Doktora gidemem, özgüvenim yok. Ne yapmalıyım?

Merhaba, ben yediğim her şeyi kusuyorum. Neden böyle oldum bilmiyorum kilo takıntım yoktu aslında. Bir gün yemek yediğim zaman midem aşırı bulandı kustum sonra hep öyle devam etti. Yemek yediğim zaman bir süre sonra midem bulanıyor yemek yemek istemiyorum. Bu durumu aileme söylemiştim yediğim şeyleri kustuğumu biliyorlar ama söylediğim anda "Ergensin, ilgi çekmek için yapıyorsun." gibi şeyler demeye başladılar. Ama artık çok ciddileşmeye başladı. Artık kan da kusuyorum sebebini bilmiyorum. Neredeyse hiçbir şey yemiyorum en son 4 gün önce yemek yedim. Aileme söyledim ciddileşmeye başladığını doktora gitmem gerektiğini ama "boş boş işlerle uğraştırma bizi." dediler. Ben çok özgüvensiz bir insanım. Yanlış anlamayın 2 hafta önce 18 yaşıma girdim ama ben küçükken de böyleydim. Özgüvensiz, çekingen, utangaç, sessiz bir çocuk. Yani ailem olmadan gidebildiğim tek yer market diyebilirim. Alışveriş merkezine de asla kendim gidemem, okulun ilk günü ailem yanımda olmak zorunda sınıfımı bulamam kaybolurum, denize gitsek biz ön sıralarda olmak zorundayız yoksa kayboluyorum falan. Yani ben ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası. Umursamıyorlar. Ben tek başıma hiç doktora gitmedim ne yapmam gerektiğini bile bilmiyorum çok stresli ve gergin bir insanımdır. Gidemem yani yok olmaz. Hastanenin yerini bile bilmiyorum hem aileme "ben doktora gidiyorum." diyemem. Kötü durumdayım, ne yapacağımı bilmiyorum.
Doktora gidemem, özgüvenim yok. Ne yapmalıyım?