Bi 10 kilo verme hedefim var. Kilo vermeden ziyade sıkılaşmak ve yağ yakmak, spora başladım ama diyet kısmı yürümüyor 😕
Yani tatlıdan uzaklaşamıyorum. 😕
Yani tatlıdan uzaklaşamıyorum. 😕
Bu diyeti yapman halinde elde edeceğin şeyleri ve aksi durumda karşılaşacağın sorunları maddeler halinde bir kâğıt parçasına yaz. En alt kısmaysa; büyük harflerle "Bunu yapabilirsin, inan kendine!" ya da buna benzer kendini motive edeceğini düşündüğün bir cümle yaz. Sonra, her yemek yeme isteğin geldiğinde, kendini sınırlandırabilmek adına bu kâğıt parçasına bak. Bunu bir ritüel haline getir. Başarmak istediğin bir konu hakkında elde edeceğin güzellikleri ve karşılaşacağın sorunları aynı anda görebileceğin bir şeyle sokarsan, o konuda hakkında anlık olarak daha mantıklı kararlar verebilirsin. Açıkçası bunu şu an düşündüm. İşe yarar mı acaba? 😀
Bunun için motivasyon çok önemli.
Önceden fazla kiloları olup da zayıflayan insanların youtube, instagram hesaplarını takip edebilir, onların başardıklarını kendine örnek alabilirsin.
Kendine belirli hedefler koyarak aşama aşama başardıklarını not alabilirsin, bu da motivasyonunu arttıracaktır.
Kendine zayıflarken sana eşlik edecek, senin gibi bu durumdan şikâyetçi bir arkadaş bulabilirsin, birbirinizi motive edersiniz. Bu arada hedefine ulaşman için belirli bir süre harcaman gerekiyor o yüzden kısa süreli sonuçlarla kendini üzüp umutsuzluğa kapılma sakın. Şimdiden bol şans❤
Cevap
15Cevap
Tamam hadi ben seni ikna ediyorum; o diyeti yapabilirsin, kiloları verebilirsin, bunu başarabilirsin evlat hadi let's go
Rica ederim 😄
Onları yapacağın şey şu yulaftan tatlı yapacaksın sağlıklı tatlılar var
İkna edemezsin. İnsanın içinde o motivasyon yoksa ne yapsan boşa.
Motivasyon videoları izle. Ya da bu yollardan geçmiş insanlar vardır elbet. Onların içeriklerine bir göz gezdir. Değişimlerini görünce şevk gelir belki. Ve o elindeki tatlıyı sakince yere bırak.
Disiplin her şeyden önce gelir abla. Eşine söyle yardım etsin sana
Sevgilinde mi yok abla :D
Benim hiç olmuyor be abla keşke kadın olsaydım belki bir şansım olurdu :(
Ben hareketlerim kısıtlandığı için başlamıştım.
Şişmanken bir gören bir daha bakmıyordu. Şimdi ilgi görmek güzel.
Tatlı için tarçın, çilek, muz ve turna yemişi tavsiye ederim.
Ayna karşısında kendinle düzenli olarak konuş :D
Instagram dan eccekeskinn takip etmeni tavsiye ederim
fit kız fotoları koy indir telefonuna hep bak iç çek ah şunlar gibi olsam erkekleri peşimde maymun etsem filan de motive olursun
Evin birçok yerine girmek istediğin kalıba uygun kadınların fotoğraflarını as, onları gördükçe elin yememen gereken şeylere gitmez
Valla bi taktiği yok kesmeden kilo veremezsin yok hurmalı yok yulaflı tarif yap falan diyenler çöp ben 15 kilo verdim kesmezsen başka bi yolu yok
Sevdiğin biri için ve ya çok sevdiğin koyafete girebilmek için
Squat da yapiyor musun apla 😝
Olsun yine de verirsin ya
Bu soruya cevap bulursan bana da söyler misin 😀
Bana oradan ver bir 10 kilo 😄😄
Chloe ting 2 haftalık programını yap
Konuşarak
Etme
Etme ye gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhabalar! Öncelikle bu sürece karar vermeniz bile çok büyük bir başarı, bunun için tebrik ederim.
Tatlı yemekten vazgeçememe nedendir?
Şöyle diyebilirim ki, tatlı gerçekten güzel ve insanda keyif uyandıran bir yiyecek. :) Eğer hayatınızdan tatlı/paketli ürünleri çıkarmak isterseniz, gün içi neyle beraber tükettiğinize bakabilirsiniz. Belki tatlının kendisi değil ama kahvenin yanında tatlı yeme isteğiniz vardır ve o sırada da kahve tetikleyici rolündedir ya da gün içi duygusal yeme atakları yaşıyorsunuzdur ve damak tadı yatkınlığından kaynaklı bu tercihi tatlıdan yana kullanıyorsunuzdur.
Size önerim tatlıyı sıfırlamak yerine her gün tatlı ya da paketli gıda tüketiyorsanız 2-3 güne 1 çekmek, sonrasında da haftada 1-2 haftada 1 gibi periyotlarla ilerlemeniz. Tatlı isteğiniz olduğu zaman meyvelerden, kakaolu hurma toplarından, bitter çikolatadan, tarçınlı sütten dönem dönem sütlü tatlılardan destek alabilirsiniz! 💓