Bi'Bilen Anıl Ercan sesli yanıtlıyor: Sağlıklı kilo vermek için neler yapılabilir?

Merhaba🖐
Sağlıklı kilo vermek deyince insanların aklına salata ve tatsız tuzsuz yemekler geliyor ya da saatlerce aç kalmak.
Oysa sağlıklı beslenmek hiç aklımıza gelmiyor, kural belli işlenmiş ürünler ve yağlı yemeklerden uzak durmaktır.
Sağlıklı yağlar, sağlıklı karbonhidrat ve rafine şeker kullanmak gerekir... daha çok sebze daha çok protein daha çok su daha çok hareket işin sırrı bu abur cubur, kızartma, aşırı şekerli tatlilar hem fazladan kalori almamıza hemde kalbe zarar verir... kilo vermedeki amaç alışkanlıklarimizdan vazgeçmek olursa bu kilo vermediki karar ömür boyu sürebilir...
Bence kendini aç bırakmamalısın asla ben 3 yıldır aynı kilodayım ve şöyle ki ekmek neredeyse hiç kullanmıyorum siz kullanıyorsanız azaltabilirsiniz ve kahvaltılarımı çok sağlıklı bir şekilde hallediyorum
Cevap
5Cevap
Yeniş bir diyet buldum nutella diyeti sabah akşam öğle yatsı yiyosun kiloyu veriyorsun 😇
Ne güzel, bol bol nutella yiyelim 😄
Bir uzman diyetisyen sizin için en iyi yöntemi sunabilir. İnternetten araştırmakla veya birilerinin deyişleriyle olmaz.
En iyisi yemeyeceksin başka şekil gitmiyor tüm diyetleri denemiş biri olarak söylüyorum
Psikolojini düzeltmelisin. Daha sonra oluyo zaten herşey
En güzeli boğazına düşkün olmamak ve dengeli beslenmekten geçer
kamu yonetimi mezunu ama iki yıl vegan beslendi diye uzman mı oluyor ahahhah jfdjhfsj
Babalar kendinize sağlam bi dert edinin... 1 haftada 5 kilo garanti
@Kedim7onu Askdsdlfksdfşlk ya yanlış dert listesi yapmışsındır sşldkfisşdfisd
@Kedim7onu o zaman evrene doğru mesaj yollamadın sşldkflisdşlfds
Aldığın kalori azalt yakını arttır basit aslında ama yemek yemek güzel ya
en sağlıklısı az yemek
Sık öğünlerle azar azar yemeli
Ağzını tutmak 🤐
Bol spor
Düzenli spor
Hocam çok güzel detaylar. Teşekkürler.
Rica ederim 😇