Bacaklarım Nasıl incelir?

Arkadaşlar benim sorum bacaklarım nasıl incelirden öte. Göbeğim, bacaklar ve afedersiniz arkam çok kalın, eski yemek alışkanlığım, çok oturmam ve çok yürümemem nedeniyle. Ama canıma tak etti, üniversiteye de başlıycam ama geç kaldım kendimde, görüntümden yeteri kadar değişiklik yapmak için biliyorum. Son bir aydır diyetime uyuyorum sadecw proteinle besleniyorum, ağzıma bir kere ekmek, çikolata almadım tam bir aydır ve iki kilo verdim. Bu arada boyum 1.63 kilom eskiden 56ydı şimdi 53.7 oldu. Belimin biraz inceldiğini hissediyorum ama bu beni hiç tatmin etmedi hele ki yazın başında benimle aynı görüntüde olan yakın arkadaşım yüzmeye başlayıp vücudunu mükemmel şekilledirip yanıma geldiğinde kendimi öldürmek istedim. Yetmezmiş gibi iki kuzenim kilo almışsın diyip göbeğime şakasına vurunca. İnanın şaka değildi kendime hala gelemedim o kadar etkilendim ki.. Ama şuanda spora gidicek zamanım yok, yeni dil kursuna yazıldım ve okulum açılıcak. Bir aydır diyetle birlikte günde on bin adım atmaya çalışıyorum ama hiç emin değilim. Sadece sporla ilgilenenler adam akıllı tavsiye verecekler yazsın. Benim gibi spora imkanı olmayan insanlar neler yaparak vücudunu düzeltebilir? Ne kadar sürede 46-47 kilo olabilirim? Çok zor durumdayım içimi kimseye dökemiyorum çok incindim çok kere bacaklarım yüzünden kötü söz aldım yakınlarımdan. Bana yardım edin :(