Az yemek mi çok spor yapmak mı hangisi daha çok kilo verdirir?

İstediğin gibi yiyip spor yaparak kilo vermenin yolu şudur.
Sabah kahvaltını istediğin gibi ye ama akşam yemeğini fazla yeme çünkü yediğini eritecek zamanın olmadığından onlar yağa dönüşür ve güneş ışığı olmadığında metabolizma yavaş çalışır.*yani gündüz daha hızlı çalıştığı için gündüz yediğinizi daha hızlı eritirsiniz*
Spor kısmı ise her gün düzenli olarak yürüyüş ve koşu yaparsanız abartmasanız bile bir süre sonra kilo verirsiniz.
Bazı şeyler o kadar zor değil sadece biraz düzeninizi oturtmanız lazım. Vücut düzen ister zorlama değil. :)
yemeği azaltıp üstüne normal spor yaparsan verirsin kilo ve bunları yapmaya başlayınca hemen 2 haftada 1 ayda oldu bitti değil bunu hayatının bir parçası olarak görmelisin ben hele 5-10 kg vereyim diyip o kiloyu verince eskiye dönmek geri aldırır mesele spor ve beslenmeyi hayat felsefesi yapmak
Çok spor yapmak :D çünkü midenin bir sınırı var bir yerden sonra yeter hayvan gibi şey yapıyon der almaz gelenleri. O yüzden dediğin gibi çok spor yaparsan şöyle sabahtan akşama kadar onu da yakarsın :D ki öyle birşey de yapmak olmaz her şeyin çoğu zarar
Çok spor yapmak kilo verdirmediği gibi süreci zorlaştırır. Gereğinden fazla yemeden, gereğinden fazla spor yapmadan rahat rahat kilo verebilirsin. Elbette, metabolik bir sorunun yoksa.
Görüş
9Görüş
çok spor yaparsan bıraktığında verdiğinden daha çok alırsın dengeli beslenip spor yapmalısın bir spor salonuna git ya da imkanın yoksa genç ve fit diye bir site var ordaki antremanlarla 3 ayda rahat 20 kg kadar verebilirsin ve karbonhidratları kes çayını şekersiz iç ekmek yeme acur cubur yeme sucuk sosis gibi işlenmiş etler yeme sağlıklı etler ye kırmızı et gibi ha illede tatlı yicem diyosan git bitter çikolata al her canın çektiğinde bir parça koparıp yiyebilrsin
3 ayda 20 kg verilmez abartma
gencvefit.com/kategori/gencvefit-basari-oykuleri burdan baka bilirsin veren verio
zayıflamak istiyosan bilgisayarın başından kalk koş spor yap öküz gibi bilgisayrın başında oturursan hiç birşey veremessin abartmalı filan konuşma burada dalga geçion gbi cevap verion kusura bakmada sen ömür boyu zayıflamassın yok abartma filan azimli olucaksın ilk baştainsanoğlunun başaramıyacağı bir şey yok hadi bb ayı yogi
ben daha öncede diyet yaptım sporda yaptım bir insan en fazla haftada 1 kilo verir artısı sağlıksızdır ayda 5 kilodan fazlası zararlıdır 3 ayda 15 maximum ondan abartma diyorumben dalga geçmiyorum saygılı ol
sadece normal spor olmaz kardiyoda yapcaksın ne yiyeceğinide bilceksin ben diyetisyenin diyetlerini sevmiyorum bırakınca yine alırsın ekmek yeme sağlıklı beslen sağlıklı beslenmek diyet deyildir sağlıklı beslen diyeti bırakınca yine alcan o kiloları hem ağırlık antremanı hem kardio ve bol su tamammı sağlıklı yaşamı bana öğretemessin insan vücudunun nasıl çalıştığına dair bir kitap bile okumamıssın cahilsin ben haftada kilo veirlir demedim 3 hafta sonra değişimi görür bir vücut şimdi burada bana bilmişlik yapma
Sağlıklı yemekler yemek, az porsıyonla yemek, kalori açığı olusturmak kilo vermenın ılk sartıdır. Saglıksız beslendıgın sürece tek başına spor işe yaramaz. Dengeli beslenmek 1 spor 2 eger bu iş tek sporla olsaydı diyet diyetisyen saglıklı yıyecek die bişey olmazdı🙂
yediklerinin karnını doyurmaması gereklidir ama en çok az yiyerek kurtulursun spur yaparak kas yaparsın
az az sık sık beslenip dozunda spor yapmak tabiki... diyetisyen denedin mi?
2 side hem az yiceksin hem çom spor yapıcaksın bak mesela ben taekwondoya gidiyorum sende kendine uygun bir spor seç mesela yüzme basketbol gibi ve sağlıklı beslen vücut yağ oranını düşürmeye odaklan kilonada dikkat et
spor yapmak gerekir, az yemekten ziyede doğru şeyleri yemek gerekir
Kalori alımını iyi ayarlarsan uyuyarak bile kilo verirsn
kararında yemek ve kararında spor yapmak (stabil ve devamlı olduğu sürece)
Dostum spor sadece sağlık içindir. Zayıflamak için 5 yıldan fazla çalışman gerek. Kesinlikle az yemen lazım. Bak ben nasıl zayıfladım... Ekmek yemedim sadece yemek yedim ama 1 tabak yiyeceğime 2 tabak yedim. Uygula kesin etkili olur...
Az yemek çok spor yap
çok spor yapmak çok kilo verdirir
İkisinin de bır oranı olursa etkılı olur
ikisi birlikte yapılınca verdirir bence :D
Kalorisi az yiyecek çok spor
Az yemek çok spor yapmak..:)
Cok spor
Az yemek daha çok kilo aldırır.
Spor iyidir.
Spor
Az yemek cok s*çmak
En İyi Görüşler