Alışveriş & Hediyeler Senin hala Airfryer’ın yok mu? Hayatını nasıl kolaylaştıracağını biliyor musun? (Sayfa 4) Philips LatteGo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5233 Senin hala Airfryer’ın yok mu? Hayatını nasıl kolaylaştıracağını biliyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 85 kişi beğendi
_Rojda_ Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Philips severek kullandığım bir marka hepinize tavsiye ederim 0 0 Yorumla
efe_yapmaa Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl airfryer paramız olunca alırız ama alana kadar oda biter galiba 0 0 Yorumla
DeformeGömlek Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Gerçekten çok kullanışlı bir ürün tavsiye ederim 0 0 Yorumla
Ship_kaptan28 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Evde var ve çok kullanışlık çok hızlı çok rahat ve çoğu zaman fırından iyi 0 0 Yorumla
rommelafricanus Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Güzel duruyor ama benim gibi tek yaşayan bir erkek için fazla büyük 0 0 Yorumla
deniz1478 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Yok çünki pahalı😅, ekonomi yüzünden istediklerimizi alamaz haldeyiz 0 0 Yorumla
sαrı_wσmєn Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Kullanmıyorum ama alıp denemek istiyorum. Teşekkürler 0 0 Yorumla
Tonyderler Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Bunu aldıktan sonra dışarı masrafından kurtuldum 0 0 Yorumla
Aysekyanur36 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Galiba mutfakta en iyi icat artık eskisi gibi uğraşmıyorum pişme oranıni tuttaramakda yok 0 0 Yorumla
Seçilsen Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Airfryer aldım alalı daha az vakit harcıyorum mutfakta 😊 0 0 Yorumla
Nemesis051 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Evet Airfryer'im yok ama gerçekten de hayatı çok kolaylaştırıyor 0 0 Yorumla
Yalnız_MeLis Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Philips zaten tek tercih ettiğim marka elinize sağlık bu güzel paylaşım için 0 0 Yorumla
Neco_ Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Yok ama alacağım biraz daha geliştirilmelerini bekliyorum 0 0 Yorumla
Acde11 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl airfryer aldıktan sonra anladım ki lüks değil ihtiyaç resmen 0 0 Yorumla
erenalisenn Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Airfryer güzel bir icat her zaman fırın açmak yerine 0 0 Yorumla
sayisalcimaymun Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl var bende gayet güzellll özellikle tavuk göğsü yapmak çok iyi oluyor 0 0 Yorumla
bilinmeyendenklem111 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Airfryer almayi düşünüyordum zaten bunu görmem iyi oldu 0 0 Yorumla
dusunurumma Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl daha kısa surede daha da lezzetli yemek yapabiliyorum tessekurler 0 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl @bosvergitsinn35 sana da bir tane alalım 2 2 Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl Annemin var😇annemin demek artık benim demek😅 Yorumla ft06yl +1 yıl @bosvergitsinn35 onu vermez bize :D Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Airfryer'ın yemekleri daha sağlıklı bir şekilde pişirmek için harika bir seçenek olduğunu biliyorum. 0 0 Yorumla
Yenidenyenii Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Mutfaklarla ilgili hiçbir fikrim yok 😅 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kullanmaya gereğimiz olmuyor zaten 😂🤷♂️ 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kullanmaya gerek duymuyoruz yok biz de 1 0 Yorumla
Çağhan2734 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ben aldım ve yaşamı çok kolaylaştırdıM 1 0 Yorumla
efezaim Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 86% +1 yıl Faydalı olmuş teşekkğrler tekrar dğşğncem 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Güzel bir makina Philips bu işin krali 1 0 Yorumla
Zobizaretta Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Oldukça güzel ve kullanışlı bir ürün 1 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% +1 yıl Yok benim ama philips yapmışsa mükemmeldir 1 0 Yorumla
fundaskmn Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 55% +1 yıl Varda kızartma gzl yapmıyor Allah var şimdi yani 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
319Cevap
Philips severek kullandığım bir marka hepinize tavsiye ederim
airfryer paramız olunca alırız ama alana kadar oda biter galiba
Gerçekten çok kullanışlı bir ürün tavsiye ederim
Evde var ve çok kullanışlık çok hızlı çok rahat ve çoğu zaman fırından iyi
Güzel duruyor ama benim gibi tek yaşayan bir erkek için fazla büyük
Yok çünki pahalı😅, ekonomi yüzünden istediklerimizi alamaz haldeyiz
Teşekkürler güzel bir anlatım ama kullanmıyorum
Kullanmıyorum ama alıp denemek istiyorum. Teşekkürler
Bunu aldıktan sonra dışarı masrafından kurtuldum
benim airfryım yok kaderim de yok sağolun 😍😍😍
Galiba mutfakta en iyi icat artık eskisi gibi uğraşmıyorum pişme oranıni tuttaramakda yok
Airfryer aldım alalı daha az vakit harcıyorum mutfakta 😊
Evet Airfryer'im yok ama gerçekten de hayatı çok kolaylaştırıyor
Philips zaten tek tercih ettiğim marka elinize sağlık bu güzel paylaşım için
Yok ama alacağım biraz daha geliştirilmelerini bekliyorum
airfryer aldıktan sonra anladım ki lüks değil ihtiyaç resmen
Airfryer güzel bir icat her zaman fırın açmak yerine
var bende gayet güzellll özellikle tavuk göğsü yapmak çok iyi oluyor
Airfryer almayi düşünüyordum zaten bunu görmem iyi oldu
daha kısa surede daha da lezzetli yemek yapabiliyorum tessekurler
@bosvergitsinn35 sana da bir tane alalım
Annemin var😇annemin demek artık benim demek😅
@bosvergitsinn35 onu vermez bize :D
Airfryer'ın yemekleri daha sağlıklı bir şekilde pişirmek için harika bir seçenek olduğunu biliyorum.
dün aldım cuma teslim olacakmış
Paylaşım için teşekkürler
Bizim var tabi 🤠 memnunuz
Var evde iyide kullanisli bence
Yok benimm ihtiyaç duymadım
Yok bilmiyorum nasil oluyor
Sulu yemek haslama falan yapar mı
Yakın zamanda alalım bundan
Super her evde olması lazım
Hemen şimdi gidip alıyorum
Cok kullanisli bir aley cok memnunum
Mutfaklarla ilgili hiçbir fikrim yok 😅