiki squat kalınlaştırır.
- +1 yıl
O nasil oluyor bacaklarin vucuduna dahil degilmi😜😜
00 Yorumla yemeden önce düşünseydin bugün bu soruyla karşılaşmazdık :))
01 Yorumla- +1 yıl
kızın kilosu gayet iyi?
spor yap hergün düzenli olarak koş yediğine içtiğine dikkat et bacak egzersizleri yap
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
bence ince bacak fazla hoş durmuyor dar giydiğine bile bol gibi, normal olmalı
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
önce bacağını görelim incelmeye ihtiyaç var mı falan :D
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
evet koşmak kas ve yağ kaybına neden olacaktır en az bir saat koşman gerekli koşmaya alışınca iki hafta sonra yapman gerekenleri yazarım
112 Yorumla- Gizli Soran
şimdi söylesen lütfen
- Cevap sahibi
siz koşmayı severek alışmalısınızki sonra diğer hareketleri yapın yoksa ilk günden pes edersiniz
- Gizli Soran
bilsemki bacaklarım 3-4 cm incelcek 1 sene koşarım.azimliyim :)
- Cevap sahibi
çok iyi kendini seviyorsun ilk iki gün hafif tempoyla aralıksız ve dinlenmeden en az bir saat koş zaten bu günleri ağlamadan atlatırsan iki gün sonra devamını yazacağım
- Gizli Soran
2 gün sonra seni nerde bulcam .:S
- Cevap sahibi
ben şimdide yazarım ama yapmaya kalşışacaksı ve spordan soğuyacaksın o yüzden yazmıyorum benim yüzümden spordan soğumanı istemem aksine sporu sevmeni isterim .
- Gizli Soran
yapmıycam sözz
- Cevap sahibi
boy ve kilon nedir?
- Gizli Soran
157 -49
- Cevap sahibi
şekerle aran nasıl?
- Gizli Soran
severim ama çok fazla tüketmem günde 2-3 bardak çay içerim
- Cevap sahibi
şekeri ve tuzu hayatından tamamen çırarmalısın
- +1 yıl
yürüyüş bisiklet bir kaç tane bacak inceltme antramanı var
00 Yorumla - +1 yıl
Kalın bacak aslında iyidir , çokmu kalın bacakların?
04 Yorumla- Gizli Soran+1 yıl
evet çizme bulamayacak kadar.
- +1 yıl
Baldırlarınlarında kalın ben sandım üst bacağın kalın , spor yap.
- Gizli Soran+1 yıl
ama hangi spor?
- +1 yıl
Bacak egzersizleri sporu sadece bacaklar içindir.
yürüyüş bantını eğimli kullan. bayır aşağı gibi. tam tersi yaparsan kas olur.
00 Yorumla- Devamını Gör (118)
Devamını Gör(173)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar