Sağlık & Diyet 1 ay Sürekli yeme isteği psikolojik olabilir mi? Mechul680 Xper 6 Takip Et FacebookTwitter 00 Stres ve sıkıntı halinde sürekli yeme ihtiyacı ile rahatlamaya çalışıyorum bunun önüne nasıl geçebilirim Güncellemeler: Takip Et 00 Paylaş FacebookTwitter Sürekli yeme isteği psikolojik olabilir mi? 60 Görüşünü yaz
çoksempatiğimsin Fenomen 1 ay Evet olabilir. Stresten dolayı iştahın açılmıştır. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
random1212 Xper 5 1 ay Duygusal yeme bozukluğu olabilir. Bende de var. Önceden daha çoktu baktım kilo almanın önüne geçmem gerek kontrol ettim kendimi. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
moonlight012 | Sağlık & Diyet konusunda 71 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay Evet olabilir ben de öyleyim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Gizli Üye 1 ay Psikolojin bozuk sokak köpeği Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Mechul680 1 ay Köpek derken Görüş sahibi 1 ay Sokak köpeği
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
60Evet olabilir. Stresten dolayı iştahın açılmıştır.
Duygusal yeme bozukluğu olabilir. Bende de var. Önceden daha çoktu baktım kilo almanın önüne geçmem gerek kontrol ettim kendimi.
Evet olabilir ben de öyleyim
Psikolojin bozuk sokak köpeği
Köpek derken
Sokak köpeği
Anoreksiya olmaya çalış
Olabilir