3 haftadır düzenli egzersiz yapıyorum sağlıklı besleniyorum ama daha çok kilo aldım! şu göbek yağlarından bi kurtulamadım zaten sadece göbeğim var diye karın egzersizleri yapıyorum ama içime çektiğimde kas belli oluyor bıraktığımda şişkinnn napmalıyım geçmesi için önerceğiniz diyet egzersiz vb?
Göbek yağların erimiyor, hangi egzersizleri yapmalıyım?

Selamlar,
Vücudumuzun yağı depoladığı bölgeler çoğunlukla genetik kodlarımızla belirlenir.
Eğer vücudunuzun yağ hücre dağılımı karın bölgenizde yoğunluktaysa, total yağdan eksilme olması gerekir. 3 haftalık egzersiz planına sadık kalmanız çok güzel.
Tavsiyem; egzersize devam ederek, dengeli bir beslenme planıyla bunu desteklemeniz. Yağ kaybetme sürecinde sabır çok ama çok önemlidir. Unutmamak gerekir ki rahatsız olduğumuz kilolara kısa sürede çıkmıyoruz.
Aynı şekilde kilo vermeye çalışırken de sabırla hedefimize odaklanmak çok önemli. Egzersiz ve sağlıklı beslenmeyle kilo vermek en sağlıklı yöntemdir. Bu süreçte gelişiminizi mezura ölçümüyle takip etmelisiniz. Cm bazında inceliyorsanız, kilo alımınız kas kazandığınız anlamına gelir ki bu harika bir gelişme. Her kazanılan kas kütlesi, dinlenirken bile yağ yakmanız anlamına gelir.
Tüm vücut kaslarınıza yönelik bir egzersiz planıyla amacınıza daha kısa ve kalıcı yoldan ulaşırsınız.
Günde az 2 lt su ve min 7 saat uykuyla ödeminizden kurtularak aynada daha motive edici bir görüntü elde edersiniz.
Sağlıkla kalın.
Egzersiz açıklamaları ve motivasyon devamlılığınız için FitBeebyBeril sayfasını takip edebilirsiniz.
Beril Tarakçıoğlu
geçmiyo amaa