Diyet & Beslenme Intermittent fasting yapan var mı? Takip etmek için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz? Federerkek Takip Et FenomenYoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Selamlar, intermittent fasting yapmayı planlıyorum. Telefonda da takip edebileceğim önerdiğiniz bir uygulama var mı? Intermittent fasting yapan var mı? Takip etmek için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz? Cevapla Telefon Soruları Uygulama Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kalitatif Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Ramazandan önce başlamıştım şimdi ramazanla birlikte daha iyi oturdu tabi. Uygulama takip etmiyorum saatler kafamda belli 0 4 Yorumla Federerkek +1 yıl Kaç saatlik yapıyorsun? Yorumla kalitatif +1 yıl 16 açlık 8 serbest Yorumla Federerkek +1 yıl Öğleden sonra oluyor değil mi o serbest süre? Yorumla kalitatif +1 yıl Şu an iftarla sahur arası mecburen 😅 gerçi Şaban ayında da öyle yaptım. sonrasında büyük ihtimalle öğlen 12 akşam 8 e çekmeye çalışırım Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Onun yerine su oruç tutmak daha mantıklı gibi 1 1 Yorumla hzkadın +1 yıl Bencedr Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ramazandan önce başlamıştım şimdi ramazanla birlikte daha iyi oturdu tabi. Uygulama takip etmiyorum saatler kafamda belli
Kaç saatlik yapıyorsun?
16 açlık 8 serbest
Öğleden sonra oluyor değil mi o serbest süre?
Şu an iftarla sahur arası mecburen 😅 gerçi Şaban ayında da öyle yaptım. sonrasında büyük ihtimalle öğlen 12 akşam 8 e çekmeye çalışırım
Onun yerine su oruç tutmak daha mantıklı gibi
Bencedr