Sağlıklı kilo vermek için neler yapılabilir? Öğünlerde hangi gıdalar mutlaka olmalıdır?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Merhaba🖐
Sağlıklı kilo vermek deyince insanların aklına salata ve tatsız tuzsuz yemekler geliyor ya da saatlerce aç kalmak.
Oysa sağlıklı beslenmek hiç aklımıza gelmiyor, kural belli işlenmiş ürünler ve yağlı yemeklerden uzak durmaktır.
Sağlıklı yağlar, sağlıklı karbonhidrat ve rafine şeker kullanmak gerekir... daha çok sebze daha çok protein daha çok su daha çok hareket işin sırrı bu abur cubur, kızartma, aşırı şekerli tatlilar hem fazladan kalori almamıza hemde kalbe zarar verir... kilo vermedeki amaç alışkanlıklarimizdan vazgeçmek olursa bu kilo vermediki karar ömür boyu sürebilir...40 Yorumla
Bence kendini aç bırakmamalısın asla ben 3 yıldır aynı kilodayım ve şöyle ki ekmek neredeyse hiç kullanmıyorum siz kullanıyorsanız azaltabilirsiniz ve kahvaltılarımı çok sağlıklı bir şekilde hallediyorum
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
5Cevap
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Yeniş bir diyet buldum nutella diyeti sabah akşam öğle yatsı yiyosun kiloyu veriyorsun 😇
11 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel, bol bol nutella yiyelim 😄
- +1 yıl
Bir uzman diyetisyen sizin için en iyi yöntemi sunabilir. İnternetten araştırmakla veya birilerinin deyişleriyle olmaz.
10 Yorumla - +1 yıl
En iyisi yemeyeceksin başka şekil gitmiyor tüm diyetleri denemiş biri olarak söylüyorum
10 Yorumla - +1 yıl
Psikolojini düzeltmelisin. Daha sonra oluyo zaten herşey
10 Yorumla En güzeli boğazına düşkün olmamak ve dengeli beslenmekten geçer
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
kamu yonetimi mezunu ama iki yıl vegan beslendi diye uzman mı oluyor ahahhah jfdjhfsj
20 Yorumla - +1 yıl
Babalar kendinize sağlam bi dert edinin... 1 haftada 5 kilo garanti
35 Yorumla- +1 yıl
@Kedim7onu Askdsdlfksdfşlk ya yanlış dert listesi yapmışsındır sşldkfisşdfisd
- +1 yıl
@Kedim7onu o zaman evrene doğru mesaj yollamadın sşldkflisdşlfds
Aldığın kalori azalt yakını arttır basit aslında ama yemek yemek güzel ya
10 Yorumla- +1 yıl
en sağlıklısı az yemek
10 Yorumla - +1 yıl
Sık öğünlerle azar azar yemeli
20 Yorumla - +1 yıl
Ağzını tutmak 🤐
10 Yorumla Bol spor
10 YorumlaDüzenli spor
10 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık & Diyet > Sorular > Bi'Bilen Anıl Ercan sesli yanıtlıyor: Sağlıklı kilo vermek için neler yapılabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Hocam çok güzel detaylar. Teşekkürler.
Rica ederim 😇