Sağlık & Diyet Intermittent fasting yapan var mı? Takip etmek için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz? FedererkekFenomen Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Selamlar, intermittent fasting yapmayı planlıyorum. Telefonda da takip edebileceğim önerdiğiniz bir uygulama var mı? Intermittent fasting yapan var mı? Takip etmek için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz? Görüş Yaz 2 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kalitatif Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eig 97% 9 ay Ramazandan önce başlamıştım şimdi ramazanla birlikte daha iyi oturdu tabi. Uygulama takip etmiyorum saatler kafamda belli Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 4 yorumu gör Federerkek 9 ay Kaç saatlik yapıyorsun? Yorumla kalitatif 9 ay 16 açlık 8 serbest Yorumla Federerkek 9 ay Öğleden sonra oluyor değil mi o serbest süre? Yorumla kalitatif 9 ay Şu an iftarla sahur arası mecburen 😅 gerçi Şaban ayında da öyle yaptım. sonrasında büyük ihtimalle öğlen 12 akşam 8 e çekmeye çalışırım Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 20 , eig 99% 9 ay Sağlık & Diyet konusunda 4,2b görüş paylaştı. Onun yerine su oruç tutmak daha mantıklı gibi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör hzkadın 9 ay Bencedr Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
0Görüş
Ramazandan önce başlamıştım şimdi ramazanla birlikte daha iyi oturdu tabi. Uygulama takip etmiyorum saatler kafamda belli
Kaç saatlik yapıyorsun?
16 açlık 8 serbest
Öğleden sonra oluyor değil mi o serbest süre?
Şu an iftarla sahur arası mecburen 😅 gerçi Şaban ayında da öyle yaptım. sonrasında büyük ihtimalle öğlen 12 akşam 8 e çekmeye çalışırım
Onun yerine su oruç tutmak daha mantıklı gibi
Bencedr