Arkadaşlar gerçekten çok zor kilo alan biriydim boyum 1.60 ama 52 kilonun üzerine çıkmadım hiç dün bir tartıldım 57 kilo olmuşum cidden hiç fark etmedim kilo aldığımı da birden olmuş sanırım ama almışım yani. Çokta yemek yemiyorum aslında özellikle mide kısmımda sürekli bir şişlik var açken bile. Araştırdım stres göbeği denen bir olay varmış sanırım ama çok endişelendim açıkçası çünkü kilo alsamda bu zamana kadar göbeğim çıkmamıştı hiç. Takıntı haline getirdim yani baya. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum açıkçası ne olduysa şu karantina başladığından itibaren oldu 😂 ne yapmam gerek?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla dikkat et bende eskiden öyleydim üzülür yerdim , kırılır yerdim, sinirden yerdim , stresten yerdim, yemekten bazen olduğum yerde uyuyakalıyordum. Sonra bir sürü kilo aldım (kilo yüzünden olan nefret söylemlerini saymayacam) daha da kötü oldu daha çok yedimm derken sonunda mide ülseri ve reflü oldum çok çektim ilaç kullanırken üstüne kabızlık başladı bu süreçte 20 kilo verdim şimdi aynı davranışı sergileyemediğim yemekle sakinleşemediğim için daha da kötüyüm ne yap ne et stresi yönetmenin bir yolunu bul gerekirse kıy paraya psikoloğa git yap bir şeyler.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim bildiğim, insanlar çok stresli iken sindirim sistemleri kasılır, iştahları kapanır, ağızlarına attıkları en ufak şey midelerinde şişkinlik hissi yaratır ve birşey yiyemezler. Senin nedenin stres değil arkadaşım, biraz irade eksikliği biraz da fiziksel aktivitenin azaldığı dönemde evde spor yapmaman ve fazla kilolardan kurtulmak için ne yapman gerektiğini tam bilmemen bence. Acıktığın zamanlar bol su iç, tuzdan ve şekerden uzak dur, yiyeceklerin tiplerine göre kaç kalori olduklarını öğren ve yüksek kalorili olanları bir süre tamamen menünden çıkar. Ancak vitaminlerini almayı da eksik etme. Çünkü kaş yapayım derken bağışıklık sistemini zayıflatıp göz çıkarma riskin var. Her gün evde en az yarım saat egzersiz yap ve yemek yedikten sonra hemen oturma, ev içinde hareket et, imkânın varsa sabahları erken kalkıp dışarı çık maskeni tak ve kimse yokken yürüyüş yap.
10 Yorumla
Şu dönemde herkesin ortak sorunu herkes kiloyu takıntı haline getirdi ama yemekten de vazgeçemiyoruz çünkü başka bir aktivitemiz daha değişik bir şey kalmadı sürekli bir şeyler pişiriyoruz yiyoruz günlük kalori ihtiyacinin üstüne çıkmamaya çalış birazcık egzersiz kilo almayı önle en azından karantina bitincede ciddi bir sporla diyet yapabilirsin
00 Yorumla
+1 yılEvde canımız sıkıldıkça farketmeden sürekli yemek yiyoruz ve yiye yiye iştahımız açılıyor. Ramazandayız demeyin sahur ve iftarlarda işimize devam ediyoruz😂😂biraz dikkat et verirsin zaten dediğin gibi stresten falansa ödem olmuş olabilir çabuk gider kafana takma takarsan hiç gitmiyo uyuz kilolar😒😂
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
47Cevap
+1 yılOnce sakin ol formunu korumaya calis. Onune gecemessen gittikce kilo almaya baslarsin, farketmessin bile. Acil kietasiyeye gidip ip al gunde 100 kere araliklarla ip atlayip terle hem spor yapmis hem formunu korumus olursun hemde fazla kilodan kurtulursun
00 Yorumla
+1 yılEvde spor yapmak ta bir çözüm bence açıkçası ben evde sürekli azimle hırsla ve istikrarlı bir şekilde sporumu yapıyorum tlfda uygulamalar var onları dene kesinlikle etki ediyor ama asla pes etme birde aktar karışımları deneyebilirsin bunların yanında
