Yeme & İçme Ramazanda sağlık, hız ve lezzet bir arada! Favori Airfryer tarifin hangisi? (Sayfa 3) Philips LatteGo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2223 Ramazanda sağlık, hız ve lezzet bir arada! Favori Airfryer tarifin hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 45 kişi beğendi
esrailkayr Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Tavuğu marine edip airfreye atınca muhteşem oluyor oruç oruç acıktım şimdiden 0 0 Yorumla
JPrBoateng Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Airfryer içine patates girmesin de ne girerse girsin 0 0 Yorumla
aklımkarisikcok167 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl tavuk. kesinlikle mükemmel bir lezzet sunuyor 0 0 Yorumla
Erikli0434 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Baya iyi bir marka kullanmıyorum ama olsun yorum yazmak için yazdım 0 0 Yorumla
muhammetwsd Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl bilmiyorum ki tarif ben kız mıyım anca iş güç benimki 0 0 Yorumla
abrokenunicorn_ Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Köfte Patates en sevdiğim sekilde az yağlı ve sağlıklı bayılırım 0 0 Yorumla
Sessizkizingünlüğü Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Favori airfry yemeğim tavuklu patates offf olsa da yesek 0 0 Yorumla
mehti901 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Bizde yok ama olsa ilk yapacağım bol malzemeli tavuk 0 0 Yorumla
Bilinmiyor031 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Kesinlikle tavuk sote enfes oluyor denemelisiniz 0 0 Yorumla
EsmaElif99 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Türk pilavı, canım cok cekti, Çoktan yemedim maalesef... 0 0 Yorumla
medusa2612 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl erkek arkadaşımın beni almaktan son anda vazgeçirdiği o alet... pişmanım bence zamandan tasarruf 0 0 Yorumla
evtidamerenset Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Normale göre daha fazla beklemek gerekiyor ben böyle uğraşamam 0 0 Yorumla
Almanya044Cahit Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Bütün yemekler güzel benim için yemek ayrımı yok bende 0 0 Yorumla
Rosalinee Takip Et Xper 4 Yaş: 49 +1 yıl Kullanıyorum, çok güzel 👍 patates kızartması, biber, patlıcan hepsini yapıyorum 0 0 Yorumla
beautifulcheat Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl bana farketmez tadı güzel olsun yeter ve doyursun iftar varken düşünmem ne olursa yerim 0 0 Yorumla
doguatac33 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl tavuk baget kızartması şahane oluyor yanında pirinç 0 0 Yorumla
user_464646 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Eli böğründe kibar oluyo ya da tava (yemek olsun yeter) 0 0 Yorumla
birseyebakcaktimda Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Ayyyy güllaça bayılırım çilekli ve çikolatalı sütle mükemmel oluyo 0 0 Yorumla
şesucum Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Şöyle bı salçalı yağlı kuru biber dolması olacak yaninda ekmekle yicen jsnksjc bide ayran oh (açım) 0 0 Yorumla
ragnarrr04 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Bence en iyisi tavuk ve patates kızarmatsı , Diğer yemekleri çok iyi pişirmiyor 0 0 Yorumla
sevvalbykd Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Efsane bisey. Sahurda kalktigimda o buram buram yag kokusunun olmamasi efsane... 0 0 Yorumla
İsakaplan Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Ramazan'ın vazgeçilmez yemelerini yapmak için airfrey şart yemekler çok lezzetli oluyor.🤣🤣 0 0 Yorumla
sanrınınsesi Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl biz airfry aldık ama hiç kullanamadık patates bile kızartamadık 0 0 Yorumla
EfsaneAy Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Eminim güzel oluyordur. Ben almadım ama düşünüyorum bakalım 0 0 Yorumla
