Alışveriş & Hediyeler Senin hala Airfryer’ın yok mu? Hayatını nasıl kolaylaştıracağını biliyor musun? (Sayfa 3) Philips LatteGo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5233 Senin hala Airfryer’ın yok mu? Hayatını nasıl kolaylaştıracağını biliyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 85 kişi beğendi
Hlll12 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Küçük fırın da var evde o yüzden şu an biraz fazlalık gibi bana ama evet pratik güzel bir ürün 0 0 Yorumla
VolkanYigitUngor Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Yav şu airfryerda yaptığım patates kizartmalari hep taş gibi oluyor cileden cikartiyor beni buna bi çözümü olan yok mu 0 0 Yorumla
__MeLis Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Philips çok kullandığım bir marka ütüsünden tutunda başka şeyleri ne kadar severek kullandığım bir marka elinize sağlık çok güzel bir paylaşım 0 0 Yorumla
Aslıhanla Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Bunyazıdan sonra hala neden airfreyırımın olmadığını sorguladım bence de hala neden benim airfrayı. Yok 0 0 Yorumla
zamanlaiyilesir Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl valla biz aldık çok memnunuz yağ kullanmaya gerek kalmıyor kek börek her şeyi yapıyor özellikle ramazan ayında çok iyi oldu bize 0 0 Yorumla
mertdıyebırısı Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Kullanmak isityordum ama malum ekonomik şartlar dolayısıyla alamadım 1 0 Yorumla
Legonn Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Evet Airfryer'im yok ama gerçekten de hayatı çok kolaylaştıran bir ürün 1 0 Yorumla
Çılgın70 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Zamanla alabilir miyim bilmiyorum ama teknolojik ürünleri seviyorum 1 0 Yorumla
cnylmzxx Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Annemin işini kolaylaştırıyor her şeyi onda yapmaya başladı😂 1 0 Yorumla
Brkk77 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Airfryer almayı çok istiyorum inşallah 1 2 güne alicagiz 1 0 Yorumla
yüreklim39 Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl @Philips Airfryim var ama kullanmak nasip olmadı daha 😇 1 0 Yorumla
erdal_45 Takip Et Xper 2 Yaş: 46 +1 yıl evet kesinlikle hayatımızı kolaylaştıracak bir alet 1 0 Yorumla
Asterix_ Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl Fırsat düşerse diğer ihtiyaçlardan sonra alırım inşallah 1 0 Yorumla
HACKSOZ Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Var cokta isime yarıyor tesekkürler bu bilgilendirme icin 0 0 Yorumla
Diiyosunn Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Tabiki var philipss yapmış bizler için kullanmamak mümkün mü 0 0 Yorumla
gizli82828288282828 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl kullananlar memnun mu ben de almak istiyorumm 0 1 Yorumla xdds23 +1 yıl Üç yıl oldu aldım belki 5-6 defa tek kullandım. Fırından bir farkı yok aslında😁 Yorumla
leylaozayy Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl İlk maaşımla alıcam inşallah cok rahat kullanımı konforlu 0 0 Yorumla
Cadı-Liliy Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Paylaşım için teşekkürler zaten Philips marka Airfryer kullanıyorum çok memnunum 0 0 Yorumla
ilaydaaaaanızzz Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl yokkkevettt keşke benimle bir tane Air Fry olsaydı keşke benim bir tane Air Fry 0 0 Yorumla
Turhan___SulTan Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Philips'i kullanıyorum gerçekten 1 numara hepinize tavsiye ederim teşekkürler 0 0 Yorumla
Yarinyaren Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Yani yer kaplaması nedeniyle birincil ihtiyacım olmadıgı için düşünmüyorum 0 0 Yorumla
1pinksky1 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Gerçekten kurtarıcı mikroda kullanımı bile gerektirrmiyor 0 0 Yorumla
berkayofli Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Hiç denemedim ama deneyip almak lazım herkes aldığına göre 0 0 Yorumla
steIIina Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl var airfryerim tavayla tencereyle ugrasmadan hallediyom iki dkda 0 0 Yorumla
yesthisishera Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Yok ama bir gün alıcam. Yapmak istediğim tarifler çok 0 0 Yorumla