00 Yorumla
+1 yılSıkıntıdan yiyor millet
Sıkılmayın kitap okuyun dizi izleyin spor yapın tanıdıklarınızla sohbet edin komşularınızla konuşun vs
Spor çok önemli her gün spor yapılmalı sabah aç karnına bir bardak suyu iç ve cardiona başla bitir ve ardından hemen bayan olduğun için hafif kilolarla egzersizler yap internetten araştır (omuz , kol , göğüs) hareketleri sonra duş ve tahıllı bir kahvaltı vs çok uzatmayayım00 Yorumla
+1 yılStres= Kilo
Rahatlamalısınız sizi çok iyi anlıyorum hatta şöyle ki bir antrenör olarak çok iyi vucuda sahip bireyken karantina ve ramazan sayesinde mahvoldum diyebilirim ama toparlanacağınıza emin olun beslenmenize ve fiziksel aktivitelerinizi-egzersizlerinizi yerine getirin. Şişkinlik konusunda ise şöyle bir tavsiyem olacak sindiremediğiniz besinler varsa yemekten kaçınmalısınız aksi taktirde şişkinlik ve geç sindirim sayesinde vücut ödem toplayacaktır03 Yorumla- +1 yıl
Ramazan ve karantina sayesinde mahvoldum derken? Ramazan ayında daha iyi diyet yapılmaz mı
- +1 yıl
@kedicİk1_0 zayıflamak için evet ama 90+ kiloda kaslı bir yapı var ise korumak çok zor. Ödem tutmaya meyilli bir vücut tipine sahibim bu da ne yazık ki bir yandan kas içi su atarken bir yandan deri altı su tutumu sağlayarak formu bozuyor
+1 yılEgzersiz yapıp ve bol su tüketmelisin. Güvendiğim bir youtuber var onun videolarını izleyerek hem detox yapabilir hem de egzersize başlayabilirsin. Link i bırakıyorum
https://www.youtube.com/channel/UCQnrrEf_tNszMZc0mv5P8_g00 Yorumla
+1 yılBir şekilde sinir stressten uzak durmalısın. Fazlasıyla takıntılıysan son süreçte biraz daha rahat olmaya çalış. Aslında araştırmışsın ama yine belirteyim stress sindirim sistemimizi hedef aldığı için mide ve bağırsak gibi organlara zarar veriyor.
00 Yorumla
+1 yılAbartma diyenler falan olmuş ama ben 1kiloyu bile takan insanlar gördüm öncelikle bol bol su içmen lazım metobolizman hızlanır günde 2-3 litre , tuzu azalt tuz ödem yapar şişkinlik yapar karbonhidrat ve şekerden olabildiğince uzak dur beyaz un yerine yulaf unu kullanabilirsin her gün spor yap az çok fark etmez ama yap ve hergün tartılma ilk 4 günde 1 kilo verirsin yediklerine vs dikkat edersen
01 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten normalde yiyerek kilo alsam dert etmem neden kilo aldığımı bilirim çünkü. Ama düşünsene hayatı boyunca hep stabil bir kiloda kalmış insan aniden 5 kilo alırsa durduk yere 50 günde devamının geleceğinden de korkar.
+1 yılBak ben 116 kilo olan birisiydim ve 8 ayda 79 kiloya düştüm strestli olduğum zamanlarda stresimi spor yaparak atardım ve o gün daha bir hırslı çalışırdım.
15 Yorumla- +1 yıl
Naısl verdin
- +1 yıl
Diyet ve spor yaparsk
- +1 yıl
helal olsun gercekten
- +1 yıl
Teşekkür ederimm
- +1 yıl
Ama kilo vermende en önemli rol oynayan şeyler neler
+1 yılkalori say.. az yiyorsundur ama kalorisi yüksektir yediklerinin.. stres göbek kapmaz, kalori yapar :)
14 Yorumla
Soran+1 yılSayıyorum zaten şu son bir haftadır özellikle detayına kadar hem de.. En fazla 1500 küsür kadar kalori aldım yani
- +1 yıl
kalori açığı varsa her türlü kilo verirsin.. ve klasik olarak, bol bol su iç, yeni kilo aldıysan bir kısmı ödemdir onların çabuk atarsın 👍🏽
Soran+1 yılŞu lanet göbeğin kalmasını istemiyorum sadece açıkçası dal gibi de olmak istemem 😂 teşekkür ederim
- +1 yıl
1500 kaloriyi geçme, günde 1 saat yürü, günde 3 litre su iç, 2-3 haftaya bir şey kalmaz..
