Bacak boyu nasıl uzatılır?
Bacak boyum kısa omurgam uzun sizce nasıl uzatabiliriz
Bacak boyum kısa omurgam uzun sizce nasıl uzatabiliriz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İp Atlamak
İp atlamak bacak boyu uzatma egzersizleri arasında etkili bir yere sahiptir. Her iki bacağı birden çalıştırabilirsiniz. Belirli bir tempo yakalamak gerekir.
Bisiklete Binmek
Buradaki püf nokta, bisikletinizin sele yüksekliğidir. Selenin yüksekliğini normalden 2-3 cm daha yukarı kaldırmanız, bacak boyunuzun uzamasına yardımcı olacaktır. Aynı zamanda bacak ve kalça kaslarınızı da çalıştırmış olacaksınız.
Hızlı Koşmak (Sprint)
Son olarak hızlı koşma egzersizi örnek olarak verilebilir. 40 – 60 metre arası yapılan hızlı koşular bacak boyunu uzatmaya yardımcı olur.
bacak egzersizi yap ve sabahları uyanınca gerin.eklemlerini harekete geçir.zıpla.ip atla.bacak boyum 103 cm.her gün bunları yaparım.ama birazda genetik.kaç yasındasın?
18
18'den sora uzamaz bir erkek olarak deniyorum 2 günde bir ip atlıyorum,yarım saat koşuyorum her gün süt içiyorum 1 cm uzamadım daha bnde spor niyetine yapıyorum uzarsa uzamazsa sie et kabullenmek lazm...
voleybol ve basket oyna
Cevap
8Cevap
Yok öyle 20 yaşına kadar uzuyo 22 yaşındayım 168 idi boyum ve düzenli esneme hareketleri yaptım ve öyle uykuma yediğime dikkat etmedim hareket yaparak 2 hafta sonrasında 171 oldum duvar da da olcmustum boyumu baslamadan önce şimdi aynı duvarda oluyorum o çizginin üzerinde çıkıyo
Bende uzatmak istiyorum yaş
20 yasina kadar uzuyor sallamyn yok 18mis nah 18 yok izim sen hopla zipla bak nasil uzuyor bide sabahlari sutun icine cig yumurta koy uzamazsabisi bilmiom bak gor sen
Boy uzamaz(ameliyati varsa pahali ve zordur) fakat sporla daha uzun gibi gosterebilirsn
ip atlamak ve koşmak uzatır sen internete bacak uzatma egzersizleri yaz bir bak :D
benım bıldğim kendını asman lazım tersten yanı baş aşağa ayaklar yukarı olacak şekılde bunu bır kaç kere yapman lazım
epifiz denen plaklar var onlar kapanınca anca topuklu ayakkabıyla uzatabilirsin
Yere yat ve olabildiğince Kollarını öne Ayaklarını arkaya uzat kesinlikle bacak boyun kol boyun uzayacaktır
bacak uzamaz sadece daha düzgün görünmesi için egzersizler yaparsın kiloyada dikkat etmelisin zayıf olmalısın dar kesim giymelisin daha uzun gözükür
Kendi uzar.. ya da zıpla evde 50 defadan fazla her gün
benimde tam tersi :))
ayağına taş bağla, balkondan aşağıya sarkıl
marangoza git söyle istediğin gibi yapar o
Uzatamazsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar