Ben tam 2 yıldır diyete türlü türlü bahanelerle ara verip yarıda bıraktım herseferinde ya vazgeçtim ya da motive olamayıp hiç başlamadan durmadan yedim yaşıma göre kilom çok fazla ve ben özellikle saat 6 dan sonra çok yemek yiyorum bunun zararlı olduğunu bildiğim halde çünkü geceleri iştahlanıyorum ve ne kadar yersem yiyim doysam bile gözüm aklım doymuyor daha çok yiyorum ve buna engel olmanın Bi yolu var mı sizce ya da kendimi nasıl motivasyona sokup nasıl başlıyabilirim aslında zayıflamak için çok güzel nedenlerim var ama buna rağmen dayanamıyorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Beslenme kaotiktr planlamak saçma denemediğin diyet yok hepsinde başarılı da oldum ama en önemlisi kendine uygunu yapman
Bende bugün bozdum diyeti mq aklıma getirdin
Gel bide bana sor 3. Günün devamı gelmiyo bende diyet flan kalmıyo
Bende de aynı Sjsjsjsj insafsizlar evde pasta yiyor
Hahahaldkdkf bizimkilerde öyle bide inadınaymış gibi benide yemeye davet edip duruyorlar ye diye sürekli
Ayn Ayn bisey olmaz ye sjsjsjsj ne diyeti falan
Demi bende işte kendimi böyle bozmaya ikna ediyorum diyetteyken ya sgdhgddhhdfk
kendinle bı savaş veriyorsun orada dime , sjsjsj
Ayy evt beynin ile kalbin savaş içerisinde kafanda durmadan Bi şeyler söylüyor ikisi ama kazanan kim oluyo belli değil sonunda ben kendimi yerken buluyorum
diyet nasıl yapılır araştır, yorube da falan var, kalorik açık nasıl olur diye , çünkü çok az yersen ilk gördüğün şeye saldırıyorsun, çok sert diyetler iyi değil bence o yüzden , sürdürülebilir diyet en iyisidir.
Zaten 1 yıldan fazla başlıyamadım herşeyi araştırdım türlü türlü diyetler var ama kontrolü Bi şekilde uygulsyamıtorum sadece nerden başlayacağımı neyi nasıl yapacağımı bilmeden yapıyorum
Bak önce hiçbir diyetisyenin diyetlerini uygulama, kalorik hesap nedir? Nasıl yapılır? Vücuda yağ hücrelerini yakmak nasıl olur? işin bilimini anla , sonra sporculardan falan diyet yapmanın kolay yanları püf noktalarından falan git
Hmm olabilir aslında Bi araştırıp deniyim
✌️👍 sağlıkla kal hadi eyw
Teşekkür ediyorum
Yardımcı olmak isterim ekliyorum
Nasıl anlamadım neye ekliyorsunuz
Zayıflaman icin
Olurr ama anlamadığım neye ekliyorum dediniz
Mesaj atabilmem için senin de beni geri eklemen gerekiyor
Gizli üye olduğun için ekliyemiyorum sanırsam hesabına giremiyorum
Bekle
Çıktım