bu sıralar biraz zor olsada evde yapabileceginiz duzenli spor aktiviteleri gun icerisinde sizi daha sktif hale getirebilir ve stres hormonunu sizden uzaklastirabilkr hemde kalori yakmanizi sagladigindan kilonuzla ilgili sorunlarinizada yardimci olacakdır ayriuetten fazla kafrin tuketiyosaniz azaltmanizi oneririm yanlis hatirlamiyotsam fazlasi sitres yapicak hormonlari tetikliyor
00 Yorumla
+1 yılÇok takmaya gerek yok bence benim de boyum aynı 65 kilo olduğum zamanı bilirim😂😂 yüzüm böyle dolu dolu olmuştu hatta yakıştı diyenler bile vardı şu an 54 kiloyum biraz kilo al diye söyleniyorlar hiç göbek sorunum olmadı seninki de şişkinliktir bence can sağolsun kilo alınır verilir canını sıkmaya değmez bence😉
00 Yorumla
+1 yılStress -> Takinti -> Stress
😂 bu döngü böyle devam eder
ya ramazan geldi ya bazende o kilo
ictigin suyun kilosu oluyor
iftardan önce tekrar tartin bence00 Yorumla
+1 yılEkmeğe ara ver yemekten sonra bol bol hareket et ve bol su iç kısa sürede verirsin kilona oranla boyun uzun olduğu için çabuk zayıflar ve zayıfladığını çabuk hissedersin🙏
00 Yorumla
+1 yılBende öyleydim hayatım boyunca 1 kilo bile alamadım bir gün bştartıldım 33 kilo almışım yaşı itibari ile metobalizman yavaşlamış olabilir böyle devam eder kilo alımları ben diyetisyene gidip toparladım eski kilona geldim
00 YorumlaArkadaşlar garanti yöntem canan karataydır kesinlikle mucize ona uyun videolarını izleyin birebir yapın şıpır şıpır gidecek
00 Yorumla
+1 yılBende 5 kilo aldım seni çok iyi anlıyorum. Kalori açığı ve bol bol su ile vereceğiz bu bize ait olmayan gereksiz yağları 😁
00 Yorumla- Sağlık konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılBenimde böyle oldu sen yine 5 kilo almışsın. Ben 10 kilo aldım. Göbek çıktı. Nefret ettiğim tiplere döndüm 🙄
05 Yorumla- +1 yıl
benimde bacaklar şişti kanka arası bile acık değil 😀
- +1 yıl
@piyonerrman1919 arası? 🤔
- +1 yıl
bacak arası
- +1 yıl
+1 yılstresten nasıl kilo alıyorsunuz ben stresten kilo veriyorum..
strese girip önüne geleni yersen kısır döngüye girersin..00 YorumlaStresten dolayı dünyaları yedik bu dönemde, karantina sonrası atlatılacağını düşünüyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılStresten dolayı demiyorum soru başlığı farklıydı aslıda ama sanırım doğru yazmadığım için değiştirilmiş içeriği iyi okusan anlardın. Çok yemiyorum evet kalorileri sayar oldum o yüzden anlamıyorum diyorum zaten. Çok ve kalorili şeyler yesem ya da hareketsiz olsam zaten gelip burada sormam nedenini biliyor olurum çünkü.
Karantina bitince gidiceksin seni lanet pislik de.. Stres ise gider o sakin ol gsgsg
10 Yorumla5 kilo almissin takma kafana. Vermek zor degil ki. 2 hafta icinde gider cogu odemdir zaten
00 Yorumla
+1 yılIlık limonlu su içmeyi alışkanlık edindi kendine Sabah kalkınca ve akşam yatmadan önce
00 Yorumla
+1 yılTakma kafana verirsin bu arada insanları ne düşündüğü degil senin kendi hakkin da ne düşündüğün onemli
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHıyarı salataligi bol yee tuzsuz ama kisa surede kilo verirdin heleki ac karnina
00 Yorumla
+1 yılStresten zayıflananı duydum da alanını ilk kez duyuyorum. Seninki iştah açılmasından canım.
