Yaşım 18 , kicboks veya bacak boyu esnetme hareketleri ile bacak boyum uzar mı?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Uzatır ben bizzat denemiş biri olarak söylüyorum kardeşim. Ama yanımda beslenme de çok önemli bol bol yumurta tüket, süt ve süt ürünleri tüket meyve sebze yi de ihmal etme günde 3 L su iç. Uyku düzenin olsun 8 saatten az uyumamaya çalış inşallah uzarsın ben 4 cm uzadım bir yılda 😌
01 Yorumla- +1 yıl
Abla benim boy 181 bacak boyum 99 cm sence bacağım daha uzar dimi kötü görünüyor gibi? Lise sondayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
5Cevap
- +1 yıl
23 yaşına kadar boy uzaması devam etmektedir. Esnemeden ziyade bacağa bağlanın ağırlık toplarıyla sıçrama hareketleri çalışabilirsiniz. Bunun dışında haftanın 2 günü pilates omurilik ve sırt kaslarınızı daha dik ve simetrik göstererek boy uzamasında etkisi olmaktadır.
00 Yorumla Uzun olmak güzel bir şey değil seveyim kızların zevklerini
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Şu son 1 yıldır o kadar çok zorluyorum ki vücudumu esneterek sırf uzamak için : ( sen devam et inanarak yap.
00 Yorumla - +1 yıl
Öyle birşey yok arkadaşlar, var diyenlere de kanmayın. Bacak boyu ya da toplam boyunuz tamamen genetiğinize bağlıdır
00 Yorumla erkeksin rahat rahat uzar merak etme. aslında kızlarda uzar ama erkekler kadar değil. lakin uykuna ve beslenmene dikkat etmen gerekir. protein ağırlıkla beslenirsen çok daha etkili olur.
10 YorumlaHayir uzatmaz, karin ve kasik kaslarının gelişimini sağlar.
00 Yorumla- +1 yıl
ben de alt bacak boyumu uzatmak istiyorum yta
00 Yorumla - +1 yıl
Hayır, kasları uzatır yani daha esnek olursunuz.
01 Yorumla 1 cm anca
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Erkeğim ama bu oran değişiklik gösterir mi peki
Uzatmasada yap güzel aktivite
00 YorumlaYüzme daha etkili diye biliyorum
00 Yorumlaesnetim 8 yıldır ama 30 santim uzadım
00 Yorumla- +1 yıl
Sanmam
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Burada blog yazım var https://squatgirl.com/tag/boy-uzatma-hareketleri ve burada Boy uzatma playlistim var https://youtube.com/playlist?list=PLNByJZJMJOmBKQ310GEYgI69h4iZxpB2p
Çok teşekkürler hocam :))
siteyie giremiyorum ya sen girebildin mi