Egzersiz demeyin çünkü 1 ay kadar emi wong bacak egzersizini uyguladım sadece bacağımı inceltti o kadar bana bacak boyu gerekli tecrübeli biri yardımcı olursa sevinirim
Boyum 180
İç bacak boyum 80
Boyum 180
İç bacak boyum 80
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızların boy uzama yaşı 19'a kadardır. Egzersiz ısınma soğuma amaçlı yap spor olarak ise voleybol'a merak salmaya başla inan ki senden daha çok denedim bu tür yöntemleri.
Kız değilim ya
Trans mısın? : D
Aklına şu elimdeki beypazarı maden suyunu dökeyim
Beypazarının mineral değeri az en iyisi Özkaynaktır
Erkeklerde de 23
23 e kadar uzamaz abartma otmuyuz biz
Uzar kanka uzar gerekli araştırmaların doğru olduğunu herles biliyor
Sen kaç yaşına kadar uzadın
Sen benden daha uzunsun kanka
Genetik faktörlü bu işler
Orantılı değil ki gövdemle bacaklarım eşit olmalı ama değiller problem orada
Bacak boyu uzatma ile ilgili ameliyat ya da bir işlem vardı her gün kemik 1 cm uzuyordu araştır
Egzersizlerden açma germeleri kaç ay yaptın?
Kaç yaşındasın ki
18 tam
Uzayacağını sanmıyorum
:')
Bacak boyun kötü değil
Hayır kötü
bugün endokrinoloji ye de gittim vücudum kadınsal olarak yağlanıyordu ilginç şekilde hormonlarımda normal çıktı bugün çok çok çok mutsuzum az kaldı ağlamama zor tutuyorum kendimi
Anlamadım nasıl kadinsal olarak?
Biraz utanç verici bişey benim popom aynı kız poposu gibi pantalon giyerken orta çıkıyor ve gizlemek zorunda kalıyorum aynadan baktığımda oturup ağlayasım geliyor haftaya ortopedi randevumda var buna bacak boyum için gideceğim 80 cm gerçekten çok kısa umarum ondanda olumsuz cevap almam yoksa ben bu psikolojiyle zarar veririm kendime
Ya hayır gerçekten kötü değil herkesin kusurları vardır takma kafana üzme kendini ve kendine zarar vermeyi falan da düşünme
Allahım ben ne suç işledim de bana bunları layık gördün kimseyle konuşmaya cesaretim kalmadı kendi kendime savaş açtım her aynaya baktığımda oturup kusurlarımı seyrettim buram böyle şuram şöyle insanlara bakıyorum ne kadar da düzgün bedenleri var uzun bacaklısı geniş omuzlusu uzun boyulusu hep kendimi küçük gördüm o giydiğim pantalonun dizden sonrasının gelmemesi içimi paramparça ederken popomunda bir okadar kadınsı duruşu beni mahvediyor ben nasıl kendimle barışırım hiç bilmiyorum yksyi başarıyla bitirip kurtulursam eğer kendime çok iyi bakacağım belki daha atletik vücudum bu yıpranmış yorgun bedenimden daha güçlü daha estetik olur buna gerçekten çok ihtiyacım var
La olm benim boyum 1.75 civarı takma kafana
Cevap
3Cevap
Emi wong inceltiyormu bacağı hangi programı yaptın çok istiyorum inceltmek?
Xper 3 değilim diye link ekleyemiyorum ama ismi
15 MIN LEG STRETCH FOR SLİM & LONG LEGS
Aynen bu şekilde yapışır youtube a 21 günlük bi egzersiz safece esneme hareketleri var hiç yorulmuyorsun aksine rahatlıyorsun
Tamam teşekkürler
Bacagıni kırayım senin sonra uzar büyük ihtimalle
He yar* *
yaş kac? birzda onunla alakalı. olalım
18 yaşındayım
Uzamaz kanka
Agaa 🚬🚬🚬
Bacak onemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?