00 YorumlaBen 65 ten 80 e çıktım ben ne yapayım Allah aşkına jxhebejxks
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle kafana takma çok kilon yok karantina bitsin nasılsa verilir kilo şu dönemde bağışıklığı güçlü tutmak lazım
00 YorumlaBende saç kirpik kaş döktüm takıntı yaptım psikolojim alt üst oldu
01 Yorumla- +1 yıl
Bu durumu yaşayan sadece benim sanıyordum kaşlarda bir şey yok ama kirpiklerim çok döküldü kaşlarıma değiyordu adeta şimdi çok çıplak geliyor gözüme 😒
+1 yılSalgın sürecinde 12 kilo aldım ve benim de çok fena canım sıkıldı bu işe
10 YorumlaEvet ya o kazaya bende kurban gittim allah istahimi alsin benden
00 Yorumla
+1 yılof abartma istersen 5 kilo almissin ben de soruyu görünce birsey sandim
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl5 kiloyu fark etmeye bilirsin. Askere geldikten 1 ay sonra tartıya çıktığımda 10 gördüm hass dedim ilk olarak.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu soruyu her defasında yanlış okuyorum. Önce hamileyim çok kilo aldım diye okudum şimdi çok kitap okuyorum diye okudum. Yeter artık 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılPapatya adaçayı gibi bitki çayları için strese iyi gelir spor yapmakta strese iyi gelir
00 Yorumla
+1 yılBoş yapmışsın, ama taktik vermem gerekirse beynini çoo kullanmadığı görüyorum ağırlık yapıcağına at gitsin biraz kurtulursun fazlalık kilolardan
024 Yorumla
Soran+1 yılKonuştu yaptığı yorumların tümü bomboş olan balkabağı. Canın sıkılmış senin git biraz öte ki kumda oyna.
- +1 yıl
ok sende şıtres göbüşüne bakarak 10 rulo tuvalet kağıdı bitir xdd
Soran+1 yılKimle görüşüyorum ben? World heawyweight şampiyonuyla falan mı? Önce biraz terbiyeni takın, ve lütfen annene gidip kız neden beni böyle terbiyesiz yetiştirdin diye 😊 çok keyif alıyorsunuz dimi insanları aşağılamaktan? Senin gibi insanları inan çok iyi biliyorum yazık acıyorum 😂😂
- +1 yıl
ayn ilk osbirimi ne zaman çektiğime kadar biliyosundur hatta ben kimim ki ya beni benden iyi tanıyacaksın aksi ne mümkün xdd
Soran+1 yılSen de beni tanımıyorsun dostum. Tanımadığın insanlar hakkında hakaret içerikli konuşmalar yapmaya hakkın yok, sana senin gibi karşılık verdiğim ve senden aldığım tepki çok doğal. Böyle olduğun sürece ağzına lafı tıkıştırırlar benden söylemesi. O dilini tut biraz.
- +1 yıl
acı biber sürmezsen tutamam dilimi. Ayrıca yha bu kaç kalori ola ki eyer göbüş yabarsam göbüşüm açık şeyler giyemem erkeklerin aklını alamam üff yha. s. s kafasındaki kızları ti'ye alma hobim var naparsın
- +1 yıl
yav mk sabaha kadar silkelerim seni de uyucam hayatta başarılar şıtres göbüşsüz uzun ömürler diliyorum sana
Soran+1 yılSen şaka mı yapıyorsun? Ben burada açık şeyler giymek için, erkekleri etkilemek için vs kilo vermek istediğimi söylemedim daha fazla terbiyesizlik yapma. Aniden, fala kalorili yemekler yemediğim halde kilo aldığımı nedenini bilmediğimi söyledim sadece. Nesin sen alfa falan mı sanıyorsun kendini? Benin de senin gibi boş boğaz erkeklere ağzının payını verme hobim var. Dış görünüşünü çok merak ediyorum şahsen cidden senin gibi insanlar aynada yansımalarına bile bakamayacak kadar çirkin olurlar çünkü. kendine gelsen iyi edersin şu an rahatsız ediyorsun beni, etmesen iyi olur.
Soran+1 yılSabaha kadar silkelermiş allah aşkına ne sanıyorsun kendini acaba? Çöpsün çöp megafon tutasım var sana şu an ösöxlsxmls
- +1 yıl
bam teline basmayı geç kopardım galiba ahah, dış görünüşümü çok mu merak ettin alfalığa oydan mı bağlıycan çenn xd mk kötü çocuk romanı okuyup kırisçın bana kötü davran küfret rrrrh eykekim moduna giriyosundur kesin djdj
- +1 yıl
ayrıca yorum kısmı açık mk yapsam iyi edermişim abiii koş beni ti'ye alıyo diye ağlıcanmı dndj hobinin ben yeter eğlendiğim diyip yol verene kadar ömrü var bense kafama estiğinde yapabilirim
- +1 yıl
turşu olsan yenmezsin o derece giderin yok ha neyse bb
Soran+1 yılGerçekten Çok kötüsün biliyor musun? Utanman gerek kendinden. Zavallısın kendi kafanda uydurduğun şeyleri insanlar düşünüyormuş gibi yapabilecek kadar da şizofren. Şu yorumundan ve her cümlenin sonuna nokta koyarcasına küfür etmen beynin ve cinsel organının yer değiştirdiğini gösteriyor yeterince, görüşlerine baktığımda zaten zavvalıca yorumlar vardı. Gerek yok yormayacağım kendimi hadi git insanları aşağılayarak kendini tatmin et çünkü hayatta ki en büyük ve belki de tek amacın, yapabileceğin şey bu. İyi uykular, tatlı rüyalar.
