Spor Bacaklarım nasıl incelir? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bacaklarım resimdeki gibi şekillendirmek ve inceltmek istiyorum spor yaparsam incelir mi kalınlaşır mı?(boyum162 kilom 48) Bacaklarım nasıl incelir? Cevapla Resim Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Massimo6 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 35% +1 yıl Saten çarpık gibi duruyor biraz daha incelirse tam çarpık olur böyle kalsın kanımca 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kalınlaşırsa bir tık daha mı iyi Yorumla Massimo6 +1 yıl Böyle iyi yalan söylemeyim beğendim Yorumla
minasatargan Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 84% +1 yıl Bacakların zaten ince şekillendirmelisin. 1 0 Yorumla
kredici5984 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 41% +1 yıl Zaten kupkurusun kıcında kültabagi kadar 0 0 Yorumla
notpeace Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 53% +1 yıl İdeal inceliği daha fazlası çirkin gösterir 0 0 Yorumla
otastann Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl kanki bacakların ince ama yine de sen bilirsin 0 0 Yorumla
Jack_Quin Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl sağ dizinde sorun mu var bana mı öyle geldi reis? 0 0 Yorumla
MaviJandarma Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl hiç sevmediğim bacak tipi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla MaviJandarma +1 yıl ince diye cok ilginctir ben bira kalın seviyorum Yorumla MaviJandarma +1 yıl örnek atabilirim Yorumla Soran +1 yıl Link atar mısın örnek Yorumla MaviJandarma +1 yıl https://www.instagram.com/p/CBE8Y_YJ-Bq/ Yorumla MaviJandarma +1 yıl bu tarz bacaklar hosuma gidiyor Yorumla
Bıkmış_yorulmuş Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Çok yaşa 0 1 Yorumla Bıkmış_yorulmuş +1 yıl Ben geb. r diyorum KS çok yaşa diyor. . m kdumun ego tatmincisi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Saten çarpık gibi duruyor biraz daha incelirse tam çarpık olur böyle kalsın kanımca
Kalınlaşırsa bir tık daha mı iyi
Böyle iyi yalan söylemeyim beğendim
Bacakların zaten ince şekillendirmelisin.
Zaten kupkurusun kıcında kültabagi kadar
İdeal inceliği daha fazlası çirkin gösterir
kanki bacakların ince ama yine de sen bilirsin
Sahada inceltirsen yuruyemessin😂
Ayak bileği önemli benim için kadınlarda
sağ dizinde sorun mu var bana mı öyle geldi reis?
hiç sevmediğim bacak tipi
Neden
ince diye cok ilginctir ben bira kalın seviyorum
örnek atabilirim
Link atar mısın örnek
https://www.instagram.com/p/CBE8Y_YJ-Bq/
bu tarz bacaklar hosuma gidiyor
bu bacaklar ınce degılmı kanka
bir tık daha kalın olmalı bacaklar
Daha ne kadar ince olsun😂
Böyle zaten iyi
Bacak kalmamış ki