Airfryer almayı düşünüyorum fakat çevremde airfryer kullanan insanlar pek de memnun değiller açıkçası markadan markaya değişiyor deniliyor ama bilemiyorum
Hiç almadım bunun faydası çok yok diyolar. Az yağlı olması bu kadar önemli mi yani zaten ürünü yağdan süzüp yiyoruz sonuçta, sağlıklıları iyice çoğalınca güvenip alırım.
Gerçekten sağlıklı, daha az yağ tüketiyorsun hatta çok çok az yağ tüketiyorsun desem daha doğru olur, bu yönü bile almaya değer, tavsiye ederim herkese
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben almadım henüz ama denemek de istiyorum açıkcası
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
319Cevap
Var. Gayette memnunum. Bazen yağ bile damlatmam gerekmiyor.
Philips Bir dünya markasıdır, yapiyorsa birsetyler vardir bildigi.
Evet yok kimisisi öneriyor, önermiyor ama çevremden philis alıp memnunlar.
Yani şu an ki piyasa fiyatları yarı yarıya düşmedikçe almam çünkü gereksiz pahalı çoğu modeli
bu ürünü almıştım ama bendeki biraz daha analog bir ekrana sahip
Evde kullanmıyoruz ama faydalı bilgiler için teşekkürler
Kullanışlı olduğunu bir çok kez duydum denemeye değer
bizde var süper bisey pattes kizartmaları süper
Kızartılmış ürünler için oldukça güzel ve kullanışlı.
Elinize sağlık harika bir paylaşım olmuş zaten Philips markasını kullanıyorum
Philips’in Air Fryleri çok pahalı çünkü indirim yapmalarını talep ediyoruz
Airfryer hayatı kolaylaştıran bir nesne bence herkesin evinde olmalı
Philips'i çok seviyorum ve hepinize tavsiye ederim çok güzel bir paylaşım olmuş sağ olun
Ben philips'in her ürününe aşığım zaten kullanıyorum çok da memnunum
Philips marka airfryerlar gayet başarılı ürünler tavsiye ederim
Fakir olduğum için aiferim yok evladummm.. zengin olunca alıyım beykii😜😅
Tadı değişik olmuyor mu hiç denemedim ama merek ediyorum
airfryer temizlemesi sorun olmasa almayı düşünürdüm de çok sıkıntı diyolar doğru mu
Mutfakta elimiz ayağımız kolumuz , kısaca herşeyimiz 😁
Evet biliyorum tabiki, teşekkür ederim paylaşım için.
Gerçekten bizde yok ama philips alırız iyi marka
Kendim kullaniyorumm memnunum annemde Alicam☺️
Hayat kurtarıcı bi ürün teşekkürler paylaşımın içim
Airfryer aldığımdan beri ocak yağ olmuyor :)
Bazı yemek çeşitleri için büyük kolaylık diyebilirim
Alsam da içini dolduramadıktan sonra cihaz kenarda boş yatar 🙈
İstagramda görüyordum denemek lazım kullananlar var mı
Tebrikler efendim güzel bir benc oldu her eve lazım
Var var ve gerçekten pratikliğine hayranım 😀
Kullananlara hayırlı olsun her kese almak nasip olsun
Fırınım var yeterli o amaç yemek pişirmek nasıl piş tipi önemli mi
Bu üründen aldım ama patates dışında henüz kullanmadım
Yok bizde var teşekkürlerr canım kullanıyoruzz işimizi kolaylaştırıyor sağ olsun
Yok maalesef ama güzel fikirleriniz için teşekkürler
Yapıyoruz bir şeyler.. O da olmazsa aç kalacağız :D
Kesinlikle çok lazım şu an öğrenciyim ama çeyizime alacağım ilk şeylerden biri olacak inşallah
Bunu gördükten sonra mutlaka benim de 1 tane airfryerım olmalı dedim. :)
benim yok olanlarda gercekren philips e dondu. Masallah size
Sizde mutfağınızda Philips Airfryer 7000 XXL ile tanışın.
yok yanıldın bizim airfryerımız var hemde philips çokda memnunuz herkese şiddetle tavsiye ederim :)
var ve mantıklı, pratik bulduğum ayrıca ucuz da bulduğum bir alet
Yok ben gelenekselde takılı kalmadım. Seninle dümdüz yola devam Philipscik. Hemde ilk çıkardığın airfreylerden biri ile.
İki ve daha az kişi için uygun bir makina
#Hükümdar
Philips airfryer bende kullanıyorum az yağ ile güzel yemekler pişiriyorum misafirliğe beklerim adanadayım
Henüz almadım. Fakat çevremde çok görmeye başladım sanırım yakında alacağım.
Airfryer almayı düşünüyorum fakat çevremde airfryer kullanan insanlar pek de memnun değiller açıkçası markadan markaya değişiyor deniliyor ama bilemiyorum
Hiç almadım bunun faydası çok yok diyolar. Az yağlı olması bu kadar önemli mi yani zaten ürünü yağdan süzüp yiyoruz sonuçta, sağlıklıları iyice çoğalınca güvenip alırım.
Gerçekten sağlıklı, daha az yağ tüketiyorsun hatta çok çok az yağ tüketiyorsun desem daha doğru olur, bu yönü bile almaya değer, tavsiye ederim herkese
Ben almadım henüz ama denemek de istiyorum açıkcası
Sıradaki alışveriş sepetimde airfryer var zaten :)
Kavuşacağım zamanı iple çekiyorum.
Bu ürünü aldığımdan beri çok memnunum Philips dünya harikası teşekkürler bu güzel paylaşım için
Philips gerçekten 1 numara şaheser yaratıyor ürünleri ile hepinize tavsiye ederim paylaşımınız için teşekkürler
Zaten Philips çok güzel ürünleri olan bir marka kullanıyorum çok da memnunum elinize sağlık emeğinize sağlık bu güzel paylaşım için
Alıp almamak konusunda kararsız kaldığım, gerekli olup olmadığına bir türlü emin olamadığım bir cihaz.
Bizim 2 tane airfryer var gerçektende çok pratik yapımı temizliği falan ama çok kalabalık bir aileyseniz 2-3 tane olması lazım evde
Philips gerçekten 1 numara kullanıyorum çok memnunum elinize sağlık teşekkürler
Philips gerçekten bir numara hepinize tavsiye ederim teşekkürler bu güzel paylaşım için
Yok kocam çeyizim alsın diye bekliyorum ben hala ya üüüzcüüü maleseffff arkadaşlar
Airfryer cidden çok büyük kolaylık. Hele de çok kalabalık bir grup için yemek yapmayacaksınız çok çok iyi oluyor.
Ya bende bu füryaya katıldım ama çok memnun değilim. Çünkü yemeklerimi kurutuyor. şahsen ben memnun değilim.