Spor ve diyet daha kalıcı olur bence.
Spor
Ameliyat
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İkisinin de kalıcı olup olmayacağı kişinin daha sonraki yaşam tarzına bağlı. Bazı insanlar diyet ve spor ikilisi olsa bile çok zor kilo veriyor sağlık sebepleri yüzünden (bkz ben) o yüzden ameliyat daha etkili bir yöntem oluyor ama bu da tamamen kişiye bağlı. Ben diyet spor ile kilo vermeye çalışıyorum fakat çok ama çok yavaş ilerliyor bu da yorucu oluyor.
İnsanoğlunun icat edemediği tek şey doğal oluşumlardır. Ameliyat pişmanlık olur, tavsiye etmem. Spor yapmak veya yaptırmak disiplin, düzen ve tertip kazandırır. Hayatında yapacağın her şeye olumlu etkileri olur, vücudun serotonin salgılar ve sağlıklı bir yaşam sahibi olursun.
Ameliyata çok Zor durumda Kalinmadığı sürece Girmek çok yanlış Risk taşıyor çünkü spor sağlıktır Zaten Spor yapan zayıflar yeter ki istesin azimli olsun
Cevap
13Cevap
Doğal yolları kullanmak lazım ameliyat son çare
Bence doğal daha iyi
Ameliyat tek başına kilo verdirmez. Sporla diyetle desteklersen kilo verebilir. Ameliyat olmadım ama duyduklarım bu yönde.
Sporla iraden kırılınca biter ama ameliyat istesende istemesende yiyemiyosun gözlemlerdiğim kişiler saolsun
ikiside kişinin kendi tercihi sonuçta ama bana göre emek verilerek yapılan şeyler daha uzun vadeli oluyor
Bence sporla en azından eforunu unutmaz ona göre beslenirsin.
Ameliyatla zayıflamanın birçok olumsuz yönü vardır, sporla zayıflamak en sağlıklısı.
AMELİYATLA VERDİĞİN KİLOLARIN SEBEBİ MİDENİN KÜÇÜLMESİ VE İLK ALTI AY NEREDEYSE KATI GIDA TÜKETEMEMEN AMA SPORLA YAPARKEN KONTROL SENİN ELİNDE. AYNI ZAMANDA AMELİYATLA ÇOK HIZLI KİLO VERDİĞİN İÇİN VUCUT SARKIYOR VE KESİNLİKLE ÇOK İNCE GÖRÜNEMİYOSUN. SPORSA YAĞ KAYBEDİP KAS KAZANIYOSUN BU DA 60 KİLO OLSAN BİLE 50 KİLO GÖRÜNMENİ SAĞLIYOR
Kalıcılığı belki ameliyat sağlayabilir ama her zaman doğal olandan yana olmak gerek yani sporla tercih ederim.
Spor dengeli beslenmeyle kilo verebilirsin zayıflamak için ameliyata gerek yok bence
Ameliyat olsan dahi egzersizlerin olacak…
Spor ysparak dogal yollarala daha iyi tabi
Assinda şekeri kessen bişeyin kalmaz yani
Kesinlikle spor yaparak
Tabikide spor yapmak
Bence olduğun gibi kalmak
Sporla tabii ki
Spor yaparak
Spor
Sporla
Spor yaparak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?