Yoruldumpls Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl soslu tavuk efsane oluyor, tabi sosu da çok önemli 0 0 Yorumla
Kkonya42 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl valla pek anlamam ama patates ve tavuk diye duydum denemek lagzim yapanimiz yokki yesek 0 0 Yorumla
mine0989 Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl henuz alamadim ama esim en kisa zananda alcak ins 🥰 0 0 Yorumla
Ergenjojuk13 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Şu airfryer MÜTHİŞ bir icat gerçekten ya az yağ ile tüm işleri yapıyorsun 0 0 Yorumla
meryembeşikçioğlu Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl o sırada benim aile ''philipsle yaşıyorum dırırırıddıtdıttıt'' 0 0 Yorumla
Adana_Bay_Karizma Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl ıspanak, pırasa, yeşil fasulye hariç, Allah ne verdiyse 😇😋 0 0 Yorumla
Kedisevenkız3434 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl Bence philips en iyisi. patatesleri iyi kızartıyor 0 0 Yorumla
eylulbulemkarabaş Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl mantar bence baya iyi oluyor tadi sosu falanda var 0 0 Yorumla
ruhumdeğilbenfakirim Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Yemek yapmak gğzel ve kolay olabilir ama tasfir etmiyorum. d 0 0 Yorumla
Vanilyanella Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Patates ile patlican kizartmasi cok guzel oluyormus 👌🏻 0 0 Yorumla
terapistt_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl bende aldım oldukça menunun hele tek yaşayanlar için çok ideal 0 0 Yorumla
ulaşınbana Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Sucuklu yumurta sarısı sürüp giden bir şekilde olduğunu unutmayın 0 0 Yorumla
vinan Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Yemek olarak pilav et mantı falan tatlı olarak kadayıf veya şekerpare 0 0 Yorumla
Ecalp07 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tavuk ve patates gerçekten çok lezzetli oluyor 2 4 Yorumla onnumara_ +1 yıl Ya bişe dicem yeni mi üye oldun?Kaç senedir burdasın Yorumla Ecalp07 +1 yıl Daha bugün üye oldum Yorumla onnumara_ +1 yıl Cidden miYa bazen eski üyeler geri dönüyor ondan sordumNasıl buldun bu siteyi Yorumla 1 yorumu gör Ecalp07 +1 yıl Biliyordum zaten de bugün üye olmaya ihtiyacım oldu Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl En guzeli tavuk, ozellikle marine edilip dolapta bekletilen tavuklar airfryer de citir citir oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl öğrenciyim tek başıma yaşıyorum ve gerçekten yemek yapmamı İNANILMAZ kolay hale getirdi mükemmel bi şey 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Airfryer ile yemek yapmak inanılmaz kolay! Hem lezzetli hem de pratik oluyor. On bir ayın sultanı (Ramazanımızı) kutlarım! 🙃 0 0 Yorumla
The_Empress Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 74% +1 yıl eski usul davul en iyisi lezzetli oluyor 1 0 Yorumla
biradettubaa Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Tavuk 🐔 bol soslu lezzetli butlar 😂🙏 1 0 Yorumla
damaratiz7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 86% +1 yıl Mükemmel bir anlatım için teşekkür ederiz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
361Cevap
Tavuğu marine edip airfreye atınca muhteşem oluyor oruç oruç acıktım şimdiden
Airfryer içine patates girmesin de ne girerse girsin
tavuk. kesinlikle mükemmel bir lezzet sunuyor
Baya iyi bir marka kullanmıyorum ama olsun yorum yazmak için yazdım
bilmiyorum ki tarif ben kız mıyım anca iş güç benimki
Köfte Patates en sevdiğim sekilde az yağlı ve sağlıklı bayılırım
Favori airfry yemeğim tavuklu patates offf olsa da yesek
Bizde yok ama olsa ilk yapacağım bol malzemeli tavuk
Kesinlikle tavuk sote enfes oluyor denemelisiniz
Türk pilavı, canım cok cekti, Çoktan yemedim maalesef...
