Özellikle unlu ve şekerli şeylerden uzak durmak lazım.
113 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle katılıyorum
- +1 yıl
Özellikle doğal diye satılan ürünlerin içindekileri kısmını da okuyun. Faydalı olur ona göre. Her şeye doğal diye yazı atıp içine neler katıyorlar.
- +1 yıl
Artık zaten doğal bir şey bulmak iyice zorlaştı bu arada teşekkür ederim çok verdiğin bilgiler için benim için verdiğin bilgiler çok faydalı oldu
- +1 yıl
Rica ederim ne demek... her zaman.
- +1 yıl
Birde bir şey sorabilirmiyim sorun olmazsa eğer
- +1 yıl
Tabiki buyrun sorun?
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim ben sadece susadığım zaman su içiyorum da arkadaşlarım daha fazla içmem gerektiğini söylüyor kaç litre su içsek iyi olur ideal olarak kaç lira içilmeli bazen de çok fazla içiyorum o zaman da iyi olmuyor
- +1 yıl
Günlük minimum olarak iki buçuk veya üç litre olmalı. Özellikle yazın bunun üzerine çıkılmalı. Vücut bu sayede iyileşiyor. Hayat su da zaten. Alkol ve sigara olmayacak zayıflamak istiyorsan. Alkol her zaman kilo aldırır. Alkolün aldirdigi kiloyu zor verirsin. Besinlerin ki bile daha kolaydır.
- +1 yıl
Allah'a şükür zaten alkol ve sigara kullanmıyorum bu durum benim için çok iyi oluyor özellikle sağlık açısından bana yardımcı olup verdiğin faydalı bilgiler için çok teşekkür ederim her şey için dediklerine uyucam
- +1 yıl
Rica ederim ne demek. Başarılar... inşaallah bir an önce sağlıklı yaşam idealine ulaşırsın.
- +1 yıl
İnşallah Amin sağol Allah razı olsun her şey için tekrardan çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Teşekkürler...
- +1 yıl
Rica ederim
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Azim kararlılık istikrar =sonuç gerisi geliyor
17 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel bir yorum haklısın doğru söylüyorsun katılıyorum sana
- +1 yıl
Aklın yolu bir
- +1 yıl
😊😇☺️heralde kedin var burdan çok tatlı görünüyor
- +1 yıl
Evet kapımızın önündeki kediler hayvan beslemeyi severim
- +1 yıl
Ne güzel çok tatlıymış maşallah şanslılar senden yana eminim ki onlara çok iyi bakıyorsundur
- +1 yıl
Teşekkür ederim diğer kedilere göre şanslılar
- +1 yıl
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- +1 yıl
Vücut tipine göre değişir o mesela birisi vardır 1 ayda 5.6 kilo verir. kimisi o ay içinde 1.2 kilo verir. Ama sağlıklı kilo verebilmek için düzenli egzersiz. Ve su kütlesini korumaktır eee tabi hayliyle spor hocalarından bu konu hakkında bilgi almak en doğrusudur.
13 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim verdiğin faydalı bilgiler için
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
😊😇☺️
- +1 yıl
Yemek yedikten sonra hiçbir şey yapmadan uzanmak en büyük yanlışlardan bu yüzden olabildiği kadar hareket edip eritmek gerekiyor metabolizmam yavaş diyip bahanenin arkasına saklananlar bunu kesinlikle yapmalı onun haricinde sebze ağırlıklı beslenmek ekmeği azaltmak ve limon/limon suyu tüketmek kilo vermek için ideal yöntemler diyebilirim.
14 Yorumla- +1 yıl
Evet bu konuda çok haklısın yemek yedikten sonra yemek yayılmaz dediğin gibi yanlış hem de insana rahatsızlık verir güzel ve faydalı yorumun için teşekkür ederim çok
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
☺️😇😊😃
- +1 yıl
😊😊
- +1 yıl
Öncelikle şeker ve insülin dirençlerine, tiroit bezi değerlerine ve kortizol hormonuna baktırmak lazım. Her şey yolunda ise spor + %50 karbonhidrat %50 protein beslenmesiyle sağlıklı kilo verilebilir
12 Yorumla- +1 yıl
Verdiğin faydalı ve yararlı bilgiler için çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
He valla doğru diyon ama benim boğaz durmuyor o ne olcak
110 Yorumla- +1 yıl
Tut 😂😀😁
- +1 yıl
Belli oluyor 😇😊☺️
- +1 yıl
Bu arada çok teşekkür ederim sana
- +1 yıl
☺️😊😇😎😃
- +1 yıl
Kilolu olmayı sevmiyorum kilomu korumak iyi oluyor böyle daha iyi yaşıma göre normal ve ideal kilodayım o yüzden bir sorun yok
- +1 yıl
O yönden de çok şanslı bir insanım
- +1 yıl
Spor yuruyus sebze agirlikli beslenmek
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle katılıyorum sana 😇😊
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar