Ben 54 kiloyum ve 172 boyum var. Ama çok da fit durmuyorum gibi geliyor. Minnak da bir göbeğim var. Ben bu karını nasıl düz bir hale getirebilirim? Vücudumu nasıl şekle sokabilirim?
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Öncelikle şok diyet yapmamalısınız.
Kulaktan dolma komşudan alma diyet listeleri ile dengesiz bir şekilde zayıflarsanız bir anda kas kaybı yaşayabilir ve sarkabilirsiniz. Bu yüzden diyete başladığınız ilk dönem ve bu diyeti sporla desteklemek çok önemli.Egzersiz
Hangi kiloda olursanız olun doktor onayı aldıktan sonra fiziksel bir engelde yoksa yürüyüşlerle diyetinizi destekleyin. Yürüyüşleri bir müddet sonra pilates veya uygunsa fitness egzersizleriyle ufak ufakta dengeleyin. Evde yapacağınız bacak arası top sıkıştırma su şişesi kaldırma bile inanın vücudun şekil almasına yardımcı olacaktır.Ve en değerlisi yaşınıza ve sağlık değerlerinize uygun olarak diyetinizi gıda takviyeleriyle destekleyin.
30 yaş sonrası Q10 kullanımı, belli bir yaş sonrası collagen kullanımı, diyeti C vitamini veya zerdeçal takviyeleri ile desteklemek gerek. Yine burada kişiye özel kullanılması gereken diğer vitaminlerde eklenebilir diyete.