Tavuk patates, tavuklu kfc, veya patates fries
erkek arkadaşımın beni almaktan son anda vazgeçirdiği o alet... pişmanım bence zamandan tasarruf
Normale göre daha fazla beklemek gerekiyor ben böyle uğraşamam
Bütün yemekler güzel benim için yemek ayrımı yok bende
Kullanıyorum, çok güzel 👍 patates kızartması, biber, patlıcan hepsini yapıyorum
bana farketmez tadı güzel olsun yeter ve doyursun iftar varken düşünmem ne olursa yerim
tavuk baget kızartması şahane oluyor yanında pirinç
Tavuk tabiki patatesli şeyler beni açmıyor :)
Eli böğründe kibar oluyo ya da tava (yemek olsun yeter)
Ayyyy güllaça bayılırım çilekli ve çikolatalı sütle mükemmel oluyo
Şöyle bı salçalı yağlı kuru biber dolması olacak yaninda ekmekle yicen jsnksjc bide ayran oh (açım)
Bence en iyisi tavuk ve patates kızarmatsı , Diğer yemekleri çok iyi pişirmiyor
Efsane bisey. Sahurda kalktigimda o buram buram yag kokusunun olmamasi efsane...
Ramazan'ın vazgeçilmez yemelerini yapmak için airfrey şart yemekler çok lezzetli oluyor.🤣🤣
biz airfry aldık ama hiç kullanamadık patates bile kızartamadık
Eminim güzel oluyordur. Ben almadım ama düşünüyorum bakalım
soslu tavuk efsane oluyor, tabi sosu da çok önemli
valla pek anlamam ama patates ve tavuk diye duydum denemek lagzim yapanimiz yokki yesek
henuz alamadim ama esim en kisa zananda alcak ins 🥰
Şu airfryer MÜTHİŞ bir icat gerçekten ya az yağ ile tüm işleri yapıyorsun
o sırada benim aile ''philipsle yaşıyorum dırırırıddıtdıttıt''
ıspanak, pırasa, yeşil fasulye hariç, Allah ne verdiyse 😇😋
Bence philips en iyisi. patatesleri iyi kızartıyor
Tabikide patatess ve tavukk miss gibi oluyorr
mantar bence baya iyi oluyor tadi sosu falanda var
her şey oluyor patates hariç bence iyi pişmiyor
Yemek yapmak gğzel ve kolay olabilir ama tasfir etmiyorum. d
Pilav ve et yemekleri benim için en iyi seçim
Patates ile patlican kizartmasi cok guzel oluyormus 👌🏻
bende aldım oldukça menunun hele tek yaşayanlar için çok ideal
Sucuklu yumurta sarısı sürüp giden bir şekilde olduğunu unutmayın
Yemek olarak pilav et mantı falan tatlı olarak kadayıf veya şekerpare
Her tarif güzel oluyor bence tabi yapabilirsen
İyiymiş.. harika güzel olmuş
Tavuk ve patates gerçekten çok lezzetli oluyor
Ya bişe dicem yeni mi üye oldun?
Kaç senedir burdasın
Daha bugün üye oldum
Cidden mi
Ya bazen eski üyeler geri dönüyor ondan sordum
Nasıl buldun bu siteyi
Biliyordum zaten de bugün üye olmaya ihtiyacım oldu
En guzeli tavuk, ozellikle marine edilip dolapta bekletilen tavuklar airfryer de citir citir oluyor
öğrenciyim tek başıma yaşıyorum ve gerçekten yemek yapmamı İNANILMAZ kolay hale getirdi mükemmel bi şey
Airfryer ile yemek yapmak inanılmaz kolay! Hem lezzetli hem de pratik oluyor. On bir ayın sultanı (Ramazanımızı) kutlarım! 🙃
tavuk patatess seviyorum en güzeli kesinlikle o
eski usul davul en iyisi lezzetli oluyor
Tavuk 🐔 bol soslu lezzetli butlar 😂🙏
Et ürünlerini lezzetli pişiriyor
Normal firinda yapiyorum yemegimi
patates kızartması en beğendiğim
Çok iyi ya yapacağım bende
Buda güzeldir kesin denemek lazım
airfryer popüler oldu bide ya
gerçekten bu kadar işe yarıyor mu
köfte güzel oluyor denedim ve süper
Mükemmel bir anlatım için teşekkür ederiz