Soran+1 yılTurşu olsam sen beni yeme diye çürürüm emin ol.
- +1 yıl
stalkkk demek fak yeaaa xdd Seni senin kendini ciddiye aldığın kadar ciddiye almadığım için kötüysem melaba ben luciferın ta kendisiyim xd
Soran+1 yılBir de lütfen yazmayı öğren kurduğun 10 cümlenin 9unda yazım yanlışı olduğu için zar zor anlaşılıyorsun. Yazık cidden neyse yazmıyorum artık sana bak işine rahatsız etme daha fazla mslllzödmzls
- +1 yıl
çürü bnne
- +1 yıl
Türk dil kurumu şıtres göbüşü olan memur arıyomuş koşşş
Soran+1 yılIzlediğin dizilerden anlaşılıyor kimin kötü çocuk tarzı kitaplar okuduğu kendi kendini gömüp duruyorsun yapma amşzlxkcmslxndls ciddiye almadığın için burada insanları ezme çabasındasın o kadar zavallısın ve kendin hariç dışarının laflarına o kadar önem veriyorsun ki herkese kendi uydurduğun pislik düşünceleri bulaştırıyorsun.
- +1 yıl
bu günlerde geçecek ergen kız, raad ol metanetli ol
- +1 yıl
mütüş psikanaliz yeteneğin var, dermişim ama fal bakmakla başlayıp iyi yerlere gelen de var sende onlardan olabilirsin
Soran+1 yılYok estağfurullah o senin görevin dostum. Analiz falan insan sarrafısın mübarek senin gibileri iyi tanımam çok doğal senin gibileri tanımayan yok sokağa çık elini sallasan senin gibi birine değiyor
Soran+1 yılGit artık cidden boş yaptın yeterince yazma ciddiye almadığın birine
- +1 yıl
SES QES
Bence cok abartilcak bir kilon yok, gobek kismi icin ise bolgesel yag eritimi icin ozel cihazlar var diyetisyenlerde 2-3 seansta tamamen bolgesel yaglar yok oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni biliyorum yahu, sen var ya doymak bilmiyordu😂.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak ne diyecem 158 boyum ve 65 kg olduğumu öğrendim bugün
00 Yorumla
+1 yılValla ben. Yalnız değilmişim. Spor yap hergün az biraz. Hem kimse seni kısıtlamıyo kilo vermen için. Yemeklerini azar azar ve oyalanarak ye. Zaten beslenmeyle ilgili sıkıntın yokmuş. İşin daha kolay
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBnde aldım kilo bir veremiyorum üstüme yapıstı kilolar göbeğim cok fazla büyüdü cok rahatsız ediyor bnde takıntı yaptım az yemege calısıyrm yine veremedim hergün tartılmaktan psikolojim bozuldu
00 YorumlaEvde kalınca insanlar yemeğe sardı cidden. Eski yeme şekline geri dön bu stres işi değil
01 Yorumla
Soran+1 yılYemiyorum ki zaten.. Anlatamıyorum nedense kimseye tam okumuyorlar sanırım 😂 yemediğim halde aldım diyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yıl57 kilo olmak istediğim kilo, ben 120 kiloyum. Lütfen biraz şükretmesini bilin. 😔
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoyunda kısaymış, 57 kilo çok kötü gösterir topaç gibi
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır öyle olmuyor :D kas yapısıyla da ilgisi var bende bir zamanlar o boy ve kilolarda bulundum ama hiçbir şekilde yuvarlak görünmedim
Soran+1 yılGüzellik göreceli bir kavram bunu belirteyim öncelikle ayrıca kıvrımlarımda problem yok zaten. Belim kalınlaştı demiyorum anlamadığım bir şekilde göbeğim çıktı 😂
Ben böyle durumlarda kilo veriyorum. Tavsiyem spor yap verirsin.
