Zaten diyetteyim 10 kilo verdim kendi cabamla daha vermem gereken 8 kilom var vücudumun sıkılaşmasini istiyorum çok etli şu an 😂😂😂 76ydim 66 ya indim 58 olmak istiyorum 170 boyum bu arada. Daha önce zumba yaptım çok zevkli çok seviyorum zumbayla sıkılaşmak mümkün mü yoksa hiç sevmediğim fitness yapmak zorunda mıyım 🥺
Güncellemeler
+1 yıl
Yaa yok mu güzel bilgi verecek yönlendirecek biriii
10 kilo verdim diyetle şimdi Sıkılaşmak ve kilo vermek için zumba mı yoksa fitness mı?
Ben de fitness severim. Kick Boks'a devam edeceğim de uygun ortam yok. Bende de var aynı durum. Aslında iyiyim ama yeniden sıkılaşsam iyi olacak. 168 boy 61 kilo benim de hedefim 56
Fitness ya da Pilates tercih edin. Spor zor geliyorsa evde de deneyebilirsiniz birşeyler. Zumba size daha iyi gibi önemli olan doğru egzersiz ve süreklilik. Ben olsam hiç düşünmeden fitness'a giderdim de pandemi var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben de fitness severim. Kick Boks'a devam edeceğim de uygun ortam yok.
Bende de var aynı durum. Aslında iyiyim ama yeniden sıkılaşsam iyi olacak. 168 boy 61 kilo benim de hedefim 56
Zumba fitness kadar etki etmez mi sence
Fitness ya da Pilates tercih edin. Spor zor geliyorsa evde de deneyebilirsiniz birşeyler. Zumba size daha iyi gibi önemli olan doğru egzersiz ve süreklilik. Ben olsam hiç düşünmeden fitness'a giderdim de pandemi var.
Eder de en etkilisi fitness bence
Bizim burada az vakalar o yüzden heryer açık artık yaza kqdar kapanmaz diye düşünüyorum hem aşi da oldum ikinci dozunu alacagim 🙆🏻♀️😂
Anladım yine de dikkat edin. Ben aşıya karşıyım.
Karşı olacağınız bir durum yok bence gün gelicek herkes olucak siz de dahil şu n korku var millette
O konu biraz karışık. Derin mevzû... normalde uzun uzun fikrî tartışma yaparım fakat şu an çıkmam gerek
Fitness tabiki antrenör olarak yardımcı olmamı ister misin
Güzel vip bir salon buldum oraya gidicem sanırım ama fitness çok sıkıcı yaa
Sıkıcı değil ya üç dört sıkıcı gelir sonra eğlenceli gelir hiç yaptın mı daha önce
Yaptım da ciddiye almadan gittim zumba ve tae bo denedim peki haftanın bir yarısı zumba bir yarısı fitness olsa 😂
Ya burdan yazsanız ne olur sanki ilk mesaj da mesaj. Sadece yardım istedim bir konuda
Ondan değil burayı biliyorsun abaza çok sacma sapan yorum yaparlar
Yo sen söyle burdan birşey olmaz gizliyim zaten. Temmuza kadar devam etsem fitnessa sence güzel sonuç alır mıyım
Alırsın tabiki ama düzenli ve diyet
Diyet kolay ya
Attım bakar mısın mesajlara
Zumba tabi. Fitness boş ve leş
Neye göre boş
Fitness elit sporcular için kas güçlendirme idmanından başka bir şey değildir. 3 ay sonra fitnesstan soğuduğunda vücudun geçen senekinden beter olur.
Duzenli yapilan agirlik antrenmanlari
Ya sevmiyorum işte ben ağırlık çalışmak falan 😒 dans etmeyi seviyorum
Tamam yine dans et canim sikilasmak icin agirlik sart
Ne gibi ağırlık evde dumbellarim var 😂 1 er kiloluk
Spor salonu yazil 1 kg ile olmaz😂
Ya ben ağırlık falan kldiramam öyle ağır
gel benı kaldır
Fitness tabikide biraz dişini sıkman gerek
Hiç sevmiyorum ama severek de gitmeyeceğim için de kesin devamı gelmez
O zaman sıkılaşamazsın
Uf niye bu kdr zor olmak zorunda ya zaten kiloyu çok zor verdim
Haftada 3 gün yap o zaman