jigolatamasorsedat1 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl güzel içerik faydalı bilgiler için teşekkür <3 0 0 Yorumla
Dijital-Seyyah Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Herkes birbirine Airfryer tarifleri ve pişirme 0 0 Yorumla
Melody-Mira Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl elinize sağlık harika bir paylaşım olmuş zaten Philips 1 numara 0 0 Yorumla
hayati862024 Takip Et Xper 1 Yaş: 103 +1 yıl Hayatımızı kolaylaştıran ürünlerin paylaşımı için teşekkür ederim 0 0 Yorumla
Turhan-SulTan Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Philips gerçekten 1 numara hepinize tavsiye ederim 0 0 Yorumla
EnemyInside Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Sporcuysanız zaten tavuk için kesinlikle denenmeli. 0 0 Yorumla
Kraliçe-ZarafeTi Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Philips Airfryer kullanıyorum çok da memnunum hepinize tavsiye ederim teşekkürler 0 0 Yorumla
rosalind009 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Vaaar sevgilim hediye almış bundan ona güzel yemekler yapıyorum pratik şekilde. 0 0 Yorumla
Afrodit_Sihri Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Ürünü kullanıyorum ve çok memnunum elinize sağlık harika bir paylaşım 0 0 Yorumla
yenibiri49 Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl @Philips almak nasip oldu kullanmak nasip olmadı daha 😇 0 0 Yorumla
Smh1608 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Philipps airfryer gerçekten çok güzel bizde aldık çok memnunuz 0 0 Yorumla
ylnnzgnc Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler elinize sağlık 0 0 Yorumla
SelfishLover Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Alıp almamak konusunda çok kararsız kaldığım mutfak eşyalarından biridir. 0 0 Yorumla
Edabal567 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Mükemmel bir ürün kullanılması zevkli ve üşenmeden herşeyi kolayca yapabiliyorum 0 0 Yorumla
Socsf43yas Takip Et Xper 3 Yaş: 46 +1 yıl Bu airfryerler çok mükemmel ben bayılıyorum ya uygun fiyatlı 😇😆 0 0 Yorumla
Yildizyagmuruuu Takip Et Xper 2 Yaş: 45 +1 yıl Çok istiyorum almayı, yemek yapmayı severim 0 0 Yorumla
SrhdSnnn Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Evde bir tane var işimizi çok kolaylaştırdı hem de lezzeti bir başka 0 0 Yorumla
tatlı_derler_hehehe Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl hayır yok ama evlenirsem ileride eşime hediye almak isterim :) 0 0 Yorumla
12Ahmet11 Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl Benim yok ama hayatımın kolaylasmasini isterim tabi 0 0 Yorumla
DevilsWhisper Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Bir tane almayı düşünüyorum da marka konusunda kararsıxım 0 0 Yorumla
asiye_17263 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl airfryer kullandığımdan beri yemek yemekten daha çok keyif alıyorum harika 0 0 Yorumla
Aşktan_Kaçan Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl bahsettiğim türden ürün çıkmadıkçada almayı düşün müyorum 0 0 Yorumla
mihoski Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Bazen kullanışlı bazen ise kupkuu yapıyor veya sorun bende bilemiyorum 0 0 Yorumla
hayatinzevki Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl İlk zamanlar süperdi ama sanki popülaritesini kaybetti 0 0 Yorumla
mavidusler444 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl almak istiyorum bende ama pek önermiyorlar nedense 0 0 Yorumla
burcucummm Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Kim demiş tabikide var ayfersiz ev kadınsız evren olmaz 0 0 Yorumla
izmit41xx Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Airfryer im yok bir adet ücretsiz yollamak isterseniz olur 0 0 Yorumla
Selo12045 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Bir gün olacak bakalım inşallah. Ama temizlik noktasında şikayet okudum. 0 0 Yorumla
Gizemliyazar38 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Evet hayatımı kolaylaştıracağını biliyorum ama almıyorum... 0 0 Yorumla
_Rezzan_ Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Philips'i kullanıyorum ve çok memnunum herkese tavsiye ederim 0 0 Yorumla
