Yeme & İçme Ramazanda sağlık, hız ve lezzet bir arada! Favori Airfryer tarifin hangisi? (Sayfa 4) Philips LatteGo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2223 Ramazanda sağlık, hız ve lezzet bir arada! Favori Airfryer tarifin hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 45 kişi beğendi
SEDAT_YILDIZ_ADANA Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Genel olarak tavuk gayet güzel oluyor 0 0 Yorumla
çirkin_cocuk Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl En harika ve kaliteli ürünler burada 0 0 Yorumla
Uslanmaz007700 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 89% +1 yıl odun ateşine hiçbir şeyi değişmem 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Normal fırından tek farkı daha küçük olması 0 0 Yorumla
Yakamozgüzeli_ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 70% +1 yıl Airfryer'da börek mükemmel oluyorr 0 0 Yorumla
ghtvofficial96 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Benim de favorim her zaman Philips. 0 0 Yorumla
Gece___Mavisi Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl Patates kızartması tavuk güzel oluyor 0 0 Yorumla
Azginboğaburclu Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Şimdi herkeste var bı biz alamadik 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Philips yapar da güzel olmaz mı vidanıza bereket 0 0 Yorumla
teknisy34 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 60% +1 yıl Olmazsa olmazı mız iftar sofralarımızda 0 0 Yorumla
Asteriayyy Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl Patates kızartması bide köfte olcakkk 0 0 Yorumla
uur_uur Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 73% +1 yıl Kumpir efsane oluyor onun haricinde et yemekleri 0 0 Yorumla
Seniorrrrr Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Çok güzel bence ben beğeniyorum yemeklerini 0 0 Yorumla
BenAfra Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 90% +1 yıl Bizde yok ama Philips alip denmek istiyorum 0 0 Yorumla
Psikopatbirinsan Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aırfyel çok pratik kullanılşlı makine. 0 0 Yorumla
Prestiqe01 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl Yağsız süper oluyor çıtır çıtır ve dogal 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Philips ürünleri severek kullanıyorum 0 0 Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Aslında her şey oluyor. Hemde çok güzel 0 0 Yorumla
gizoke Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tavuk güzel oluyor bı de patates kızartması 0 0 Yorumla
jale025 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Airfryerım yok maalesef. Bu menüyü yapamam 0 0 Yorumla
Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl En favori Airfryer yemeğim kesinlikle tavuk. 0 0 Yorumla
Borsakaplani5131 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 85% +1 yıl Çok güzel etkili yöntem patates 0 0 Yorumla
demircan89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 68% +1 yıl Hic anlamam valla yemek yapmiyorum cunku 0 0 Yorumla
Bumutluluksenin Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl ramazanda airfray ne pişirse yenir :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
361Cevap
Patates kızartması severim
Genel olarak tavuk gayet güzel oluyor
En harika ve kaliteli ürünler burada
Karışık sebze tabi ki. O kadar güzel ve lezzetli oluyor ki
Patates kizartmasi guzel bence
odun ateşine hiçbir şeyi değişmem
Penne arabiata fesleğen soslu
Normal fırından tek farkı daha küçük olması
Airfryer'da börek mükemmel oluyorr
Benim de favorim her zaman Philips.
Patates kızartması tavuk güzel oluyor
Güzel paylaşım için teşekkürler, emeğinize sağlık ☕👌🏻
Şimdi herkeste var bı biz alamadik
Vay be ramazan ayı da, bitti gitti
Çorba ve klasik menü en güzeli
Benim icin Kahvalti herzaman
Daha önce deneyimlemedik.
Tavuk acayip güzel oluyor🤤
Ben ayarlayamiyorum yağ oranini
Tabiki Philips başka gelmez aklımıza
En favorim tavuk kızartma
Patates kızartması ve tavuk
Philips yapar da güzel olmaz mı vidanıza bereket
Olmazsa olmazı mız iftar sofralarımızda
Yok ki tarifim hic kullanmadim.
Hiç anlamam ki okuyalım ozaman
Patates kızartması bide köfte olcakkk
Çok iyi... bence favorim olabilir.
Kumpir efsane oluyor onun haricinde et yemekleri
Çok güzel bence ben beğeniyorum yemeklerini
Hiç farketmez hemde hiç😋😋😋😋😋😋😋😋😋
Patates kızartması çok güzel oluyo
Offf acıktım ya simdi neler yerim neler. Kofte cekti canim.
Bizde yok ama Philips alip denmek istiyorum
Bana göre tavukla patates.
Karnımız aç yapmayın şöyle şeyler :D
Köfte patates süper ikilim ❤️❤️
Aırfyel çok pratik kullanılşlı makine.
Pişir bisiler de yiyek yani
Hepsi birbirinden güzelmiş
Philips'in tüm ürünleri çok güzel
Patates. Citir tavukk mukemmel oluyor
Favorim tabiki Philips ürünleri
Yağsız süper oluyor çıtır çıtır ve dogal
Philips ürünleri severek kullanıyorum
Aslında her şey oluyor. Hemde çok güzel
Tavuk ve köfte güzel oluyor
Patates çok iyi oluyormus
Tavuk güzel oluyor bı de patates kızartması
Güzel bir yazı olmus acıktırdı
Airfryerım yok maalesef. Bu menüyü yapamam
En favori Airfryer yemeğim kesinlikle tavuk.
Tavuklu patates çok lezzetli oluyor
tavuk 😋 kızartma tabi ki
Hiç denemedim. Denemek isterim.
Balık evrede balık balıkfrayer
Çok güzel etkili yöntem patates
Hic anlamam valla yemek yapmiyorum cunku
ramazanda airfray ne pişirse yenir :)
Hafif seyler tercih edilmeli