Bugün bir arkadaş daha söylemiştim böyle bir konu diyetisyen olan bir ablama mesaj attım belli spor hareketleri ve düzenli beslenme tablosu alması gerektiğini söyledi o arkadaşa da iletecek idim unutum
belin ince, kalçan ve basenin var, gögüs bolgen geniş duruyor, boyun kız hemcinslerine göre uzun bu avantaj, benimle aynı boydasın , , kilo versen rahatlarsın, bende fitnesse gidiyordum koronadan dolayı ara verdim bende kilo verdm
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet basenim var bacaklarim da kalın ne çalışmamı önerirsin ve ideal kilom kac olmalı gogus bölgem incelir mi özellikle sırt kısmım
bacak ve basen bölgesini hatta ek olarak karın vbölgesini çalıştıracak eğzersizler yapmlısınız, bu konuda video sitelerinde güzel çalışma videoları var ben de ordan kopya çekiyorum, tabi birde yediğine dikkat edeceksin, :) ideal kilon 65 aralığı olabilir, kilo verdikçe gögüs bölgende vcudunda incelecek, sırt için de videolar var onlara bakablirsin, burdan şu çalışmayı yap diyemem, bazı hareketler var aşırı zor ve zorluyor
60 kg inmen lazım , görüntüne bakman lazım ona göre karar vereceksin, birşey değil, daha fazla yardımcı olmak isteirmm aslında, karın ve sırt ve kalça da çalış bence
Koronadan sonra sporla 1 senede verirsen taş gibi olursun heralde. Kötü durmadığı için kilo vermede acele etmesen daha iyi olur. Yağlı durmuyor. Sadece iri duruyor