AşağıİnenPiston Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Pratiklik açısından hayat kurtarıcı gerçekten :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
319Cevap
Küçük fırın da var evde o yüzden şu an biraz fazlalık gibi bana ama evet pratik güzel bir ürün
Yav şu airfryerda yaptığım patates kizartmalari hep taş gibi oluyor cileden cikartiyor beni buna bi çözümü olan yok mu
Philips çok kullandığım bir marka ütüsünden tutunda başka şeyleri ne kadar severek kullandığım bir marka elinize sağlık çok güzel bir paylaşım
Bunyazıdan sonra hala neden airfreyırımın olmadığını sorguladım bence de hala neden benim airfrayı. Yok
valla biz aldık çok memnunuz yağ kullanmaya gerek kalmıyor kek börek her şeyi yapıyor özellikle ramazan ayında çok iyi oldu bize
Yok maalesef hayatım da kolay degil
Kullanmak isityordum ama malum ekonomik şartlar dolayısıyla alamadım
philips baya iyiydi ve iyi olmaya devam ediyor
Evet Airfryer'im yok ama gerçekten de hayatı çok kolaylaştıran bir ürün
Zamanla alabilir miyim bilmiyorum ama teknolojik ürünleri seviyorum
Annemin işini kolaylaştırıyor her şeyi onda yapmaya başladı😂
Airfryer almayı çok istiyorum inşallah 1 2 güne alicagiz
@Philips Airfryim var ama kullanmak nasip olmadı daha 😇
evet kesinlikle hayatımızı kolaylaştıracak bir alet
Fırsat düşerse diğer ihtiyaçlardan sonra alırım inşallah
Hiçte bile ne kadar elektrik gidiyor kaç saatte
Var cokta isime yarıyor tesekkürler bu bilgilendirme icin
Tabiki var philipss yapmış bizler için kullanmamak mümkün mü
kullananlar memnun mu ben de almak istiyorumm
Üç yıl oldu aldım belki 5-6 defa tek kullandım. Fırından bir farkı yok aslında😁
İlk maaşımla alıcam inşallah cok rahat kullanımı konforlu
Paylaşım için teşekkürler zaten Philips marka Airfryer kullanıyorum çok memnunum
yokkkevettt keşke benimle bir tane Air Fry olsaydı keşke benim bir tane Air Fry
Philips'i kullanıyorum gerçekten 1 numara hepinize tavsiye ederim teşekkürler
Yani yer kaplaması nedeniyle birincil ihtiyacım olmadıgı için düşünmüyorum
Gerçekten kurtarıcı mikroda kullanımı bile gerektirrmiyor
Hiç denemedim ama deneyip almak lazım herkes aldığına göre
var airfryerim tavayla tencereyle ugrasmadan hallediyom iki dkda
Yok ama bir gün alıcam. Yapmak istediğim tarifler çok
güzel içerik faydalı bilgiler için teşekkür <3
Herkes birbirine Airfryer tarifleri ve pişirme
elinize sağlık harika bir paylaşım olmuş zaten Philips 1 numara
Hayatımızı kolaylaştıran ürünlerin paylaşımı için teşekkür ederim
Philips gerçekten 1 numara hepinize tavsiye ederim
Sporcuysanız zaten tavuk için kesinlikle denenmeli.
Philips Airfryer kullanıyorum çok da memnunum hepinize tavsiye ederim teşekkürler
Vaaar sevgilim hediye almış bundan ona güzel yemekler yapıyorum pratik şekilde.
Ürünü kullanıyorum ve çok memnunum elinize sağlık harika bir paylaşım
@Philips almak nasip oldu kullanmak nasip olmadı daha 😇
Philipps airfryer gerçekten çok güzel bizde aldık çok memnunuz
Güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler elinize sağlık
Alıp almamak konusunda çok kararsız kaldığım mutfak eşyalarından biridir.
Mükemmel bir ürün kullanılması zevkli ve üşenmeden herşeyi kolayca yapabiliyorum
Bu airfryerler çok mükemmel ben bayılıyorum ya uygun fiyatlı 😇😆
Çok istiyorum almayı, yemek yapmayı severim
kullanmiyorum ama bir airfryerim olsun isterdim :(
Evde bir tane var işimizi çok kolaylaştırdı hem de lezzeti bir başka
hayır yok ama evlenirsem ileride eşime hediye almak isterim :)
Benim yok ama hayatımın kolaylasmasini isterim tabi
Bir tane almayı düşünüyorum da marka konusunda kararsıxım
airfryer kullandığımdan beri yemek yemekten daha çok keyif alıyorum harika
bahsettiğim türden ürün çıkmadıkçada almayı düşün müyorum
Bazen kullanışlı bazen ise kupkuu yapıyor veya sorun bende bilemiyorum
İlk zamanlar süperdi ama sanki popülaritesini kaybetti
almak istiyorum bende ama pek önermiyorlar nedense
Kim demiş tabikide var ayfersiz ev kadınsız evren olmaz
Airfryer im yok bir adet ücretsiz yollamak isterseniz olur
Bir gün olacak bakalım inşallah. Ama temizlik noktasında şikayet okudum.
Evet hayatımı kolaylaştıracağını biliyorum ama almıyorum...
Philips'i kullanıyorum ve çok memnunum herkese tavsiye ederim
Pratiklik açısından hayat kurtarıcı gerçekten :)