İştahım nasıl kesilir? Sağlıklı bir şekilde zayıflamak için verebileceğiniz püf noktalar var mı?
Kilo vermek istiyorum ama sürekli yemek istiyorum, ne yapabilirim?

benim annem de aynı sorunu yaşıyordu ve çalıştığı yerde birisi kilosuyla alay edince gücüne gitmişti diyetisyene falan gitmişti ama hiç biri işe yaramadı annemin kilo vermek istediğini ailecek biliyodk ve annem bize şunu söyledi eğer hamur pirinç ve ekmek yemeye kalkışırsam beni uyarın dedi ailecek onayladk annem benim ne düşündüğümü pek önemsemezdi ama ben yinede yrdm etmeye çalışıyodm annem bir markanın ilaçlarını kullanmaya başlamıştı markanın isminş gerçekden hatırlamıyorm sürekli su içiyodu. Annem yemek yemeyi çok severdi ve sürekli kendini aç hisedderdi bu yüzden beyaz leblebi yemeye başladı ve annemi gerçekdende tok tutuyordu ve ayrıca sna googleden ulaşabileceğin bir egzersiz kanalı tarzında bir şey önermek istiyorm "25 days slim thigh" ben merak edip bakmıştım ve insanların 25 günde nasıl değiştiklerini görünce şok olmuştum ve ayrıca şunu söylenek isterim emin ol 1 2 kilo verdikden sonra aklına yemek yemek bile gelmicek umarım yardımcı olabilmisimdir
Cevap
18Cevap
Kendini aç bırakma. Sana ketojenik diyeti öneririm. Hem sağlıklı bir diyet hem aç kalmazsın. Yemek yediğin halde acıktığında su iç bol bol. Suyunu limonlu ya da kabuk tarçınlı bir şekilde içersen tok tutmakta yardımcı olur. Aynı zamanda düzenli spor yap yapamazsan bol bol yürü hem psikolojine iyi gelir vücudun oksijen alır
Yemek ye ama akşam 7 den sonra bişey yeme ve mümkün oldukça akşamları en az yarım saat yürüyüş yap.. Yeşil çay iç ve kilona göre hesapla günlük o kadar su iç etkisini görürsün 🌼
Hindiba kahve al canım sabah ac karnına akşam yemeğinden yarim saat önce yine ac karnına iç,,,, düzenli kullan..
Sporcu beslenmesi uygulayarak sporcuların yedikleri besinlerden günde bir kaç defa yesen bile çok kilo almazsın
Youtubeden ağır yaşamlar izle hem haline şükrediyorsun hemde şahsen benim piskolojik olarak yemek isteğim gidiyor
Gündüz nekadar istersen ye gece yemeyi kes çikolatalardan ve gazozlu iceceklrden uzak dur gün icinde hareket et yerinde durma verirsin dans etmeyi seviyorsan iyi olur hergün dans et verirsin çok su ic
Bu konuya en güzel çözüm aile içi sıkıntı, hiç iştah faln kalmıyo ölmücek kadar yiyorsun sadece
Biraz daha kilo alırsan balinadan hallice olacağını düşün.
bence kafanda bitirmen lazım. zaten 21 gün kuralı var o kadar gün istikrarlı şekilde az yemeye alışırsan daha kolay olur ve alışkanlık kazanmış olursun zaten miden istemez. ama eğer arada kaçamak yaparsan da hareket etmeye çalış
Dua et
Yiyom yiyom kilo alamıyorum diyenleri şişmanlat de o zaman dileğin gerçekleşecek 😂
tamam, iki aya 10kg vermezsen bende diyetisyen diplomamı lahmacuna sarup yicem
Merhaba
Diyetisyenmisiniz
@Valesvia___ hayır canım profosyonel toşşak geçiyorum
Ha anladim
@Valesvia___ anlayışınıza hayranım
Kabak detoksu yapabilirsin. Hem kabak tok tutan bor madde olduğu için çok açlık hissetmiyorsun. Hemde düzgün bir şekilde uygularsan 3günde 3 kiloya kadar verebiliyorsun ben 3 günde 2.5 kilo vermiştim.
Yemek yemeyi unut. Ölmemek için ye sadece. Ben geceleri açlıktan ağladığımı biliyorum 😄 alışıyorsun bir süre sonra şimdi 1 tabak yemeği zor bitiriyorum
Alakasi yok bagdastirdigin sey... spor yapman lazim istedigin kadar ye spor yapmadikdan sonra kendi kendine kilo veremezsin... ? are you okey
Tabiki spor yapmadan kilo verilir Ben verdim Hemde cok
Vucudunda ki yararli yag protein ve karbonhidratlari yakmis olursun... sen hic benzin koymadigin bir arabayi surekli calistirirsan ne olur? cevabi basit parca kirar sonuc olarak sende hasta olursun... Bol bol yemek ye... vucuduna direnc kazandir bol bolda spor yap...
Gozle gorulur degisimi farkediceksin..
2 gün hiç yemek yeme mide kendiliğinden küçülecek güven bana
Abur cuburdan uzak durarak kendini alıstrcaksn ilk baştavzor olacak ama alışınca devamı geliyo
Uzman görüşü almakta fayda var.
Baska şeyler ye 🙂 kilo aldirmayan
Curcimin 500 araştır iyice
Boy kilon ne öncelikle
Merhaba, öncelikle belirtmek isterim ki aç kalarak kilo verilmez. Bu sizi strese sokar, sürekli açlık duygusuyla baş etmek durumunda kalırsınız ve bitmek bilmeyen bir döngüye girmiş gibi hissedersiniz.
Sağlıklı bir şekilde kilo vermek için kararında ve zevk alarak ilerlemek gerekiyor. Normalinde çok çok iştahlı bir bireyseniz porsiyonlarınızı biraz küçülterek bir adım atabilirsiniz. Bir anda her şeyi değiştirmek sizi zorlayabilir çünkü. Küçük adımlarla ilerlemek hep daha sağlam ilerlemenizi sağlar.
Genel olarak beslenme düzeni ile ilgili de şöyle sıralayabilirim: