Aç kalarak
Spor yaparak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aç kalarak kilo vermek diye bir yöntem yok sadece porsiyon azaltarak yani kalori miktarını düşürüp üstüne spor yaparak kilo verebilirsiniz ve bu sağlıklı olur. Kendini aç bırakmak sağlıklı değil.
İkisi de olabilir. aç kalarak dediğiniz zaten hiç yememek değil kalori düşürmek. bu yağ yakar. aynı şekilde spor yaparsanız da zaten fazladan kalori yakacağınız için bu da faydalı olur.
Aç kalarak kilo verilmez, vücudun direnci düşer. Spor yaparken daha fazla yağ yakımı olacağından vücut fazla gereksiz kiloları atacaktır.
Cevap
12Cevap
İkisi de dengeli olmalı. Spor minimal düzeyde bir yürüyüş yapmak misal. Aç kalmak değil de aşırı kaloriden korunmak gerekiyor.
Aç kalıp vücuduna alman gereken besinleri almayarak kilo vermek iyimi sence bi düşün bakalım 😄
Değil gibi😅
Diyet yaparak. Diyet yapmak demek aç kalmak değildir. Diyette aç kalıyorsanız o diyet uzun vadeli değildir. Diyet yapmak daha sıkıcı ama sağlıklı şeyler yemektir
bence ikisi dengelenirse çok daha sağlıklı kilo verilir, spor yapmak genel olarak faydalı, hafif düzey spor gerekli hep.
yemeği kesmedim yürüyüşe başladım 4 kilo verdim
25 kilo verdim. Aç kalmadım. Sporda yapmadım.
Spor yaparak tabi ki, vücudu aç bırakmak sağlıksız bazı fonksiyonların düzgün çalışmasını engeller
Ikisinde de tadında. Ama ac kalarak değil. Sağlıklı ve dengeli beslenerek
Hem kalori azaltarak, hem de spor yaparak kilo verilmeli yani her ikisi de
Vücudumuzu seviyor isek bunu geçtim sağlığımız için dahi spor yapmalıyız.
Sağlıklı beslenip spor yaparak kilo vermek en mantıklısı
Aç kalarak kilo veremezsin ki. Kilo verecek yiyecekleri tüketip düzenli spor yaparak daha hızlı kilo verebilirsin. Hem en sağlıklısı da bu
Sadece aç kalarak kilo vermeye çalışırsan hem kan değerlerin düşer hemde derin sarkar. Spor ve sağlıklı bir beslenme programıyla zayıflarsan hem daha estetik görünümlü bir vücudun olur hemde daha sağlıklı olursun
En guzeli aç kalarak spor yapınca eskir bedenin
spor yapıp kilo vermek daha sağlıklı
Spor yaparak daha iyi
spor ağırlıklı bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?