00 Yorumla
+1 yılOooo maşalalah obez olmusun durumun cok kötu😅😅😅😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılStres kilo Aldırmaz :)
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@zhgunay yıllardır stres içindeyim neden zayıflıyorum? Açıklayın o halde
Cevap sahibi+1 yıl@Ejderyasaltanati bana aldırmıyor ama sonuç olarak? Ben fizyoloji ile büyümedim ama stres ile doğdum büyüdüm
Cevap sahibi+1 yıl@zhgunay siz neden dahil oluyorsunuz ki? Biz burda tartışıyoruz ne güzel?
+1 yılÇok kilon yokmuş ama dikkat et
20 Yorumla
+1 yıl3 altın kural var dene bence
08 Yorumla
Soran+1 yılNedir onlar, ve sende işe yaradı mı
- +1 yıl
burdan cok kısıye anlattım ıse yaramasa yuzlerce tesekkur etmezlerdı ıstıyorsan bana mesaj at bırkac basıt soru sorup detaylı anlatayım
- +1 yıl
Bana da anlatsana 😂
- +1 yıl
Ben de aliyim o 3 altın kuralı
- +1 yıl
@mortalresistance269 ınsta var mı yan hesap veya skype veya lıne var mı
- +1 yıl
@kalbikırıldıbikere evet var insta yan hesap burayla aynı adı
- +1 yıl
@mortalresistance269 yazdım ınstada bak
- +1 yıl
@mortalresistance269 ınstaya bak
+1 yılStres yapmaktan gaz olmuş vücudun. Takma kafaya.
10 YorumlaUzulme bu donemde herkes aldi
10 Yorumla
+1 yılOlsun daha güzel yanakların tombul
00 Yorumla
+1 yılKarantina bitsin düzelirsin 😂
00 YorumlaBalık etli güzeldir takma kafana 😊😊
00 YorumlaDoktora git bir sor bende olmazdı falan
00 Yorumla
+1 yılUlkece kilo aldik az yemeliyiz 😅
00 Yorumla
+1 yılSakin hergun tartılma unut kilo aldığını mekik çek
00 Yorumla
+1 yılkafayı sıyırmayın lütfen kızlar
00 YorumlaStres yapma, takıntı yapma
00 YorumlaNormaldir stresten olur
00 YorumlaStresi azaltmak gerek ben de senin gibiyim
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Doç. Dr. Nurhan Fıstıkcı ve Empatist Ekibinden Merhaba!
Bu konuda benzer bir soruya daha önce vermiş olduğum cevaptan faydalanmak doğru olacaktır...
Uzun süreli zihinsel stres, fiziksel sağlığınızı etkileyebilir. Sizin yaşadığınız şekilde bazen biraz fazla kiloya neden olabilir ve ekstra karın yağı sizin için iyi değildir. Stres göbeği tıbbi bir tanı değildir. Stres ve stres hormonlarının karnınızı nasıl etkileyebileceğini tanımlamanın bir yoludur.
Unutmayın ki kilo kaybı veya kilonuzu tam tamına 52 kilonun altında tutma isteği ve arzusu sizi ne daha fazla mutlu edecek, ne can sıkıntınızı geçirecek, ne de kendinize olan güveninizi arttıracaktır. 52 kilolarda kalma arzusu ve 57 kilodan aşağıya ulaşma takıntısı aslında sizi daha mutsuz, stresli, yalıtılmış ve süper huzursuz yapabilir.
Şu an önlem almanın tam zamanı ve düzenli bir egzersizle, yemek alışkanlıklarınızı değiştirerek, düzenli uyuyarak ve alkol tüketiminizi azaltarak bu kiloyu kolayca verebileceğinizi düşünüyorum. Ayrıca bunu bir takıntı haline getirmemek için öyle her gün tartıya çıkmayın lütfen. Egzersiz yapmaya (günde 30 dk. yeterli mesela) ve beslenmenize dikkat etmeye başladıktan 1 hafta sonra bir ölçüm yapabilirsiniz.
Eğer hala yiyecek ve kilo takıntınız devam ediyor ise, stres seviyeniz ve bunu yönetme ile ilgili sıkıntılarınız olabilir ve bunu yenmek için bir profesyonele danışmanız fayda sağlayabilir.
Sevgiler...